Bakiso Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το πρόβλημα ξεκίνησε απο όταν μου κράσαρε το Gmod χωρίς κανένα μήνυμα να εμφανιστεί. Μερικές φορές όταν ανοίγω το Chrome ή όταν παίζω παιχνίδια σε Window/Window Borderless και όχι Fullscreen, εμφανίζονται καποιες τυχαίες κάθετες γραμμές στην οθόνη (το χρώμα των γραμμών είναι ανάλογα με το background). Αυτό που πρόσεξα αργότερα είναι ότι αν παίζω κάποιο παιχνίδι σε Fullscreen ο κέρσορας του ποντικιού κολλάει για 1 δεύτερο και αργότερα καθώς έπαιζα Terraria σε Window, οι κάθετες γραμμές εμφανίζονταν όταν ο κέρσορας κολούσε. Στην αρχή σκεφτικα ότι τα drivers της κάρτας γραφικών έπαθαν κάτι, έτσι τα διέγγραψα και κατέβασα το Auto Detector της AMD. Εγώ στον Η/Υ έχω την HD 5770, αυτό 1η φόρα όσο έχω αυτήν την κάρτα μου εμφανίζει ότι έχω την HD 6770 και μου κατεβάζει αυτά τα driver αν πατήσω συνέχεια (να συμπληρωσω ότι το dxdiag και display adapters στο device manager δειχνουν την HD 6770 και όχι την HD 5770 που έχω). Γιαυτό μετά πήγα να κατεβάσω manual τα drivers, όταν τα έκανα εγκατάσταση μου έγραφε ότι έχω την HD 5770, την άλλη μέρα δοκίμασα να δω αν έφτιαξε το πρόβλημα με το ποντίκη και τις γραμμές αλλά δεν έγινε και τώρα δείχνει οτι εχω εγκατεστημένη την HD 6770, που ενώ δεν έκανα τίποτα δεν ξέρω πως άλλαξε. Το μόνο που δεν δοκίμασα να κάνω είναι format, το οποίο σκοπεύω να το κάνω τώρα. Αν κάποιος ξέρει στο περίπου τι συμβαίνει θα μου φανεί χρήσιμος. Αυτά που έχω ειναι: Intel Pentium G2030 3GHz Sapphire Radeon HD 5770 1GB 2x4GB RAM DRR3 500GB HDD
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Η 5770 ειναι ιδια καρτα με την 6770. Μην σε απασχολει. Μαλλον ψοφαει σιγα σιγα. Λογικο μετα απο τοσα χρονια αλλα και ασχημα συναισθημα.
zioscx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα του λειτουργικού συστήματος, μπορούν να αλάξουν και οι κάρτες γραφικών των desktop μα κάποιες φορές στιχήζει όσο να πάρεις μια ίδια, είναι πιστεύω πρόβλημα της ίδιας της κάρτας γραφικών... κάνε το εξείς... συνήθως πάνω έχουν τη ψύκτρα και ένα ανεμιστηράκι...βγάλε το ανεμιστηράκι και τη ψύκτρα ΄σλσξε την πάστα καθάρησε τη ψύκτρα και το ανεμηστιράκι που θα έχουν αρκετή σκόνη πιθανότατα και ξαναδοκίμασε το σύστημάσου...λογικά μετά απο αυτό όλο δέ θα έχεις πρόβλημα. Αν επιμένει το πρόβλημα μετά απο αυτό συμαίνει ότι ίσως χρειάζεται reheat ή beballing η κάρτα γραφικών σου μα άν δέ το ξανάκανες πρέπει να το ψάξεις και να ξέρεις ακριβώς τί να κάνεις γιατί ρισκάρεις.
Bakiso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 σορρυ για τον εναν χρονο αργοτερα, δεν θυμαμαι τι ειχα για να φτιαξω το lag που ειχε, παντως ακομα την εχω και νιωθω τον πονο της, τωρα που αλλαξα build και δεν πηρα gpu ακομα εχω αυτην μεσα και εχει αρχισει να βγαζει μπλε pixels καποιες φορες μονο οταν βλεπω ταινιες που σημαινει οτι πεθαινει σιγα σιγα, αλλα αντεξε πολλα τοσα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα