VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια..εχω το παρακατω συστημα: Mobo: asus m4a785-m Cpu: Athlon x4 630 Ram: 8gb ddr2 kingston hyperX Vga: Palit 960gtx 2gb Psu: Zalman 600w Θα ηθελα να μου προτεινεται μια αναβαθμιση σε αυτα τα 3 parts με οριο τα 200Ε...Για gaming και παιζω σε 1080p..
VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μιλαμε για ολα τα παιχνιδια..κυριως τα τελευταια..γενικα μαρεσουν τα ομορφα γραφικα..αυτο τον καιρο παιζω witcher 3,Battlefront,Battlefield 4 και Just cause 3 το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα με το ενοχλητικο shuttering..Γενικα ολα τα τελευταια παιχνιδια..
jgeorgiou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ωχ βαριά παιχνίδια Ι5 4460 + Η81 m/b με 250ευρώ στο σκρουτζ γιατί χρειάζεσαι επεξεργαστή σοβαρό. αυτός σε συνδιασμό με την 960 θα σου δώσει τεράστια ώθηση γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν πραγματικά γρήγορο επεξεργαστή και όχι πυρήνες που σέρνονται. 1
VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ανεβαινουμε ψιλα γιατι θελω και μνημες..και σε μεταχειρισμενα δεν εχω προβλημα..
jgeorgiou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 πουλάς τις ddr2 (που είναι ακριβές) και αγοράζεις ddr3 καινούριες που είναι φθηνότερες! στις μνήμες δεν θα επιβαρυνθείς
VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Σωστο και αυτο...θα σε παρακαλουσα αν δεν σου κανει κοπο να μου παραθεσεις και καποια λινκ να τα δω..και φυσικα περιμενω και αλλες προτασεις απο αλλα μελη ωστε να καταληξω καπου
jgeorgiou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46403_583119/Desktop-8GB.html?keyphrase=ddr3 https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html https://www.skroutz.gr/s/3858083/MSI-H81M-P33.html αν είσαι Αθήνα και δεν έχεις μεταφορικά έξοδα θα σου στοιχίσουν φθηνότερα από αυτό που σου είπα.
VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως βρισκομαι χαλκιδα..οποτε τα μεταφορικα δεν τα γλυτωνω..
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ωχ βαριά παιχνίδια Ι5 4460 + Η81 m/b με 250ευρώ στο σκρουτζ γιατί χρειάζεσαι επεξεργαστή σοβαρό. αυτός σε συνδιασμό με την 960 θα σου δώσει τεράστια ώθηση γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν πραγματικά γρήγορο επεξεργαστή και όχι πυρήνες που σέρνονται. fanboy detected,ας πουμε ρε παιδι μου αν πηγαινε σε amd μερια θα σερνοταν δεν θα επαιζε κα8ολου....
VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Βαικα προτιμω κατι σε AMD γιατι ειμαι χρηστης τοσα χρονια σε αυτη την εταιρια και απλα μαρεσει..Πειτε το και κολλημα.. 1
jgeorgiou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 γίνεται αλλά με 250ευρώ πάλι πρέπει να δώσεις >70ευρώ για μητρική να κλοκαρει σωστά >150ευρώ για τον 8320Ε >30ευρώ για ψύκτρα οπότε θα κλοκάρεις αλλά σταθερά για να παίζεις μέχρι 4,3Ghz βέβαια μην ρωτήσεις με ποια λύση θα τρέχει καλύτερα το witcher γιατί θα στεναχωρηθούν αυτοί που όταν μετράνε έχουν παραισθήσεις που όποιος μιλάει λογικά τους φαίνεται παράλογος και τον λένε funboy. Ολα αυτά με δεδομένο ότι θα ασχοληθείς να κλοκάρεις γιατί αλλιώς πρέπει να δώσεις 100ευρώ παραπάνω να πάρεις κλοκαρισμένο οκταπύρηνο από την μάνα του. Δεν είναι κακός ο έρωτας με τους AMD , απλά όταν αγοράζουμε με γνώμονα το συναίσθημα κοστίζει λίγο παραπάνω.
VagXal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και εγω προς τον 8320 ελεγα...οντως παμε παραπανω..αλλα νομιζω πως θα καταφερω να κανω την υπερβαση..ισως κοιταξω και σε μεταχειρισμενα για πιο χαμηλο κοστος.
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 να σου προτεινω λογω εμπειριας καθαρα... αν πας σε amd 8320 θα απολαυσεις παιχνιδια (φυσικα με καλη καρτα...ειτε παρεις amd cpu ειτε gpu),ειτε τον αφησεις ακλοκαριστο τον επεξεργαστη ειτε τον κλοκαρεις στα 4 ή και σα 4.3 οπως λεει ο αλλος.. οσον αφορα το witcher και καθε witcher η καρτα μαζι με τον amd 8320 (υποθετικα μιλω για τον cpu αφου ακομα δεν τον εχεις παρει),θα σου τρεχει παρα πολυ καλα.. Υ.Γ. νομιζεις πως οι ιντελ κανουν χρηση και τους 4 ή 8 πυρηνες οσους εχουν (?) και δεν με νοιαζει να μαθω ποσους εχουν. οχι δεν κανουν χρηση οπως δεν κανουν χρηση και στους πυρηνες της amd. πηγαινε σε φιλο με amd fx θα δεις και στα πιο βαρια game/κακογραμμενα χρηση να κανει maximum 4-5 πυρηνες... Τελος μαλλον ο απο πανω μασουλαει καθε κουτοχορτο και παει σαν προβατο και σκαει λευτα σε εξαρτηματα για να παιξει ενα κακκογραμμενο game... κλεινοντας να πω οτι με την δικη μου συνθεση που εχω στο pc παιζω τα παντα ultra high με φιλτρα ομως fxaa και ναι το απολαμβανω... αα ημουν και για χρονια απο intel-nvidia πλευρα αλλα οταν βλεπεις τον αλλον να στα τρωεει τα λευτα μεσα σε λιγα χρονια...ε ενταξει ειναι κοροιδια...
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 τζινι , αρες μαρες κουκουνάρες. αφού ο Ι5 είναι πολύ ποιο γρήγορος και ποιο φθηνός όπως είδαμε τις τιμές ποιο πάνω , τι κουταμάρες λες πασπαλισμένες με τεχνικούς όρους για να τις κάνεις να μοιάζουν περισπούδαστες. Οτι εσύ έχεις τον 8320 και ότι παίζει παιχνίδια δεν λέει κάτι , εδώ παίζουν σε quadcore του 2008!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα