Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια πριν κατι μηνες ειχα αγοράσει το GoW:Ascension ....παω να παιξω και αρχίζει το game να Freezαρει για λιγα δεύτερα (απο εικονα κ απο ηχο) και μετα απο λιγο επανέρχεται και πάλι τα ιδια .....αυτο με νευρίασε λιγο και το πήγα πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα (εδω να πω πως το game το έδωσα και στον φιλο μου να το δοκιμάσει μήπως έπαθε κατι το playstation το δικο μου , ομως ο φίλος μου μου ειπε πως τα ιδια κάνει κ σε αυτόν).....αφου πέρασε 1 εβδομάδα έρχεται απάντηση απο το κατάστημα πως το δοκίμασαν και πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα....

Εχθες είδα το Uncharted 2 στο ραφή μου κ είπα να το τερματίσω για μια 5η φορά.....εκει ειδα οτι το βίντεο στην άρχει Freezαρε (ενω θυμάμαι οτι δεν freezαρε τις άλλες φόρες).... μετα ειδα διαφορά βίντεο στο youtube για το πως να φτιαξω το Freezαρισμα .....μπήκα σε safe mode και εκανα rebuild την database αλλα πάλι τα ιδια .....μετα έκανα το κολπο με το κουμπάκι που πατας στο ps3 για να αρχίσει να φυσάει προς τα εξω αλλα και πάλι τίποτα...

σήμερα αγόρασα το Mortal kombat 9 δεν freezαρει ακριβός αλλα  πολλές φορές ο ηχος του "κολλάει" με αποτέλεσμα η ιδια λεξη να ακούγεται καμιά 10ρια φορές ή να ακούγετε μετα απο ωρα ο ηχος .... τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά ??? εχω απελπιστεί .....μήπως φταίει το σύστημα μου ? μήπως τα games ?? μήπως το GoW μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα ?

το ps3 μου ειναι Slim 360gb και το εχω εδω και 3 περίπου χρόνια 

Δημοσ.

Αλλαγή laser.

αν και δεν νομίζω να φταίει αυτο θελω να μου πεις αν μπορώ να το παω σε κανέναν Γερμανο,public κλπ να μ το κάνουν κ ποσο θα παρει

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο digital game. Αν δεν έχει πρόβλημα, φταίει το laser. Αν κολλάει και το digital, φταίει ο HDD.

Cometron & EBW ασχολούνται με console service.

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο digital game. Αν δεν έχει πρόβλημα, φταίει το laser. Αν κολλάει και το digital, φταίει ο HDD.

Cometron & EBW ασχολούνται με console service.

αν ειναι Demo πειράζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...