Προς το περιεχόμενο

overclocking r9 380-4gb Msi

giannisag17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω μια απορια!!Κανω o.c στην συγκεκριμενη καρτα με το afterburner αλλα δεν νομιζω πως γινεται κατι!!Πηγαινω το core clock απο 980 στα 1020 και το memory clock απο τα 1425 στα 1460 αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν λες διαφορα τι εννοεις?στα παιχνιδια για παραδειγμα?γιατι απο 980 στα 1020 που την πηγες λογικο ειναι να μη δεις διαφορα...το ιδιο ισχυει και για τις μνημες

ακριβώς ότι σου είπε ο φίλος απο πάνω. αλλά καλό θα είναι να πείς ακριβώς τί κάνεις μήπως και δέν σ'ώζεις το προφίλ.

Λοιπον εχω παει το επεξεργαστη στα 4,6 και μετα πιανω την καρτα και την παω στους αριθμους που ανεφερα και πιο πανω...!Οχι το προφιλ το σωζω καθως αν δεν κλεισω το afterburner και οι ανεμιστηρες γυρνουν στην ταχυτητα που εχω ρυθμισει και τα ρολογια ειναι πειραγμενα!να πειραξω και το core voltage?

δυστηχώς δέν είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω υπάρχουν μέλη που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. ανέμενε απάντηση απο αυτούς λοιπόν.

• Like 1

Λοιπον εχω παει το επεξεργαστη στα 4,6 και μετα πιανω την καρτα και την παω στους αριθμους που ανεφερα και πιο πανω...!Οχι το προφιλ το σωζω καθως αν δεν κλεισω το afterburner και οι ανεμιστηρες γυρνουν στην ταχυτητα που εχω ρυθμισει και τα ρολογια ειναι πειραγμενα!να πειραξω και το core voltage?

Καλυτερα να κλοκαρεις μεσα απο τον Crimson.Θα εχεις κλειστο το ab,θα πας τον πυρηνα και την μνημη εκει που θες μεσα απο τον Crimson και μολις ανοιξεις το afterburner,θα παρει τις τιμες που εχεις βαλει αυτοματα.Αυτο για να εχεις το κλοκαρισμα μονιμο.Ρευμα δεν χρειαζεται να πειραξεις για τοσο μικρο κλοκαρισμα που κανεις,για παραπανω ισως χρειαστει αλλα ποσο πρεπει να το βρεις δοκιμαζοντας.Πηγαινε τα ρολογια 1050 πυρηνα και 1500 μνημες και δοκιμασε.

Πηγα 1050 και 1500 αλλα τζιφος...Μαλλον φταει και το a.c syndicate που ειναι κακογραμμενο!!

Τζιφος τι εννοεις?Δεν βλεπεις διαφορα στα frames?Η καρτα τρεχει στο 100% κατα την διαρκεια του παιχνιδιου?Βαλε κανα bench να τεσταρεις διαφορες αν θες.

Η καρτα οπως βλεπεις και στις φωτο. ανεβοκατεβαινει απο το 0% στο 16% και μετα στο 100% δεν παραμενει καπου σταθερη και απο οτι ειδα και η cpu παει μεχρι 75%!Καλα οταv ανεβαινω στο καρο για να κανω μια αποστολη τα frames μπορει να πεσουν και στα 20!

post-283515-0-38050000-1451856555_thumb.jpg

post-283515-0-01209700-1451856580_thumb.jpg

post-283515-0-78125400-1451856605_thumb.jpg

post-283515-0-25495900-1451856631_thumb.jpg

post-283515-0-80101700-1451856657_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...