Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βάλατε μηχανικό να το δει ; Η αγορά μεταχειρισμένου εγκυμονεί πολλούς κινδύνους .

Όχι... μας συνεπήρε η χαρά και την πατήσαμε. :P

Και να μην την είχαμε ξαναπατήσει παλιότερα, να πω οκ, δε ξέραμε, αλλά είναι το 2ο μεταχειρισμένο που παίρνουμε ενώ δε θα 'πρεπε.

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι... μας συνεπήρε η χαρά και την πατήσαμε. :P

Και να μην την είχαμε ξαναπατήσει παλιότερα, να πω οκ, δε ξέραμε, αλλά είναι το 2ο μεταχειρισμένο που παίρνουμε ενώ δε θα 'πρεπε.

γιατι ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για τους γνωστούς φτηνούς μαντραδες αλλά σε αλλο φόρουμ οταν είχα γράψει αναλυτικά με ονόματα με τάραξαν στις απειλές απο τα πμ

Επειδή έψαχνα πανω απο 1.5 χρόνο για αμάξι ειχα δει πολλά απο όλους τους κλασσικούς. 99.9999% ειναι γυρισμενα χλμ τρακαρισμενα και κακοφτιαγμένα.

Μάλιστα οταν άρχισα να ψάχνω και εγω στις τράπεζες έβλεπα συγκεκριμένα μοντέλα , τα φωτογράφιζα στις γρατζουνιές χτυπήματα και σημειωνα χλμ.

Μετα απο ενα 3μηνο που είχαν πουληθεί από τις δημοπρασίες τα έβλεπα τα ίδια στο car βαμμένα και με γυρισμενα χλμ.

Και οταν πας και του λες του μαντρα οτι είναι τρακαρισμενο ( συνήθως κοίταζα στα γρήγορα απο την πινακίδα αν εχει εμπλακεί σε ατύχημα)

έσκαγε η κλασσική δικαιολογία ότι η εγγύηση ατρακαριστου που δινουν σημαίνει οτι δεν εχει πάρει κολώνες σασί.

Αν υπαρχει ακομη αυτα που ειχες γραψει, δωσε μας το λινκ εστω να ξερουμε τι γινεται και απο ποιους...

Αν δεν υπαρχει ή δε θες και το εχεις καπου κρατησει, στειλτο με πμ.

Ειναι γνωστη συμπεριφορα και θελει μεγαλη προσοχη πριν προχωρησουμε στην αγορα!

Σε ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπαρχει ακομη αυτα που ειχες γραψει, δωσε μας το λινκ εστω να ξερουμε τι γινεται και απο ποιους...

Αν δεν υπαρχει ή δε θες και το εχεις καπου κρατησει, στειλτο με πμ.

Ειναι γνωστη συμπεριφορα και θελει μεγαλη προσοχη πριν προχωρησουμε στην αγορα!

Σε ευχαριστω.

ναι οντως δικιο εχεις και εγω θα το ηθελα αυτο αν μπορεις ,αν θελεις και το εχεις βεβαια!!Θα ανοιξεις πολλα ματια

Δημοσ.

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για τους γνωστούς φτηνούς μαντραδες αλλά σε αλλο φόρουμ οταν είχα γράψει αναλυτικά με ονόματα με τάραξαν στις απειλές απο τα πμ

Επειδή έψαχνα πανω απο 1.5 χρόνο για αμάξι ειχα δει πολλά απο όλους τους κλασσικούς. 99.9999% ειναι γυρισμενα χλμ τρακαρισμενα και κακοφτιαγμένα.

Μάλιστα οταν άρχισα να ψάχνω και εγω στις τράπεζες έβλεπα συγκεκριμένα μοντέλα , τα φωτογράφιζα στις γρατζουνιές χτυπήματα και σημειωνα χλμ.

Μετα απο ενα 3μηνο που είχαν πουληθεί από τις δημοπρασίες τα έβλεπα τα ίδια στο car βαμμένα και με γυρισμενα χλμ.

Και οταν πας και του λες του μαντρα οτι είναι τρακαρισμενο ( συνήθως κοίταζα στα γρήγορα απο την πινακίδα αν εχει εμπλακεί σε ατύχημα)

έσκαγε η κλασσική δικαιολογία ότι η εγγύηση ατρακαριστου που δινουν σημαίνει οτι δεν εχει πάρει κολώνες σασί.

αν κυκλοφορεί ενα αμάξι στήν αθήνα 4-5 χρόνια κλπ  σπάνια νά τό βρείς χωρίς κάποιο ελαφρύ η σοβαρότερο τρακάρισμα , μπροστά μου σέ μεγάλη αντιπροσωπεία   οταν εφθασε η νταλίκα φορτωμένη μέ 7 ή 8 ολοκαίνουργια αμάξια ,οταν τά κατέβασαν ολα κ εφυγε η νταλίκα συνέβη τροχαίο  μέ  2 αυτοκινητα μέ καταληξη το  ενα ιχ νά πέσει μέ ταχυτητα πάνω στά ολοκαινουργια ιχ  κ τουλάχιστον στά 5 από αυτά προκάλεσε ζημιές από προφυλακτήρες μέχρι πόρτες κ φανάρια ....οπότε κ στά καινούργια δέν εχεις απόλυτη εμπιστοσύνη ... :confused:

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λινκ γιατι σβήστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες μαζι με account.

Για την automarin δεν ξέρω δεν κοίταζα λόγο τιμών. Για service όμως επειδή μένω κοντά και ειχα πάει το παλιό μου 2 φορές εχω τις χειρότερες των εντυπώσεων και δεν θα ξαναπηγενα ουτε δωρεάν να μου αλλαξουν δισκοπλατο.

Δημοσ.

Η automarin έχει πολλά αυτοκίνητα με πολλά χιλιόμετρα, κάτι που τους τιμά και δείχνει οτι δε γυρίζουν τα χιλιόμετρα και ότι είναι τίμιοι.

Πάντως απο τιμές είναι ιδιαίτερα ακριβοί.

Αν έχεις χρόνο για ψάξιμο σίγουρα θα βρεις κάτι φτηνότερο απο ιδιώτη.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πωλητής της automarin,πού μίλησα μαζί του πρό 3ετίας γιά νά αγοράσω μεταχειρισμένο,ήταν ξιπασμένος καί εριστικός.Οταν συναντήθηκα μαζί του τού είπα ότι ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα γιά Kia Picanto,Hyundai Getz,Hyundai i10 μέ Full εξοπλισμό καί νά εχουν κάτω από 70.000χλμ.Ο τύπος λοιπόν μού λέει μέ ύφάκι "Δέν αγοράζουν έτσι αυτοκίνητα κύριε μου".Η απάντηση μου ήταν "Δικά μου τά λεφτά,δικά μου καί τά γούστα".Αλλαξε μετά τό ύφος του,αλλά ήταν αργά.Εφαγε άκυρο ό τύπος καί η εταιρεία βέβαια.Είδα περί τά 100 αυτοκίνητα καί κατέληξα σέ ενα Kia Picanto που ήταν καί είναι αστέρι.Τό πήρα από μιά μάντρα στήν Καβάλας.Ο έμπορος εκεί ήταν αξιοπρεπέστατος,ευγενής καί αληθινός.Μέχρι καί γραπτή εγγύηση μού έδωσε,μαζί μέ τό ιστορικό τού αυτοκινήτου.

Δημοσ.

to spotmechanic χρησιμοποιησε καλωδιο για ecu-εγκεφαλο?

μπορεσε να βρει ινφο απο global database της καθε εταιρειας που καταγραφει οσα σερβις εχουν γινει σε αντ.πεια?

παχυμετρο Coating Thickness Gages/paint meter χρησιμοποιησε?

αν ναι τα 40ε ειναι οκ

1.το σασι πλεον ειναι κομματι κομματι που αντικαθιστατε σαν ανταλακτικο..Η καλυμπρα ειναι μεγαλη ιστορια.τεσπα μπορεις να καταλαβεις τετοιες ζημιες απο την διαφορα "παλαιοτητας"στα τμηματα,βιδες κτλ.

2.αν ο αλλος εχει 2-3 αυτοκ. + μηχανη  ή απλα δεν το χρησιμοποιει για χ λογους τα  κμ των 10χιλ το χρονο πανε στο βροντο...τα πειραγμενα κμ σε τοσο παλια αυτοκ.φαινονται απο τα λιωμενα/ξεβαμενα πλαστικα στα πεταλια,στα κουμπια στα χερουλια ,το καθισμενο αφρολεξ,ταλαιπωρημενο υφασμα-δερμα σε ολα τα καθισματα...

3. μετρας με ψηφιακο παχυμετρο επικαλυψεων Coating Thickness Gages/paint meter ποσο βαμμενο + στοκαρισμενο ειναι ενα αυτοκ...δανεισου το απο μια μαντρα ή φανοποιο ή πηγαινε το εκει αφου βρεις καποιον να χει

4.οτι ειναι ευκαιρια αυτοκινητο απο γιατρο/ηλικιωμενο/γυναικα ειναι παπαρια περασμενων δεκαετιων

υ.γ. ακομη και αν εχεις μηχανικο/φανοποιο τωρα που εχει πεσει πεινα θα σου πουν οτι ειναι καλο ακομη και να μην ειναι γιατι θελουν δουλεια...

----------------

πριν μερικα χρονια ενα polo9n2 εσκασε πισω απο ενα jeep ..βγηκε ολικη..

η ασφαλεια του εδωσε λεφτα για να το κρατησουν.το αυτοκινητο βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες σε κοντινη μαντρα κοντα στην αντ.πεια με τα μισα κμ και με χαλια βαψιμο!

--

ενολιγης ακομη και οι αντ.πειες σβηνουν αν τα σκασεις απο το δικτυο τους τα κμ και μετα τα γυριζουν στο κοντερ...σε μερικα τα ρεαλ km φαινονται οταν συνδεθει με καλωδιο ή σε αλλα ecu π.χ. αεροσακου... να τα εξαφανισουν εντελως θα επρεπε να ηταν ενα ακριβο αυτοκ.ωστε να αξιζει μερικες εκατονταδες ευρω για εξτρα πειραγμα ή αλλαγη με αλλον ecu

Δημοσ.

Σε vw οι αερόσακοι γράφουν πότε έχουν ανοίξει και δεν σβήνει απο το ecu.

Βέβαια με 80€ αγοράζεις καινούργιο ecu module απο το aliexpress και σε 4 λεπτά με το vcds τον εχεις προγραμματίσει.

Δημοσ.

αρα απο οπου και να ψαξω παλι τυχη ειναι να μου κατσει μπομπα αμαξι

Το αν έχουν γυριστεί τα χιλιόμετρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί . Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σαι απολύτως βέβαιος ότι είναι οκ τα χιλιόμετρα. ΜΟΝΟ ενδείξεις . 

Αυτό μου παν και στην spot mechanic  που τους χρειάστηκα για το L200 . Βέβαια το πήρα απο ιδιώτη γνωστό και αυτό θεωρητικά σε φοβίζει λιγότερο για γυρισμένα χιλιόμετρα. Στις μάντρες και όπου πουλάνε μεταχειρισμένα γίνονται όργια !

• Like 1
Δημοσ.

το 2009 οταν εψαχνα για μεταχειρισμενο νομισα οτι βρηκα μια πραγματικη ευκαιρια..μοντελο 2005 με 50000χλμ...τα λαστιχα ομως ειχαν ημερομηνια πανω 2007 και ηταν εντελως λιωμενα (πραγματικα δεν ειχαν πελμα!) ..δλδ το αμαξι ειχε αλλαξει στα 50000χλμ. δυο φορες λαστιχα και θελαν και ξανα αλλαγη!

τα περισσοτερα φτηνα που ειχα βρει ηταν απο εταιρειες ενοικιασεων..υπαρχουν καλοι μαντραδες αλλα σιγουρα θελει προσοχη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...