kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ολα ολοι ακομη κ αντ.πειες μπορουν να παρεμβουν στα κμ ακομη και στην database τους... Τα συνεργεια θελουν ζημιες οποτε μην περιμενεις πολλα...
xpera_x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 θελω να παρω ενα μεταχειρισμενο για να το παιρνει και η γυναικα μου και βλεπω πολλες μαντρες και δεν ξερω ρε γαμωτο!εχω δει και τον bitro στο κερατσινι και τον αλιβιζατο στα Βριλησια εχετε ακουσει γνωμες? δύο στα δύο... 1
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα να δεις εγω πηρα το γκολφ απο τον Φιλοσιδη ο οποιος εχει και μεταχειρισμενα, filocars. Αν κρινω απο το ποσο σωστοι επαγγελματιες ηταν με μενα, και γενικα απ το πως μου φανηκαν σαν ανθρωποι, εκει θα πηγαινα για μεταχειρο Αν εισαι αθηνα... Μαλιστα θα υπαρχει και το clio μου που αν θελει η γυναικα σου κατι μικρο και σβελτο και 1000% προσεγμενο αμαξι με αληθινα χιλιομετρα, θα ηταν ιδανικη επιλογη.
cococrops Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν θελει τοσο μικρο στυλ golf astra θελουμε για να εχει και χωρους γιατι εχουμε και τα διδυμα με τα παρελκομενα τους 1
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οκ και παλι, εγω θα προτεινα να τη δειτε αυτη την επιλογη. Εγω εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων και απο τον πωλητη και απο τον συμβουλο σερβις , ηρθε ακομα και ο Φιλοσιδης ο ιδιος να μας γνωρισει. Δε χανετε κατι να κανετε μια βολτα
cococrops Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οκ και παλι, εγω θα προτεινα να τη δειτε αυτη την επιλογη. Εγω εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων και απο τον πωλητη και απο τον συμβουλο σερβις , ηρθε ακομα και ο Φιλοσιδης ο ιδιος να μας γνωρισει. Δε χανετε κατι να κανετε μια βολτα ναι εννοειται!εσυ ειχες κοιταξει και μεταχειρισμενο golfaki?
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οχι εμεις θα παιρναμε καινουριο ετσι κι αλλιως. Σου λεω ξανα για να μη οαρεξηγηθω, δεν εχω εμπειρια απο μεταχειρισμενο απο αυτους αλλα βλεποντας ποσο καλη αντιμετωπιση εχουν προς τον πελατη και εχοντας διαβασει πολυ καλα σχολια για το σερβις τους, σου προτεινω να τους επισκεφτεις
cococrops Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Οχι εμεις θα παιρναμε καινουριο ετσι κι αλλιως. Σου λεω ξανα για να μη οαρεξηγηθω, δεν εχω εμπειρια απο μεταχειρισμενο απο αυτους αλλα βλεποντας ποσο καλη αντιμετωπιση εχουν προς τον πελατη και εχοντας διαβασει πολυ καλα σχολια για το σερβις τους, σου προτεινω να τους επισκεφτεις ναι εννοειται ολους θα τους επισκευτω και ευχαριστω για τη βοηθεια 1
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είχα πάει για ανταλλαγή και ενώ αρχικά μου είπαν ότι έπαιρναν το δικό μου 7-8000 την επόμενη μέρα μου είπαν 5000 και μου είπαν να το πάω στα κεντρικά να το ελέγξουν. Αφού το ελεγξαν και το βρήκαν άψογο μου έδιναν 4000!Ήθελα να πάρω ένα άλλο που είχαν με 16000. Είχαν κι ένα με 8000. Τελικά μου είπαν ότι δεν μπορούσα να πάρω κάποιο φθηνότερο από 16000 για ανταλλαγή με το δικό μου
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είχα πάει για ανταλλαγή και ενώ αρχικά μου είπαν ότι έπαιρναν το δικό μου 7-8000 την επόμενη μέρα μου είπαν 5000 και μου είπαν να το πάω στα κεντρικά να το ελέγξουν. Αφού το ελεγξαν και το βρήκαν άψογο μου έδιναν 4000!Ήθελα να πάρω ένα άλλο που είχαν με 16000. Είχαν κι ένα με 8000. Τελικά μου είπαν ότι δεν μπορούσα να πάρω κάποιο φθηνότερο από 16000 για ανταλλαγή με το δικό μου Αυτό είναι που λένε ότι πέφτει γρήγορα η τιμή μάλλον! 5
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εμενα οσα μου προσφεραν για το κλιο τη μερα που το ειδαν, στην ιδια τιμη το αγορασαν 2 μηνες μετα Εννοειται βεβαια οτι το ελεγξε ο μηχανικος τους πριν
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 :D δύο στα δύο... Χαχαχαχαχα αμα ειχε και τον cr motors θα έπιανε δεκατριαρι.
cococrops Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχα αμα ειχε και τον cr motors θα έπιανε δεκατριαρι. πως το εννοεις το δυο στα δυο και το δεκατριαρι?απο ποια αποψη?χαλια αμαξια και ψευτικα χιλιομετρα ή ακριβοι ή και τα δυο?
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν αυτοι Ριξε μια ματια αν θες http://papantonioucars.car.gr/cars/?pg=1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα