Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

να ξεκαθαρίσω ότι το «δωρεάν σέρβις» το θεωρώ έως αδιάφορο, 
όμως θα σταθώ σε αυτό επειδή δε μπορεί να είναι μαχητό από την Automarin

διαφημίζουν δωρεάν σέρβις από 3 έως 6 χρόνια υπό όρους μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα
και διαβάζω από αυτούς
https://www.automarin.gr/6-xronia-dorean-service

1. αρνήθηκαν το δωρεάν σέρβις των πρώτων 3 χρόνων που λένε;

2. αρνήθηκαν το δωρεάν σέρβις των έως 6 χρόνων που λένε, επειδή δεν εκπληρώθηκαν οι όροι
«εφόσον χρησιμοποιήσετε τα πακέτα χρηματοδότησης της Automarin» και
«πάντα σαν προϋπόθεση υπάρχει η ασφάλιση σε όλη τη διάρκεια των Δωρεάν Service να γίνετε στα ασφαλιστικά μας γραφεία» ;

για να καταλάβω αν φτάνουν ψυχρά να διαφημίζουν το ασήμαντο και να μην το τηρούν

Συμφωνώ δεν θα ενδιαφερόμουν ποτέ για το δωρεάν service γιατι γνωρίζω καλά τι ανταλλάκτικά θα χρτησιμοποιηθούν..

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα αναφερω και μια διασταση που δεν αφορα τα αυτοκινητα αφου ετσι και αλλιως ειχα γραψει τη δικη μου ασχημη εμπειρια (ηθελαν να αγορασουν audi s-line συλλεκτικο με....3000 ευρ!)

αν ριξετε μια ματια στις αγγελιες για θεσεις εργασιας η συγκεκριμμενη εταιρια σχεδον καθε 1 με 2 μηνες ζηταει πωλητες και υπευθηνους συνεργειου.

Επειδη δεν ειναι καμμια πολυεθνικη για να κανει νεες προσληψεις προφανως κοσμος παει και ερχεται εκει μεσα.

Λιγο που ειχα ρωτησει ενα πωλητη μου ανεφερε οτι δε μπορουσε να συνεχισει αλλο εκει μεσα (δεν ειχε δηλαδη να κανει με τα λεφτα) και οτι παιζει πολυ ψεμα και κοροιδια με τους πελατες. Οταν το ρωτησα για λεπτομεριες δεν ηθελε να αναφερει περισσοτερα (δε ξερω αν εχουν τπτ συμφωνητικα τυπου ομερτας ακομα και αν αποχωρησουν)

Δημοσ.

Πριν μερικα χρονια ειχε αγορασει ενας γειτονας ενα Fiat Bravo πετρελαιο με 147.000 χιλιομετρα. Μετα απο περιπου 3000 χιλιομετρα του βγαζει μηχανικη βλαβη οπου κοστιζε 1000€ για επιδιορθωση. 

Το παει στην AutoMarin αφου το αυτοκινητο ηταν ακομα στην εγγυηση και του λενε οτι η εγγυηση δεν ισχυει για αυτοκινητα που εχουν 150000+ χιλιομετρα!!!!

Αν θυμαμαι σωστα τα πληρωσε ολα απο την τσεπη του. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Χαρτιά την εγγύησης δεν έχουν στα χερια τους οι αγοραστές;

Δυστυχώς 7/10 ούτε καν λοξοκοιτάζουν προς τους όρους της εγγύησης. Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα του νέου αυτοκινήτου και την κ@_λα της στιγμής, σιγά μην ασχοληθούν με 4 σελίδες όρων που είναι γραμμένοι με μέγεθος γραμματοσειράς 4! Εκ των υστέρων βέβαια σκάνε όλα. Εκ των υστέρων ανατρέχουν όλοι να βρουν που γράφει αυτό που απάντησε ο πωλητής.

Και στην περίπτωση της συγκεκριμένης εταιρείας τα θέματα είναι δύο..... 1ον ότι (σχεδόν) πάντοτε βγαίνει από πάνω γιατί ενώ επιτηδευμένα δεν αναφέρονται την ώρα της αγοράς οι όροι, εντούτοις αναγράφονται κανονικά στην εγγύηση και 2ον αν παρόλα όσα έχουν ακουστεί για αυτήν, έχει κάποιος σταμπαρει μια "φαινομενική" ευκαιρία για αγορά, ουδείς (ή ελάχιστοι) βάζουν έναν δικηγόρο ή έστω  να στρωθουν οι ίδιοι να διαβάσουν τους όρους. Όταν πρόκειται για σπίτια όλοι πληρώνουμε δικηγόρους, συμβολαιογράφους να τρέξουν, να ελέγξουν υποθηκοφυλακεία, να δουν αν είναι καθαρά κλπ. Όταν πρόκειται για αμάξι των 10.000 προφανώς το ποσό είναι ευτελές για να ασχοληθούμε τώρα με τους όρους της Automarin. Και φυσικά κάθονται στον άξονα μετά.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

ηθελαν να αγορασουν audi s-line συλλεκτικο με....3000 ευρ!)

Ποιο Audi "S-Line" είναι συλλεκτικό?...

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα ένας γνωστός μου αγόρασε αυτοκίνητο από την Automarin μεταχειρισμένο και όλα πήγαν καλά. Και ένα-δύο μικροθεματάκια που φάνηκαν στο αμάξι τις πρώτες μέρες λειτουργίας, πήγε πίσω και του το έφτιαξαν χωρίς μα και μου.

Δεν θυμάμαι σε ποιο κατάστημα είχε πάει αλλά σίγουρα δεν ήταν στον Άγιο Στέφανο που βλέπω να αναφέρουν στην προηγούμενη σελίδα.

Οπότε όποιος θέλει να αφήσει τα παράπονά του για την εταιρεία καλό θα ήταν να αναφέρει για ποιο κατάστημα μιλάει καθώς απότι φαίνεται δεν δείχνουν όλα κακή αντιμετώπιση, και για να ξέρουμε ποιον πρέπει να αποφεύγουμε και ποιον όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/10/2020 στις 10:41 ΜΜ, eMike είπε

Ποιο Audi "S-Line" είναι συλλεκτικό?...

Το S(uper_limited_edition/yllektiko)-Line...

Επεξ/σία από agnostos13
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Οταν αγοράζεις  μεταχειρισμενο πρεπει να συνοδευεται και απο βιβλιο ιστορικου service.Επίσης δεν επιτρέπεται να αγοράζεις  αυτοκίνητο  μεταχειρισμενο απομ Αuto Marine ,να σε διαβεβαιωσουν οτι σε επόμενη χρονικη φαση θα το παρουν ανταλλαγη με αλλο αυτοκινητο που θα επιλεξεις απο αυτούς και οταν αποφάσισα  να κανω ανταλλαγή σ'αυτούς μετά απο 4 χρόνια  ,παρολο οτι το αυτοκίνητο μου ηταν άψογο, μου απαντησαν οτι δεν ενδιαφερονται για το αυτοκίνητο μου,δηλ αθέτησαν τις υποσχεσεις τους.Αφερέγγυοι κατά την προσωπικη μου άποψη,

3 λεπτά πριν, KOMARIS60 είπε

Οταν αγοράζεις  μεταχειρισμενο πρεπει να συνοδευεται και απο βιβλιο ιστορικου service.Επίσης δεν επιτρέπεται να αγοράζεις  αυτοκίνητο  μεταχειρισμενο απομ Αuto Marine ,να σε διαβεβαιωσουν οτι σε επόμενη χρονικη φαση θα το παρουν ανταλλαγη με αλλο αυτοκινητο που θα επιλεξεις απο αυτούς και οταν αποφάσισα  να κανω ανταλλαγή σ'αυτούς μετά απο 4 χρόνια  ,παρολο οτι το αυτοκίνητο μου ηταν άψογο, μου απαντησαν οτι δεν ενδιαφερονται για το αυτοκίνητο μου,δηλ αθέτησαν τις υποσχεσεις τους.Αφερέγγυοι κατά την προσωπικη μου άποψη,

Αναφέρομαι στην Automarine Βούλας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...