Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον για την LG 24MB56HQ θα κινηθούμε καθώς ολοκληρώνει όλο το πακέτο που ψάχναμε.

Se7en92 πρέπει να είσαι πολύ ικανοποιημένος με το μόνιτορ...βλέπω οτι το έχεις γράψει παντού! :P

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα παραλάβω αύριο την Dell. Έκανα παραγγελία και την Lg 24MB56HQ αλλά αποφάσισα να μείνω στην s2340L. Υπάρχουν πάρα πολλά καλά σχόλια στο ίντερνετ από το ψάξιμο που έκανα και η εικόνα της είναι πολύ καλή απ'οσα video είδα στο youtube. Στα συν το ένα έτος παραπάνω εγγύηση. Γενικά το δωμάτιο που θα μπει είναι αρκετά σκοτεινό οπότε θέμα με glare δεν θα έχω λογικά. Αύριο που θα είναι στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα παραλάβω αύριο την Dell. Έκανα παραγγελία και την Lg 24MB56HQ αλλά αποφάσισα να μείνω στην s2340L. Υπάρχουν πάρα πολλά καλά σχόλια στο ίντερνετ από το ψάξιμο που έκανα και η εικόνα της είναι πολύ καλή απ'οσα video είδα στο youtube. Στα συν το ένα έτος παραπάνω εγγύηση. Γενικά το δωμάτιο που θα μπει είναι αρκετά σκοτεινό οπότε θέμα με glare δεν θα έχω λογικά. Αύριο που θα είναι στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις.

Περιμένουμε εντυπώσεις!

Δημοσ.

θεωρω οτι δεν αξιζει να δωσεις σχεδον 100 ευρω παραπανω για τη dell

+ οτι παιζει να σου ερθει με bleeding

Η Dell έχει βγει στα 160 για αυτό τη συγκρίναμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...