Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs και καλή χρονιά! Η οθόνη του αδελφού μου μας άφησε οπότε βρισκόμαστε στην αναζήτηση καινούριας. Η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για games όπως League of Legends, Forest, Team Fortress 2. Επίσης κάθεται αρκετές ώρες στο pc και στριμάρει οπότε μετράει αρκετά η οθόνη να είναι ξεκούραστη. Η προηγούμενη οθόνη που είχε ήταν η  LG Flatron W2243S. Θέλουμε να είναι σίγουρα 24" FHD και IPS και απο εταιρία με καλό aftersale. Budget αυστηρά μέχρι 180 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.   :-)

PC setup:

CPU: Intel i5-4690K

GPU: MSI Radeon HD 7700 Series

RAM: Corsair DDR3 8GB 4x2 1600MHz

Motherboard: Gigabyte GA Z97P-D3

SSD: Samsung 850 Evo 250GB

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μ'αρέσει αρκετά η τρίτη επιλογή που δίνεις (HP 24cw). Επειδή δεν έχω εμπειρία απο το support της HP γνωρίζεις τι παίζει;

PS. Έχω παραγγείλει προς το παρόν λόγω προσφοράς την Dell S2340L στα 160 ευρώ. Aν κάποιος την έχει ή γνωρίζει θα με ενδιέφερε η γνώμη του.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μ'αρέσει αρκετά η τρίτη επιλογή που δίνεις (HP 24cw). Επειδή δεν έχω εμπειρία απο το support της HP γνωρίζεις τι παίζει;

PS. Έχω παραγγείλει προς το παρόν λόγω προσφοράς την Dell S2340L στα 160 ευρώ. Aν κάποιος την έχει ή γνωρίζει θα με ενδιέφερε η γνώμη του.

Είναι πολύ καλή πρόταση η Dell, αν δε σε ενοχλεί το glossy της, go for it.

**ΕDIT

• Like 1
Δημοσ.

Aλλαξε την Dell asap. Εχει κακο edge-to-edge glass glossy coating, απο αυτα που γινονται καθρεφτης και δημιουργουν εσωτερικες αντανακλασεις, καθως και πολυ ghosting. Δεν ειναι καλη οθονη με τα σημερινα στανταρτς. Eπισης δεν ειναι παντα flicker-free, μεγαλο μειον καθως προκαλει προβληματα υγειας και καταστρεφει την κινηση.

https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2440l/

Η καλυτερη μεχρι τα 200 ευρω ειναι μαλλον η glossy Dell S2316H. Λεω μαλλον γιατι δεν εχουμε review ακομη, αλλα αν ειναι τουλαχιστον τοσο καλη οσο η Dell S2415H τοτε ειμαστε ενταξει. Δεν εχει λογο να ειναι χειροτερη, δεδομενου οτι προκειται για την ιδια σειρα.

Αλλιως η LG 24MB56HQ ειναι καλη επιλογη αν κοιτας φθηνοτερες. Οι φθηνες AH-IPS εχουν το ιδιο matte coating, οποτε πλεον σε ενδιαφερει να εχει matte bezel και να μην ειναι frameless, καθως και να εχει οσο καλυτερη βαση γινεται. Η LG ικανοποιει και τα δυο κριτηρια.

• Like 2
Δημοσ.

Aλλαξε την Dell asap. Εχει κακο edge-to-edge glass glossy coating, απο αυτα που γινονται καθρεφτης, και πολυ ghosting. Δεν ειναι καλη οθονη με τα σημερινα στανταρτς. Eπισεις δεν ειναι παντα flicker-free, μεγαλο μειον καθως προκαλει προβληματα υγειας και καταστρεφει την κινηση: https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2440l/

Η καλυτερη μεχρι τα 200 ευρω ειναι μαλλον η glossy Dell S2316H. Λεω μαλλον γιατι δεν εχουμε review ακομη, αλλα αν ειναι τουλαχιστον τοσο καλη οσο η Dell S2415H τοτε ειμαστε ενταξει. Δεν εχει λογο να ειναι χειροτερη, δεδομενου οτι προκειται για την ιδια σειρα.

Αλλιως η LG 24MB56HQ ειναι καλη επιλογη αν κοιτας φθηνοτερες. Οι φθηνες AH-IPS εχουν το ιδιο matte coating, οποτε πλεον σε ενδιαφερει να εχει matte bezel και να μην ειναι frameless, καθως και να εχει οσο καλυτερη βαση γινεται. Η LG ικανοποιει και τα δυο κριτηρια.

Δεν την έχω παραλάβει ακόμα....απλά την έχω παραγγείλει. Η Dell S2316H που προτείνεις είναι επίσης glossy. Τι διαφορά έχει με αυτήν που έχω παραγγείλει; (Dell S2340L)

Δημοσ.

Δεν την έχω παραλάβει ακόμα....απλά την έχω παραγγείλει. Η Dell S2316H που προτείνεις είναι επίσης glossy. Τι διαφορά έχει με αυτήν που έχω παραγγείλει; (Dell S2340L)

Aρχικα η παραπανω οθονη ειναι αρκετα διαφορετικη, οριστε καλο review: 

http://www.overclockers.ru/lab/50760/Shag_vpered_dva_nazad._Obzor_i_testirovanie_monitora_Dell_S2340L.html

Βασικα μειονεκτηματα ειναι οτι εχει PWM dimming και πολυ ghosting σε σχεση με την ποιο νεα Dell, αυτα ειναι σημαντικα μειον.

Δημοσ.

Ακόμα το διαβάζω το review. Thanks! Επίσης διαβάζω και από τo tftcentral το οποίο εμπιστεύομαι αρκετά για οθόνες, και επισημαίνει πως το PWM δεν χρησιμοποιείται για backlight bleeding κάτι που το θεωρεί ως πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Γενικά όταν έψαχνα και εγω για οθόνη το κοιτούσα αρκετά το PWM flickering διότι κουράζει στα μάτια ειδικά αν κάθεσαι πολλές ώρες. 

"It was good to see PWM was not being used for backlight dimming as well on our sample, a positive trend we hope to see more of in the market." 

Δημοσ.

Η dell s2340l και η s2440l εχουν διαφορετικο panel (ips και amva αντίστοιχα) οπότε νομίζω δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενική σύγκριση μεταξύ τους. Και εγω παρήγγειλα την s2340l της προσφοράς (δεν εχω παραλάβει ακομα) και προτάθηκε η Iiyama-ProLite-X2483HSU που και αυτή έχει va panel. Την είδα σε κάτι review και μου φάνηκε αρκετά ξεβαμενη.. Μεταξύ της s2340l και της lg 24MB56HQ ποια έχει το καλύτερο panel? To pivot δεν με ενδιαφέρει καν και το όριο ειναι 160 ευρω αν έχετε κατι άλλο στο μυαλό σας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η dell s2340l και η s2440l εχουν διαφορετικο panel (ips και amva αντίστοιχα) οπότε νομίζω δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενική σύγκριση μεταξύ τους. Και εγω παρήγγειλα την s2340l της προσφοράς (δεν εχω παραλάβει ακομα) και προτάθηκε η Iiyama-ProLite-X2483HSU που και αυτή έχει va panel. Την είδα σε κάτι review και μου φάνηκε αρκετά ξεβαμενη.. Μεταξύ της s2340l και της lg 24MB56HQ ποια έχει το καλύτερο panel? To pivot δεν με ενδιαφέρει καν και το όριο ειναι 160 ευρω αν έχετε κατι άλλο στο μυαλό σας.

Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό! Thanks για την επισήμανση. Και εγώ ανάμεσα απ' αυτές τις δύο είμαι, οπότε αν μπορείτε φωτίστε μας. :) Επίσης το stand της LG μ'αρέσει πολύ, έχω καταλάβει πλέον το πόσο σημαντικό είναι να έχει πτυσσόμενο stand και να μη χρειάζονται βιβλία και ράφια για οθόνες.... Οπότε μάλλον για την LG 24MB56HQ μας βλέπω. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση σ'αυτά τα λεφτά δεκτή!

EDIT: Δεν διαβάζω πολύ καλά λόγια για την LG

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

μια αλλη επιλογη ειναι αυτη εδω , ομως η βαση της δεν μου εμπνεει και ιδιαιτερη εμπιστοσυνη . και στο λεω εγω που εχω την αντιστοιχη 22αρα

http://www.skroutz.gr/s/6233495/LG-24MP57VQ.html

Την έχω δει και εγώ αυτή. Την απέρριψα μόνο και μόνο για το stand.Στα 160 πιστεύω βρίσκεις με πιο ποιοτικό stand. Εσένα δεν σε ενοχλεί;

Δημοσ.

κοιτα εχει τελεια χρωματα , ειναι ποιοτικοτατη . ενταξει εκανα μια υποχωρηση (δεν ειχα και πολλα λεφτα) οσο αφορα τη βαση.

• Like 1
Δημοσ.

Nαι ειναι διαφορετικες οθονες καθως εχουν διαφορετικο panel, αν καταλαβανα καλα δεν εχουν καν ιδιο coating. Για αυτο και μετα ποσταρα το ρωσικο review. Το tftcental επισημαινει οτι καποιοι αγοραστες πηραν μοναδα με PWM dimming, ασχετα αν η δικια τους δεν ειχε. Παντως η S2340L παντα εχει, και αυτο σε συνδυασμο με το εντονο ghosting την κανουν χειροτερη αγορα απο τις πιο συγχρονες φθηνες IPS. Αν λοιπον δεν φτανετε την Dell S2316H, αγοραστε την LG 24MB56HQ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...