giannis1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γνωριζει καποιος τον οδηγο και αν ειναι ασφαλες?
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αν εχεις την V20a και ξεκλειδωτο bootloader ναι υπαρχει. Το Η815
giannis1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Την v20a εχω.ειναι ασφαλες το ξεκλειδωμα bootloader και αν το κανω χανω εγγυηση?
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αφου θες root και ξεκλειδωμα ναι χανεις την εγγυηση. 1
giannis1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ο λογος που θελω root ειναι για να γλυτωσω τις διαφιμησεις.ψαχνω καλο adblocker και μου εχουν πει πως με root ξεμπερδευεις.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Για ρουτ χωρις ξεκλειδωμα;Οχι δεν υπαρχει.Και απο οτι διαβαζω θελει και kernal να αλλαξεις και να φλασαρης και TWRP Ο λογος που θελω root ειναι για να γλυτωσω τις διαφιμησεις.ψαχνω καλο adblocker και μου εχουν πει πως με root ξεμπερδευεις.Εδω θα διαφωνησω.Υπαρχει λυση χωρις root. Εσυ θα βαλεις εναν browser που θα εχει ενσωματομενο adblock. Δεν θες λοιπον root. Εδω σου εχω και μερικους Adbock brower Maxthon web Ghostery Privacy
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τότε δεν νομίζω να προχωρήσω σε ρουτ.. Καλά είμαι και έτσι
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τότε δεν νομίζω να προχωρήσω σε ρουτ.. Καλά είμαι και έτσι Ε ναι Τωρα να κανεις root για κατι που λυνεται ειναι βλακεια. Συνηθως root κανεις αμα θες να αλλαξεις καμια rom που σε περιπτωση το κινητο δεν θα παρει την αναλογη αναβαθμιση. Αυτες που λεμε custom rom. Τωρα παλι αλλοι το κανουν για να πειραματιστουν η για να βαλουν κανενα mod.
giannis1981 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Διαφημισεις απο εφαρμογες πως βγαινουν?π.χ οταν το ειχα παλιοτερα ροοτ στο wpa finder δεν εμφανιζοταν διαφημιση και τωρα εμφανιζεται.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Διαφημισεις απο εφαρμογες πως βγαινουν?π.χ οταν το ειχα παλιοτερα ροοτ στο wpa finder δεν εμφανιζοταν διαφημιση και τωρα εμφανιζεται.Καλημερα.Εε αυτο θελει root. Με το AdFree
giannis1981 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα.ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις Κατι τελευταιο.αν ξεκλειδωσω το bootloader μπορω να το κλειδωσω παλι σε περιπτωση που βγαλει καποιο προβλημα η συσκευη και χρειαστει εγγυηση?
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα.ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις Κατι τελευταιο.αν ξεκλειδωσω το bootloader μπορω να το κλειδωσω παλι σε περιπτωση που βγαλει καποιο προβλημα η συσκευη και χρειαστει εγγυηση? Οχι αυτο δεν γινετε.Αμα το ξεκλειδωσης μετα τερμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα