BACK12345 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειναι δυνατο ενα budget android ( <200) να ειναι lagfree και εντελως smooth; Χωρις ουτε ενα λαγκακι που και που;
Makeran Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εσύ δεν πήρες πριν λίγο καιρό το Vodafone Smart Ultra 6? 1
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Motorola Moto G 3rd Generation. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. 1
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειναι αναλογα και αν το εχεις φορτωσει 1
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειναι θεμα UI τις περισσοτερες φορες ναι ειναι θεμα λογισμικου. Για αυτο και με μερικα updates καποια διορθωνονται και καποια νεα bugs εμφανιζονται Στα κατω απο 200- (eur) λιγο δυσκολο αυτο. Στις mid-range συσκευες 200+ (eur) ισως υπαρχουν καποιες επιλογες.
Beerloah Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Έχει να κάνει με το λογισμικό και με το πόσες εφαρμογές, τρέχουν στο παρασκήνιο. Είμαι κάτοχος του Motorola Moto G 3rd GEN, κάνω μέτρια - βασική χρήση και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Αγαπώ Motorola! 1
ziaba Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 MOTO G3 και απο μενα δεν τρωει σχεδον καθολου κολληματα ειναι αψογο για τα λ7 του
cabdik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εκτος απο το MOTO G3, πιστευω και τα XIAOMI με ελληνικη ROM ειναι πολυ σταθερα και χωρις lag. επισης.., Lag πολυ δυσκολα θα δεις σε ZENFONE 2, κι ας εχει ενα απο τα πιο "γεματα" UI που εχω δει..! αν ηταν λιγοτερο φορτωμενο, δεν παιζεται σε αποκριση...! ουτε GALAXY...... S7 δεν το πιανει....! το LAG ειναι συνδυασμος πραγματων. δεν συμβαινει ετσι.., γιατι ετυχε...! χρειαζεσαι...... καλο επεξεργαστη με μπολικη RAM και καλο flash disk...! επισης χρειαζεσαι ενα οσο πιο "καθαρο" ANDROID γινεται, και αν εχει UI της εταιριας, να ειναι οσο πιο καλα σεταρισμενο γινεται...! επισης πρεπει ο χρηστης που το εχει, να μην το "φορτωνει" με καθε ειδους εφαρμογες-σκουπιδια που βλεπει απο δω και απο κει. και καπου καπου να το καθαριζει....!!
geekas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Moto G 3gen. Το φέρνει επίσημα η Wind και το Public
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Moto G 3gen. Το φέρνει επίσημα η Wind και το Public Από ποτέ Wind και Public? Εγώ ήξερα μόνο στη Vodafone και στο Σκρουτζ. 1
Beerloah Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Moto G 3gen. Το φέρνει επίσημα η Wind και το Public Αδερφέ κάπου κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει ούτε στην επίσημη σελίδα της Wind, ούτε στην αντίστοιχη του Public. Υπάρχει ωστόσο στη σελίδα της Vodafone και φυσικά στα καταστήματα του skroutz - bestprice.
BritGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Huawi Y625 στα €99. Το δοκιμαζω τωρα και παει σφαιρα με skype, viber και facebook ανοιχτα, ενω εχει και ικανοποιητικο sar.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν παρεις κατι με pure Android, θα πρεπει να το πειραξεις για να εχεις τελειως απροβληματιστη λειτουργια. Μακρια απο συσκευες μινι, οσοι φιλοι μου ειχαν τις μετανιωσαν
Makeran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν παρεις κατι με pure Android, θα πρεπει να το πειραξεις για να εχεις τελειως απροβληματιστη λειτουργια. Μακρια απο συσκευες μινι, οσοι φιλοι μου ειχαν τις μετανιωσαν Συσκευές mini?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα