IceFLoWeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όταν ανοίγω το κινητο μου βγάζει αυτο το μνμ ''Εισάγετε κωδικό πρόσβασης για την αποκρυπτογράφηση του χώρου αποθήκευσης''. ''password to decrypt storage''. Θέλω όπωσδηποτε να σώσω τα αρχεία που υπάρχουν στην εσωτερικη μνήμη ή τουλάχιστον ένα μέρος απο αυτά. Υπόψιν με Hard Reset μεθόδους και όλα αυτά τα συναφή με Sony PC Companion επαναφορές, διορθώσεις και τετοιες μαλακίες της sony δεν ειχαν κανένα αποτέλεσμα. -Αν δεν είναι κάποιο *bug θα διορθωθει αν ξεκλειδώσω την bootrom??? Το κινητό δεν είναι root. -Υπάρχει πρόγραμμα που διαβαζει με αλλο τροπο το κινητό να σωσω τα αρχεια, επαφ. & μνμ.?? -Αν είναι τεχνικό θέμα και το εχει αντιμετωπισει καποιος με εξωτερικες θήκες για nand flash κ.τ.λ. ας δώσει τα φώτα του. Ενα backup εχει γίνει πριν απο 3 μηνες δεν με καλύπτει ουτε στο 10% και αυτό για τι το PC Companion τον επαιξε κανονικα με *fail το οποιο δεν ανεφερε ποτε για το backup. Ευχαριστώ πολύ...
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχει διαπιστωθη σε πολλα xperia να γινετε αυτο. Και μαλιστα υπαρχει και αλλος με το ιδιω προβλημα με το ιδιω κινητο σαν το δικο σου. Η λυση ηταν να το παει στο service και να του το φτιαξουν γιατι οτι και να του λεγαμε δεν γινοταν τιποτα. Οποτε εσυ ξερεις τωρα.....
IceFLoWeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ sar καλη χρονιά χρονια πολλά. Το backup με καίει περισσότερο. Την nand flash την παραγγέλνω και την τοποθετώ. Η Sony ζηταει 130€ :confused: τα ακούσανε τα καντηλάκια τους. Απλά έλεγα μήπως το έλυσε κανείς με αλλο ανορθόδοξο τρόπο πειραζωντας την bootrom ή κανοντας το root. Σε αυτά απέχω πολύ δεν ασχολήθηκα ακόμη... Ευχαριστώ πάντως ξερωντας οτι δεν κάηκα μόνο εγω απο την sony...
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν μπορουσε κανενας να παρει πισω αυτα που ειχε κανει backup δυστιχως Αυτο που ξερω ειναι οτι το παιδι ειχε εγγυηση και δεν του πηρανε φραγκο.
IceFLoWeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγγυηση γιόκ πριν 2 μήνες μετρημένους. Τυχαίο δεν νομίζω . Παρατήρησα ενημερωτικά, οτι η SanDisk καίει πολύ κόσμο τώρα τελευταία ειδικά στουw SSD σκληρούς δίσκους και στις εξωτερικές μνήμες. Καταλαβαίνεις... Χαιρετίσματα sony...
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ακουω πολλα παραπονα τωρα τελευταια απο την Sony. Και να φανταστης ηθελα να παρω το G3/32gb. Ο θεος με φωτισε και δεν το πηρα. Μπα δεν χρησιμοποιω SanDisk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα