Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω την samsung ue46f8000 και θελω να βλεπω ταινιες 3D.Το προβλημα ειναι το οτι ενω βαζω τους υποτιτλους στην ταινια τους διαβαζει κανονικα αλλα δεν  τους δειχνει 3d με αποτελεσμα να ζαλιζεσαι οταν βλεπεις την ταινια ..εχω προσπαθησει με διαφορα προγραμματα αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να μου τους βγαζει διπλους..τον εναν κατω απο τον αλλον..τι μπορω να κανω?..

Δημοσ.

Απ'οσα γνωριζω μαλλον πρεπει να κανεις hardcode το αρχειο του υποτιτλου στην ταινια. Ψαχτο λιγο στο google, θα βρεις καποιους τροπους. Υποψιν ομως οτι τετοιες διεργασιες κανουν πααααρα πολυ ωρα να διεκπεραιωθουν

Δημοσ.

δε ξέρω αν παίζεις μέσω pc την ταινία. Πάντως αν χρησιμοποιήσεις τον KMPlayer έχει αυτόματη ρύθμιση για 3D υποτίτλους με δεξί click όσο παίζει η ταινία. Φαντάζομαι αντίστοιχα θα έχουν και άλλοι players 

Αντώνης 

Δημοσ.

η ταινια παιζεται μεσω usb...εχω προσπαθησει με το subtitle 3d αλλα παλι τα ιδια.... hardcode ειναι πολυ χρονοβορο...δεν μπορω να καταλαβω γιατι να βγαζει τους υποτιτλους διπλους αλλα να μην εχουν την σωστη αποσταση για να ειναι 3d...συγγνωμη για την αργοπωρημενη  απαντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...