Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συγκεκριμενο case zalman z9

http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=422

και οπως αν παρουμε παραδειγμα αυτην την εικονα 

500x1000px_LL_0c5c6427_500r_side_open_b_

θα ηθελα να βαλω φωτειζομενα: 1 ανεμηστερακι στο πανω μερος και ενα στο κατω δλδ διπλα απο το τροφοδοτικο...οσο πιο αθορυβα γινονται διοτι επικρατει ενας μικρος θορυβος ηδη λογο του cpu cooler οποτε δεν θα ηθελα να τον αυξησω...

σκεφτομουνα αυτα συγκεκριμενα http://www.e-shop.gr/aerocool-lightning-led-fan-140mm-blue-p-PER.811734

αλλα δεν ξερω αν ειναι αθορυβα...τι λετε;

δεν θελω τοσο για επιδοση γτ ειμαι ευχαριστημενος απο θερμοκρασιες..απλα θελω λιγο φως και ναναι αθορυβο :P και σε λαμπα led δεν θελω να παω

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι αθόρυβο αλλά έχεις fan controller οπότε ρίχνεις τις στροφές και δεν θα ακούγεται. Πρόσεχε όμως την απόσταση που θα έχει από τροφοδοτικό σου. Βλέπω δύσκολα να χωράει ένα 14άρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σωστά αλλά δεν χρειάζονται πολλά fans. Τώρα αν θες να δώσεις και χρώμα υπάρχουν και οι ledοταινίες αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτές και δεν έχω να σου προτείνω κάτι. 

• Like 2
Δημοσ.

ωραια σε ευχαριστω,το ξερω για το φως το θελω δεν θελω να βαλω λεντοταινια μ φαινεται λγ λατερνα...οχι πως με το αλλο δεν..:P

Δημοσ.

Κατάλαβα μωρέ. θες κάτι σαν αυτό  ^_^

Βρήκα το δικό σου. Αυτό είναι με τις Usb 3.0 θύρες. Δεν ξέρω ποιο έχεις ακριβώς αλλά μόνο στις usb διαφέρουν.

Τώρα το κάτω δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι 12άρι ή 14άρι. Μάλλον 12άρι είναι γιατί το τροφοδοτικό το βλέπω μεγαλούτσικο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι ιδιαιτερα αποδοτικα τα συγεκριμενα φουρφουρια (εχω ηδη 2 κοκκινα 12αρια).

ο φωτισμος δεν ειναι υπερβολικος (αν θες να ναι παρε αλλα)

ειναι αθορυβα.

• Like 1
Δημοσ.

το ναναι αθορυβο με ενδιαφερει πιο πολυ και να ναι ικανοποιητικο το φως...

ξερεις κανενα που ναναι φωτιζομενο επαρκης και αθορυβο;

Δημοσ.

ισως σε κατι πιο ακριβο οπως τα shark να ναι οκ.

παντως αθορυβα ειναι αλλα δεν ειναι ξαναλεω τοσο ισχυρα τα led τους.

check enermax vegas αν θες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...