Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 εχω το συγκεκριμενο case zalman z9 http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=422 και οπως αν παρουμε παραδειγμα αυτην την εικονα θα ηθελα να βαλω φωτειζομενα: 1 ανεμηστερακι στο πανω μερος και ενα στο κατω δλδ διπλα απο το τροφοδοτικο...οσο πιο αθορυβα γινονται διοτι επικρατει ενας μικρος θορυβος ηδη λογο του cpu cooler οποτε δεν θα ηθελα να τον αυξησω... σκεφτομουνα αυτα συγκεκριμενα http://www.e-shop.gr/aerocool-lightning-led-fan-140mm-blue-p-PER.811734 αλλα δεν ξερω αν ειναι αθορυβα...τι λετε; δεν θελω τοσο για επιδοση γτ ειμαι ευχαριστημενος απο θερμοκρασιες..απλα θελω λιγο φως και ναναι αθορυβο και σε λαμπα led δεν θελω να παω
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι αθόρυβο αλλά έχεις fan controller οπότε ρίχνεις τις στροφές και δεν θα ακούγεται. Πρόσεχε όμως την απόσταση που θα έχει από τροφοδοτικό σου. Βλέπω δύσκολα να χωράει ένα 14άρι. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ναι οντως 12αρι παιρνει,υπαρχει παντως απο τι ειδα 12 η ιδια μαρκα κτλπ..
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το ξέρω το κουτί γι αυτό το έγραψα για να πάρεις ένα 12άρι. Παρε το αντίστοιχο 12άρι. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ωραια σε ευχαριστω πολυ Υ.Γ. η ροη του αερα οπως δειχνει η εικονα σωστα;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι σωστά αλλά δεν χρειάζονται πολλά fans. Τώρα αν θες να δώσεις και χρώμα υπάρχουν και οι ledοταινίες αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτές και δεν έχω να σου προτείνω κάτι. 2
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ωραια σε ευχαριστω,το ξερω για το φως το θελω δεν θελω να βαλω λεντοταινια μ φαινεται λγ λατερνα...οχι πως με το αλλο δεν..
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κατάλαβα μωρέ. θες κάτι σαν αυτό Βρήκα το δικό σου. Αυτό είναι με τις Usb 3.0 θύρες. Δεν ξέρω ποιο έχεις ακριβώς αλλά μόνο στις usb διαφέρουν. Τώρα το κάτω δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι 12άρι ή 14άρι. Μάλλον 12άρι είναι γιατί το τροφοδοτικό το βλέπω μεγαλούτσικο. 1
babisflou7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν ειναι ιδιαιτερα αποδοτικα τα συγεκριμενα φουρφουρια (εχω ηδη 2 κοκκινα 12αρια). ο φωτισμος δεν ειναι υπερβολικος (αν θες να ναι παρε αλλα) ειναι αθορυβα. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το ναναι αθορυβο με ενδιαφερει πιο πολυ και να ναι ικανοποιητικο το φως... ξερεις κανενα που ναναι φωτιζομενο επαρκης και αθορυβο;
babisflou7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ισως σε κατι πιο ακριβο οπως τα shark να ναι οκ. παντως αθορυβα ειναι αλλα δεν ειναι ξαναλεω τοσο ισχυρα τα led τους. check enermax vegas αν θες. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 αυτα που εστειλες τωρα ειναι αθορυβα και εχουν δυνατο φως;
babisflou7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 check-αρε τα review για να σιγουρευτεις γιατι εγω εχω τα απλα οπως ειπα κ παραπανω. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 κατσε για τα shark μ λες η για τα enermax?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα