hobo98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε κανένα νέο σχετικά με το jailbreak στην έκδοση 9.1 των iOS ?
hobo98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ το εχω μάθει αυτο απλα σε αντίθεση με τα προηγούμενα jailbreak η αλήθεια ειναι ότι άργησε και πολλοί πιστεύουν ότι κατευθείαν θα βγει jailbreak για την έκδοση 9.2
SaFiS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν πρόκειται να βγει κάτι για την 9.1 όταν ήδη είμαστε στην 9.2. Έχει βγει ανακοίνωση ότι η TaiG ετοιμάζει JB αλλά δεν έχει δοθεί ημερομηνία...
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ το εχω μάθει αυτο απλα σε αντίθεση με τα προηγούμενα jailbreak η αλήθεια ειναι ότι άργησε[..] Θα πονταρω πως εισαι καινουριος στο ολο σκηνικο ε? 1
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολυ το εχω μάθει αυτο απλα σε αντίθεση με τα προηγούμενα jailbreak η αλήθεια ειναι ότι άργησε και πολλοί πιστεύουν ότι κατευθείαν θα βγει jailbreak για την έκδοση 9.2 Με βάση το πότε έβγαιναν τα προηγούμενα, δε νομίζω πως άργησε
hobo98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αντε μακαρι να βγει γρήγορα γτ με έχει πρήξει να μου βγάζει ιδιοποίηση για να κάνω αναβάθμιση σε 9.2 Θα πονταρω πως εισαι καινουριος στο ολο σκηνικο ε? Όχι εχω κάνει γενικά jailbreak σε πολλές συσκευές μ από διάφορες εκδόσεις iOS απλα δεν βγάζουν πολλές ανακοινώσεις σχετικά με το jailbreak στην 9.1 και παραξενεύτηκα
SaFiS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αντε μακαρι να βγει γρήγορα γτ με έχει πρήξει να μου βγάζει ιδιοποίηση για να κάνω αναβάθμιση σε 9.2 Και στο ξαναλέω, ΔΕΝ πρόκειται να βγει JB για την 9.1. Δεν ασχολούνται καν. Δεν υπάρχει λόγος τώρα που υπογράφεται μόνο η 9.2 και έχουν διορθωθεί πολλά θέματα που είχε η 9.1. Τζάμπα μένεις εκεί και τζάμπα ελπίζεις...
hobo98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και στο ξαναλέω, ΔΕΝ πρόκειται να βγει JB για την 9.1. Δεν ασχολούνται καν. Δεν υπάρχει λόγος τώρα που υπογράφεται μόνο η 9.2 και έχουν διορθωθεί πολλά θέματα που είχε η 9.1. Τζάμπα μένεις εκεί και τζάμπα ελπίζεις... Αρα να το κάνω αναβάθμιση στην 9.2 ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Όχι εχω κάνει γενικά jailbreak σε πολλές συσκευές μ από διάφορες εκδόσεις iOS απλα δεν βγάζουν πολλές ανακοινώσεις σχετικά με το jailbreak στην 9.1 και παραξενεύτηκα Το jailbreak του iOS 6 "αργησε" περιπου 6 μηνες. Οποτε δεν το λες και αργοπορημενο αυτο της 9.2, προς το παρον. Και εαν παμε ακομα πιο παλια (iOS 1.1.1), τοτε που χωρις jailbreak και unlock απλα δεν ειχες κινητο τηλεφωνο αλλα ενα πολυ ακριβο iPod, η αναμονη για το jailbreak της 9.2 ωχρια μπροστα στις προηγουμενες αναμονες Υπομονη, θα ρθει
Gaming_alone Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αρα να το κάνω αναβάθμιση στην 9.2 ? όχι over the air. Αν δεν κανω λάθος και η 9.0.2 που είναι η τελευταία σου λέει με διαφορετικό τρόπο από ΟΤΑ. 1
hobo98 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 όχι over the air. Αν δεν κανω λάθος και η 9.0.2 που είναι η τελευταία σου λέει με διαφορετικό τρόπο από ΟΤΑ. η 9.2 ειναι η τελευταία
alkis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 η 9.2 ειναι η τελευταία τελεαυταια που δεχεται jailbreak.
hobo98 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 τελεαυταια που δεχεται jailbreak.Μακαρι να βγει γρήγορα γιατί έχει τόσο καιρό που περιμένουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα