Tiramolas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από Tiramolas
defacer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβες τι ακριβώς είναι cookie. Το cookie από μόνο του δεν "κάνει" τίποτα απολύτως. Μπακάλικα: όταν ο browser επισκεφτεί μια σελίδα, ο server μπορεί να του πει "λοιπόν φίλος, πάρε ένα χαρτάκι με τον αριθμό ΧΥΖ και την επόμενη φορά που θα ξανάρθεις εδώ να το έχεις μαζί σου". Αυτό είναι όλο. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πάει ο browser στη σελίδα, αν δεν έχει χάσει το χαρτάκι και αν δεν έχει αποφασίσει να κάνει χαλάστρα στο σχέδιο, θα πει στον server "λοιπόν είμαι εγώ με τον αριθμό ΧΥΖ". O server τώρα είναι που θα κάνει ο,τι κάνει και θα αποθηκεύσει ο,τι αποθηκεύσει προκειμένου να φανεί στον browser πως "τον θυμούνται". Αυτό λοιπόν που θες να κάνεις (όσον αφορά το cookie τουλάχιστον) δεν είναι διαφορετικό στην ουσία του από ένα απλό μετρητή που λέει πόσες φορές έχω φορτώσει τη σελίδα. Όλη τη δουλειά θα την κάνεις στον server σε όποια γλώσσα προγραμματισμού χρησιμοποιείς.
Tiramolas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από Tiramolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα