iCyd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα τα Κraken 7.1 οταν τα ειχα δεν μπορω να πω απο ηχο,ηταν πολυ καλα ΑΛΛΑ οταν τα φορουσα πανω απο 1-2 ωρες ειχα πονοκεφαλο απο την πιεση που ασκουσαν πανω στο κεφαλι μου. Γι αυτο και τα αλλαξα! Τωρα για το mouse θα διαφωνησω. Το DA chroma ηταν το καλυτερο mouse που περασε απο τα χερια μου για τον σκοπο που το ηθελα αλλα κλασσικα πραγματα,εχουν και αυτα θεμα με τα clicks. Double cliks are everywhere. 1
manosalcatel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα τα Κraken 7.1 οταν τα ειχα δεν μπορω να πω απο ηχο,ηταν πολυ καλα ΑΛΛΑ οταν τα φορουσα πανω απο 1-2 ωρες ειχα πονοκεφαλο απο την πιεση που ασκουσαν πανω στο κεφαλι μου. Τωρα για το mouse θα διαφωνησω. Το DA chroma ηταν το καλυτερο mouse που περασε απο τα χερια μου για τον σκοπο που το ηθελα εστιασα λιγο την παραθεση στα βασικα ο καθενας ασφαλώς εχει της εμπειρίες του εμενα το ποντικι της δεν μου αρεσε να σου πω της ραζερ , απο ποντικια παντα εχω natec και δεν τα αλλαζω αλλα ειναι και ποσα δίνει ο καθενας . ας πουμε και lcs να πηγενα χΔ πάλι νατεκ θα ειχα λολ . οσο για τα ακουσηκα δεν εχω καταληξει αυτο που λες εμενα δεν μου συμβενει εκατσα στο νετ με ραζερ 4 ωρες απλα κοκκηνισαν λιγο επειδη δεν εχω συνιθησει τετεια ακουστικα . ο καθενας οτι εχει συναντησει .
SpirosKerkyra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μακριά από Razer, έχουν overpriced προϊόντα. Κάποια είναι καλά αλλά πολύ ακριβά γι αυτό που προσφέρουν.
manosalcatel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τα kingstong που είπαν οι αλλοι 100 ευρω λιγα ? χΔ κατι ψηλά μωρέ
iCyd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εχει και τα cloud I οπως σου ειπα πιο πανω που ειναι πιο φτηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα