Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη χρονια  πριν ξεκινησω . ξαχνω τις τελευταίες μερες για ακουστικα στο pc  κυριως για καθημερινη χρηση αλλα και να συνδυάζει καπως games music scype .  ευελπιστώ εντος του 16 να πάρω ενα νεο pc  για games  γιατι λογο των οικονομικων δυσκολιών της εποχης ειναι καπος δυσκολο αλλα καποια στιγμη θα το παρω . παιζω και τωρα οτι συκωνω . λοιπον αυτα για προλογο . μου λενε παρε ραζερ . ειναι καλα ειναι το ενα το ειναι το αλλο . εχω ακουσει πολυ καλα  review και χρηστες  να το λενε , αλλα γιατι ραζερ ? τι εχουνε τα ραζερ  ? γιατι ας πουμε που θελω τα κρακεν προ να δωσω 89 ευρω να τα παρω και οχι τα chroma 7.1 ? τα κοιταζω λιγο με στραβο ματι λογο τιμης αλλα εχω βρει που ειναι τα πιο οικονομικα . βασικα θελω να ρωτησω πιο απο τα 3 μοντελα που λεω εχει κατι που να ξεχωριζει  (usb-pro-7.1 ) ? μετα με ενοχλει λιγο που τα usb + 7.1  δεν εχουνε ρυθμίσει για ενταση ήχου αλλα πρεπει να κατεβασω το προγραμα της ραζερ .... και τριτον επειδή εχω windows xp  yeap i know but...  θα τρεξουνε σε αυτα ? ευχαριστω

Δημοσ.

MHN ΠΑΡΕΙΣ RAZER. 

Θα στο πουνε σχεδον ολοι εδω μεσα. ΟΛΑ μου το περιφερειακα ηταν razer (headset,mouse,pad,keyboard). Τα υλικα κατασκευης τους ειναι "ψευτικα"  και το after sale support επισης. 

Τα ειχα παρει για το εφε,ντρεπομαι που το λεω :P ! Μην τρως αμασητα αυτα που ακουγονται,απλα τυχαινει να εχουν καλο marketing και τα προωθουνε!

Επισης για οτι razer περιφερειακο κ αν παρεις,πρεπει να κατεβασεις το razer synapse,πανω σε αυτο δουλευουν ολα!

Ποιο ειναι το budget σου?Να σου προτεινουμε κατι αλλο..

Δημοσ.

λολ οκ πολυ εκφραστικο ετσι οπως το πες . βασικα δεν ξερω το διαθεσιμο ποσο αλλα για να κοιταζω ραζερ μεχρι 80-90 ευρω φανταζομε αλλα και πιο φτηνα να ειναι ας πουμε καλυτερα... 

Δημοσ.

τα kingston e ? τα βρήκα και αυτά  ειναι γεματο 100αρικο στο σκρουτζ .  λες σε αυτα τα λεφτα ας πουμε ? τπτ πιο οικονικομικο δεν παιζει ? και κατι ακομα χωρις να ειμαι ισχυρό γνώμων  τα ραζερ διπλωναν κιολας και μαζευοταν το μικρωφονο για εξοικονομιση χωρου αυτα τα μοντελα το κανουνε ? και ακομα σε windows xp  θα τρεξουνε που εχουν usb ? θελουνε καποιο οδηγο ?

Δημοσ.

τα kingston e ? τα βρήκα και αυτά  ειναι γεματο 100αρικο στο σκρουτζ .  λες σε αυτα τα λεφτα ας πουμε ? τπτ πιο οικονικομικο δεν παιζει ? και κατι ακομα χωρις να ειμαι ισχυρό γνώμων  τα ραζερ διπλωναν κιολας και μαζευοταν το μικρωφονο για εξοικονομιση χωρου αυτα τα μοντελα το κανουνε ? και ακομα σε windows xp  θα τρεξουνε που εχουν usb ? θελουνε καποιο οδηγο ?

Κοιτα αμα θες φορητοτιτα τοτε δεν κοιτας σε headset.

Τα cloud εχουν αποσπωμενο μικροφωνο.

ΕΧΟΥΝ και θηκη μεταφορας που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τα Kraken. :P

Δεν "μαζευουν" οπως τα Kraken που αναφερεις.

Τα Cloud δεν απαιτουνε καποιο προγραμμα για να παιξουν,τα συνδεεις ,τα αναγνωριζει το pc και τελος :)

edit: Yπαρχουν και τα Cloud I . 

https://www.skroutz.gr/s/5043529/Kingston-HyperX-Cloud-Headset.html

Δημοσ.

τα ραζερ ας πουμε εχουνε το ονομα αλλα η χαρη λείπει ? χαχαχαχαχαχαχα παντως να πω κατι ακομα  τα ραζερ και εγω δεν τα πολυ γουσταρω αλλα ετυχε να πιασω προσφατα στα χερια σε νετ καφε .... το ποντικι δεν μου αρεσε ουτε το πληκτρολογιο ... τα ακουστικα ηταν καπως ωραια για αυτο ρωτησα εδω αλλα απο ειδα δεν τα προτείνετε  χΔ 

Δημοσ.

yeap windows xp dude for ever  ειπα για πιο λογο εχω ακομα αυτα  . οκ θα περιμενω καμια εκπτωση και θα δω τοτε 14 του μηνα που ξεκινάνε 

No u didnt :D Εκπτώσεις δεν παίζουν, καμια προσφορα σε κάνα μαγαζί ίσως. Στην τελική μάζεψε και κανε μια και καλή αγορά.

p.s. Τα razer είναι fancy, και sponsor όλους τους gamers, απλά έχουν μερικά ποντίκια που δεν πιάνονται και ας έχουν κακά υλικά.

Δημοσ.

No u didnt :D Εκπτώσεις δεν παίζουν, καμια προσφορα σε κάνα μαγαζί ίσως. Στην τελική μάζεψε και κανε μια και καλή αγορά.

p.s. Τα razer είναι fancy, και sponsor όλους τους gamers, απλά έχουν μερικά ποντίκια που δεν πιάνονται και ας έχουν κακά υλικά.

εχω xp ακομα γιατι αυτα ειχε το μηχανημα τοτε και δεν τα αλλαζω . οσο για τα ραζερ  ποντικια οταν ειδα οτι το συγκεκριμενο εκανε 76 ευρω το λιγοτερο έμεινα μλκας  γιατι εχω ενα νατεκ απο το eshop  με 20 ευρω και ηταν μπορω να πω ΆΠΕΙΡΑ  καλυτερο  απο τηβ μαλακια το χρομα της ραζερ ..... ειπα να ρωτησω μονο για ακουστηκα της χΔ

Δες κατι που εγινε μολις τωρα.

http://www.insomnia.gr/topic/594643-ακουστικά-για-gaming-κ-ταινίες/

κανετε διαφήμιση τα κινγστονγκ λολ χΔ

Δημοσ.

Μακρια απο razer.Movo  ασχετη και fashion victims τα προτιμουν.

Eγω προτεινω αυτα

http://www.skroutz.gr/s/3334381/Logitech-G430.html

το παρατήρησα οτι ειναι για μοστρα  απλα για ακουστικα ρωτησα εδω επειδη μου αρεσαν ετσι οπως τα ειδα στο νετ που εκατσα . ωραια και τα λογιτεκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...