Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οι arctic ειναι καλυτεροι και σου μενουν και 20 ευρω. Σε ποιον τομέα ακριβώς? Γιατί έτσι λέω και εγώ Fiat>>Ferrari 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 1)Tιμη.Τραγικη διαφορα. 2)Παροχη αερα 3)θορυβο.Οι Arctic cooling ειναι FDB και απλα ακομα και στο τερμα ακους θροισμα.και εγγυημενα ακομα και μετα απο 5 χρονια θα ακουγονται το ιδιο.Εχω accelero και ανεμιστηρες της εταιρειας.Φοβερη ποιοτητα, και τρομεροτατο value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 1)Tιμη.Τραγικη διαφορα. 2)Παροχη αερα 3)θορυβο.Οι Arctic cooling ειναι FDB και απλα ακομα και στο τερμα ακους θροισμα.και εγγυημενα ακομα και μετα απο 5 χρονια θα ακουγονται το ιδιο.Εχω accelero και ανεμιστηρες της εταιρειας.Φοβερη ποιοτητα, και τρομεροτατο value for money. Ποιο μοντέλο? Ασε τις γενικούρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 μία μικρή παρατήρηση. ο πάνω μπροστά ανεμηστήρας θα πρέπει να είναι αρκετά ψηλά έτσι ώστε να βαράει την ψύκτρα. οπότε πρέπει να ξέρουμε και τί κουτί έχεις φίλε μου. χωρίς να εχω διαβάσει τα υπόλοιπα μνμ. μήν ξεχνάς οτι μπορεί να μήν είναι oc προς το παρών αλλά δέν σημαίνει οτι δέν θα σηκώνει θερμοκρασίες άν δέν έχεις ένα καλό-ποιοτικό κουτί με τηην λεπτομέρια που σου ανέφερα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ποιο μοντέλο? Ασε τις γενικούρες. Ενα ανεμιστηρα νορμαλ εχει η arctic.Λιγους και καλους σε σχεση, με τον κακο χαμο τις coolermaster. http://www.arctic.ac/eu_en/arctic-f12.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εχω και εγω δυο τετοιους, ειναι αθορυβοι με καλη ροη αλλα δεν εχου δυνατοτητα για την στατικη πιεση του silensio. Για κουτιου ειναι οτι πρεπει και σε τιμη λουκουμι οποτε αν δεν θελει να δωσει 30αρα για δυο παει σε f12. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 συμφωνώ με μια ψύκτρα των 35ευρώ με ανεμιστήρα που θα δουλεύει στις μισές στροφές από το προβλεπόμενο (πχ 212evo) και απενεργοποίηση του turbo boost. η λύση αυτή είναι δοκιμασμένα αθόρυβη σε πραγματικές συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Arctic cooling.Aπλα στο 5ευρο και ακομη πιο περα, δεν υπαρχει ανταγωνισμος.Πρεπει να ανεβεις αρκετα για να παρεις κατι καλυτερο. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μου φαινεται τοτε θα τσιμπήσω 2 arctic τέτοια . Λογικά είναι το ίδιο με αυτό που λέτε αλλά έχει και PWM control οπότε καλύτερα. Έτσι έχω διαφορους τρόπους να το ελέγξω. @Βασίλη κουτι δεν ειναι κατι ιδιαίτερο. Ένα παλιό full tower thermaltake το οποίο έχω modarei λίγο και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κόψω κι άλλες τρύπες για ανεμιστήρες Αλλά επειδή το συγκεκριμένο κουτί πάνω από την μητρική έχει πολύ χώρο (μπαίνει το τροφοδοτικό όρθιο εκεί πάνω) σκέφτομουν και τον πίσω απο τον CPU ανεμιστηρα να τον κανω intake να βαραει απευθειας την ψηκτρα κι ετσι ολος ο ζεστος αερας να ανεβαινει πανω και να βγαινει απο πανω. Παντως ειδα καπου κατι μετρησεις με την ereboss που κοιταζω και στον i7 3930k χωρις ανεμιστηρα στην ψυκτρα εφτανε τους 65 βαθμους. Φυσικά δε ξέρουμε το στήσιμο του κουτιού αλλά ο συγκεκριμενος επεξεργαστης απο οτι βλεπω εχει πολυ περισσοτερο TDP απο τον δικο μου. Λέω να την πάρω και αν εχω θεμα να παρω εναν 14αρι ισα να δουλευει. Όσο για την 212 evo επειδη την κοιταζω χρονια τωρα, η τιμη της εκτος του οτι εχει ανεβει, διαβαζω διαφορες αποψεις και θεωρω πως ειναι αρκετα υπερτιμημενη τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μου φαινεται τοτε θα τσιμπήσω 2 arctic τέτοια . Λογικά είναι το ίδιο με αυτό που λέτε αλλά έχει και PWM control οπότε καλύτερα. Έτσι έχω διαφορους τρόπους να το ελέγξω. Και το 3πινα ρυθμιζονται απο την μητρικη, με το fan control της, μεσω προγραματος. Μπορεις στο auto, 100%, με ποσοστο τις 100%(60%-70% κ.α) μετα απο καποια θερμοκρασια να ανεβαινει σε καποιο ποσοστο κ.α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εχω αυτα: Site: Arctic , πραγματικα αθορυβα μιας και τα εχω να τα ρυθμιζει αυτοματα η μητρικη. Γνωμη μου ειναι καλη επιλογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και το 3πινα ρυθμιζονται απο την μητρικη, με το fan control της, μεσω προγραματος. Μπορεις στο auto, 100%, με ποσοστο τις 100%(60%-70% κ.α) μετα απο καποια θερμοκρασια να ανεβαινει σε καποιο ποσοστο κ.α Ναι αλλά με PWM έχεις και επιπλέον δυνατότητα. Αν τα συνδεσω σε 3πιν στη μητρική θα γίνει ετσι, αλλιώς αν βρω υποδοχη με 4 θα ειναι μεσω PWM. (νομίζω εμένα έχει και case fan υποδοχες με PWM εκτός από της CPU) Επισης αμα μου την δωσει μπορει να τα συνδεσω απευθειας στo τροφοδοτικό σε 5 ή 7V Εχω αυτα: Site: Arctic , πραγματικα αθορυβα μιας και τα εχω να τα ρυθμιζει αυτοματα η μητρικη. Γνωμη μου ειναι καλη επιλογη! Αυτά θα πάρω! Εντομεταξυ εψαχνα ποση ωρα να δω τι διαφορα εχουν τα PST απο τα σκετα (το βρηκα τελικα) και μερικα καταστηματα ειναι οτι να 'ναι. Δε ξερουν τι πουλανε και σε τι τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Nikos τα arctic f12 rev.2 που θέλεις να πάρεις απέχουν απτό αθορυβο...ειδικώς όταν τρέχουν στο 100% ..βουιζει το σύμπαν. Ακόμη και στο 70% δε τα λες αθόρυβα. Απτό 50% γίνονται ανεκτά. Στο δικο μου κουτί έχω τα βασικά 120m της deepcool που ναι μεν δεν κάνουν θόρυβο αλλά απ την αλλη δεν πιάνουν υψηλό αριθμο στροφών ακόμη και στο 100% λειτουργια τους όπως πχ το arctic 12 rev.2 Δυστυχώς στα ανεμιστηρακια ισχυει ο κανόνας οτι πληρωνεις παίρνεις. Εντιτ : είσαι κ γρήγορος δεν προλαβα το.τελευταιο ποστ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 α μαλιστα. Δε μπορω να καταλαβω αλλοι λενε ετσι αλλοι αλλιως Μαλλον ο καθε ενας μας εχει διαφορετικοι προσεγγιση του αθορυβου. Ευχαριστω για τις αποψεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μιλάω για το rev.2 που είχες ποσταρει σε λινκ του eshop. Έχω υπομονή με το θόρυβο αλλά αυτό σε υψηλές στροφές πραγματικα βουιζει έντονα. Με ανάγκασε να ανοιξω το pc να δω απο που προέρχεται. Οι πρωτες κατάρες έπεφταν στο τροφοδοτικό ;Ρ. Μέχρι που είδα οτι ηταν αυτό π διαφήμιζαν όλοι στα σχόλια του eshop σαν silent fan. Apo θόρυβο δε γλιτωσα παντως λόγω υδροψυξης αλλά δε μπορω να φανταστώ να έχω κ αυτό μέσα ;Ρ Όπως είπα οτι πληρωνεις παίρνεις. Αν είναι να δώσεις 4-5 ευρώ μην περιμένεις θαύματα. Εκτός κι αν ρυθμίσεις την αγορά σου στο -50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα