.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά & χρόνια πολλά! Σκέφτομαι για παθητική ψύξη μιας και το θέλω όσο πιο αθόρυβο γίνεται και επειδή ακόμα τουλάχιστον δε με ενδιαφέρει το overclock (μάλιστα έχω κλείσει και το turbo boost), θεωρώ πως δε θα έχω πρόβλημα. Βεβαια θα πρέπει να βάλω και 2 καλά αθόρυβα φουρφουρια στο κουτί. Οπότε θα ήθελα να μου πείτε αν αυτή θα κάνει δουλειά χωρίς ανεμιστήρα καθώς να μου προτείνετε ανεμιστήρες 12άριδες όσο πιο αθόρυβους αλλά και οικονομικούς γίνεται (όταν λέω οικονομικούς εννοώ γύρω στο 10ευρω έκαστος αν είναι εφικτό) Το καλό με αυτή την ψήκτρα από ότι βλέπω είναι ότι μπορεί να δεχτεί ανεμιστήρα 14άρι οπότε αν χρειαστεί κάποια στιγμή να μπει τουλάχιστον θα μπορέσω να πάω σε κάτι αρκετά αποδοτικό/αθόρυβο λόγω μεγέθους ανεμιστήρα. Επίσης μου αρέσει που είναι κατάμαυρη Μήπως αξίζει κάποια άλλη σε αυτά τα χρήματα; Όπως πχ η Thermalright Macho 120, ή η Scythe Ninja 3? (θα μπορούσαν να κάνουν δουλειά αυτές χωρίς ανεμιστήρα; ) Μνήμες έχω 2 kingston Savage οι οποίες δε νομίζω να μου δημιουργήσουν πρόβλημα με καποια ψηκτρα. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από .::NikoS::. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δωσε λιγα χρηματα και παρε εναν 12αρη νοκτουα. Η παρε εναν απλο και βαλε τον να δουλευει στα 5v και δεν θα τον ακους καθολου. Εντελως παθητικη ψυξη δυσκολα... Εντελος αθορυβοι ειναι οι silencio της cm και αν χρειαστει σηκωνουν και ελικοπτερο. Στις 800 στροφες δεν ακουγεται τιποτα. Ασε που εχουν mtbf 160.000 αν θυμαμαι καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όταν έφτιαχνα και εγώ ντεσκτοπ, προ 3μηνου, το ήθελα επίσης νεκροταφείο. Πως το πέτυχα: - i3-4170 με την μαμά ψύκτρα - τροφοδοτικό χωρίς ανεμιστήρα - έναν πίσω ανεμιστήρα , ο οποίος είναι ο: http://www.e-shop.gr/aerocool-lightning-led-fan-120mm-blue-p-PER.811733 - ssd επάνω και καθόλου μηχανικό δίσκο. Μέσα από το bios έχω ορίσει τους ανεμιστήρες σε silent mode. Δεν ακούγεται τίποτα με τον παραπάνω τρόπο. Αργότερα που θα βάλω κάρτα γραφικών, θα πάω σε low profile που είναι αθόρυβες και αυτές. Σε νορμαλ χρήση (νετ, λίγο προγραμματισμό) είμαι 28-30 βαθμούς και με στρεσάρισμα στους 50. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Noctua θα αναγκαστώ δυστυχώς να αποκλείσω λόγω εμφάνισης... (χρωμάτων βασικά) Θέλω κάτι μαύρο ή κόκκινο. Σκεφτόμουν να πετύχω καλό flow στο κουτί ώστε να μπορεί να δουλέψει άνετα η CPU χωρις fan τουλάχιστον τώρα το χειμώνα που δε νομίζω να έχει ανάγκη. Τουλάχιστον σα ψήκτρα αυτή η ereboss λέει; Αμα ειναι να την δοκιμάσω αρχικά όπως το σκέφτομαι και αν είναι παίρνω έναν ανεμιστήρα να τον βάλω ίσα να δουλεύει πάνω της. Εξάλλου πίσω από την ψήκτρα θα είναι ένας ανεμιστήρας στο κουτί για να φεύγει η ζέστη. Αυτοί οι corsair τι λένε; Βασικά δε ξέρω τι θα χρειαστώ για το κουτί. Airflow ή high static presure? @xristoforos89 Με το τροφοδοτικό δεν έχω πρόβλημα δεν ακούγεται καν. Ίσα που δουλεύει ο ανεμιστήρας του που και να τον σταματήσω δεν ακουγεται διαφορά. Με την μαμά ψήκτρα έχω θέμα, ώρες ώρες ακούγεται να βουίζει λίγο που ξεπερνάει ακόμα και την κάρτα γραφικών σε idle. Δε μιλάω για παιχνίδια που εκεί ακουγεται η κάρτα γραφικών σαν τρελή (αλλά τουλάχιστον δε με πειράζει σε παιχνίδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Noctua θα αναγκαστώ δυστυχώς να αποκλείσω λόγω εμφάνισης... (χρωμάτων βασικά) Θέλω κάτι μαύρο ή κόκκινο. Σκεφτόμουν να πετύχω καλό flow στο κουτί ώστε να μπορεί να δουλέψει άνετα η CPU χωρις fan τουλάχιστον τώρα το χειμώνα που δε νομίζω να έχει ανάγκη. Τουλάχιστον σα ψήκτρα αυτή η ereboss λέει; Αμα ειναι να την δοκιμάσω αρχικά όπως το σκέφτομαι και αν είναι παίρνω έναν ανεμιστήρα να τον βάλω ίσα να δουλεύει πάνω της. Εξάλλου πίσω από την ψήκτρα θα είναι ένας ανεμιστήρας στο κουτί για να φεύγει η ζέστη. Αυτοί οι corsair τι λένε; Βασικά δε ξέρω τι θα χρειαστώ για το κουτί. Airflow ή high static presure? @xristoforos89 Με το τροφοδοτικό δεν έχω πρόβλημα δεν ακούγεται καν. Ίσα που δουλεύει ο ανεμιστήρας του που και να τον σταματήσω δεν ακουγεται διαφορά. Με την μαμά ψήκτρα έχω θέμα, ώρες ώρες ακούγεται να βουίζει λίγο που ξεπερνάει ακόμα και την κάρτα γραφικών σε idle. Δε μιλάω για παιχνίδια που εκεί ακουγεται η κάρτα γραφικών σαν τρελή (αλλά τουλάχιστον δε με πειράζει σε παιχνίδια). Έχει μαύρους Noctua. Για την Ereboss δεν γνωρίζω, ανεμιστήρες Air Flow ( Corsair AF) για κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Arctic cooling.Aπλα στο 5ευρο και ακομη πιο περα, δεν υπαρχει ανταγωνισμος.Πρεπει να ανεβεις αρκετα για να παρεις κατι καλυτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οποιοσδήποτε φθηνός ανεμιστήρας από τις 1000 και κάτω στροφές ακούγεται ελάχιστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ παίδες, δεν ήξερα ότι είχαν βγει μαύροι noctua. Θα τους ψάξω αν και νομιζω πως θα ειναι πανάκριβοι Ναι οποιοσδήποτε κάτω από 1000 δεν ακούγεται αλλά το θέμα είναι αν θα έχει και αρκετό airflow σε αυτές τις στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 με ενα ανεμιστηρα be quiet θα εισαι μια χαρα. ο i5 ειναι αρκετα δροσερος επεξεργαστης αλλα ακομη και αυτο δεν νομιζω να φτανει ωστε να εχεις παθητικη ψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 απο το να μην εχεις καθολου airflow επανω στην ψυχτρα,καλυτερα ενας οτι ναναι στις 800 στροφες που δεν θα ακουγεται καθολου.ετσι και αλλιως ηδη θα εχεις μεσα 2 ανεμιστηρες που λες + του τροφοδοτικου.οποτε τελειως αθορυβο δεν το λες ασχετος που δεν θα το ακους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κοίταζα όντως για be quiet. Οι pure wings 2 με PWM ειναι καλοί ή πρέπει να ανέβω; Οι noctua ξεφεύγουν περίπου στα 20€ όπως και μερικοί be quiet. Βρε μήπως να παρω του 5ευρου για να μη κλαιω τα λεφτα; Thano, πραγματικά σε idle αυτό το απαλό αεράκι που ακούγεται από αυτά που φοράει πάνω δεν με ενοχλεί, αλλά όταν πάει στις 1200+ η μαμά ψήκτρα του επεξεργαστή ακούγεται ένα σφύριγμα να το πω; Βουητό να το πω; Κάθομαι και σταματάω έναν έναν τους ανεμιστήρες να δω τι διαφορά έχει με τον κάθε έναν (ακόμα και τους 2 της GPU) και δεν αλλάζει κάτι ιδιέταιρα εκτός από του CPU. Βεβαια τώρα το χειμώνα καλά είναι, αλλά το καλοκαίρι τι θα κανω πάλι; Ήδη ήθελα να το φτιάξω εδώ και 2 μήνες γιατί μου την έδινε αφάνταστα και τώρα παρόλο που δε με ενοχλεί μου έκατσε να τα αλλάξω όλα αυτά επειδή το θυμήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γιατί όχι αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το γλυκοκοιταζω αυτο εδω και λιγη ωρα αλλά 15 ευρώ για τον έναν μου φαινονται αρκετα αφου θελω 2. Τον εχει και το visionstudio 10 ευρω αλλα παλι θα ανεβει λογω μεταφορικων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εχω δύο και κατα την γνώμη μου αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οι arctic ειναι καλυτεροι και σου μενουν και 20 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα