anashario Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάτι που άκουσα ότι η αναβάθμιση διαρκεί δωρεάν μόνο για ένα χρόνο και μετά πρέπει να τα αγορασεις, δεν ισχύει δηλαδή ε;
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 δωρεαν αναβαθμιση δινεται για εναν χρονο,επισης γινονται νομιμα οσα windows 7,8.x ειναι σπασμενα μετα την αναβαθμιση στα 10(τουλαχιστον ετσι εγινε σε φιλους γνωστους). 29/7/2015 εως 29/7/2016 εχουν δικαιωμα δωρεαν αναβαθμισης
jmirko15 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εδώ είναι που κράζουν οι πάουα ουζέρς & h4ck3rs τα άθλια win10; Τότε να πω και εγώ ότι μου κατέστρεψαν το γκομπιούτερ, με έριξαν στα ναρκωτικά και έφαγαν την γάτα μου... Win 95 για πάντα... Για τους σοβαρούς χρήστες τώρα, τα win10 μέχρι τώρα είναι πολύ σταθερά,γρήγορα και προτιμώ το UI εν συγκρίσει με τα προηγούμενα παράθυρα.Τα πέρασα στο άψε σβήσε δίχως κανένα παρατράγουδο. Οι περισσότεροι γνωστοί και συνάδελφοι, που έχουν win Η/Υ, έχουν αναβαθμίσει και έχουν την ίδια εμπειρία με εμένα. Στο δε tab των 8", με 1giga RAM παρακαλώ, είναι πολύ ταχύτερα από τα win 8.1 και αύξησαν την διάρκεια της μπαταρίας. Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό χρήστη γιατί πέρασες τα 10άρια;
anashario Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ! Οπότε αμα έχει γνήσια W7 και κανεις αναβάθμιση σε W10, μετά τον πρώτο χρόνο κλειδώνουν με κάποιο τρόπο να φανταστώ και σου ζητάει να τα αγοράσεις;
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν θα κλειδωσουν,θα ειναι νομιμα για παντα αφου κανεις αναβαθμιση εως τις 29/7/2016.οσες φορες μπορεις να κανεις φορματ και παντα θα ειναι ενεργοποιημενα επισης αν θελει καποιος μπορει να κανει καθαρη εγκατασταση των 10 ,εκδοση 1511 βαζοντας το κλειδι των 7,8,απο το να κανει αναβαθμιση https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 στη μονη περιπτωση να κλειδωσουν θα ειναι αν γινει αλλαγη υλικου,πχ μητρικη σκληρος δισκος,οπου εκει κανεις τηλεφωνικη ενεργοποιηση επισης στον χρηστη ,μελος του insomnia που θεωρει οτι κανενας δεν ειναι σοβαρος αν κανει εγκατασταση(εδω αυτεπαγγελτα πρεπει να γινεται επεμβαση εισαγγελεα,γιατι μιλαμε για μεγαλη τρελα) των 10,προφανως δεν εχει ιδεα απο τις αλλαγες και την προοδο στο χρονο,δεν θα μεινουμε σε κατι παλιο,ισως λιγα βοηθηματα σε νεες τεχνολογιες απο βιντεο στο youtbe τον κανουν να αλλαξει γνωμη. η ημιμαθεια εεναι χειροτερη απο την αμαθεια και οταν γραφεις δημοσια σε μια κοινοτητα χιλιαδων ατομων
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Windows 10(%)... Makes sense... φιλοι μου μου λενε τα 10 θα μας παρακολουθουν,αλλα εχουν android τηλεφωνα!!!!εκει τι λες;η γινεσαι κακος η δεν ασχολεισαι.εχει κανεις ιδεα οτι η καμερα του smartphone μπορει να ανοιξει και να κανει καταγραφη;οχι! εν μερει σταματας τις αποστολες δεδομενων ,ακομα και εντελως με 3 των κατασκευαστων προγραμματων,με το andoid τι σταματαει καποιος; αρα η ασχετοσυνη ειναι μεγαλο προβλημα ,οταν δεν γνωριζουν τον μεγαλυτερο ρουφ,την google
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Στο δικο μου pc παντως με το που εβαλα τα Win10 μου ρημαξε αρκετα πραγματα. Οσο και να εψαξα τοτε δεν μπορεσα να βγαλω ακρη, επισης δεν δουλεψε ποτε η επιστροφη στα 8. Τεραστια η ικανοποιηση μου. Πολυ καλυτερα ηταν τα Me τα οποια δουλευαν. Ειχαν και τα νοσταλγικα bsod.
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Στο δικο μου pc παντως με το που εβαλα τα Win10 μου ρημαξε αρκετα πραγματα. Οσο και να εψαξα τοτε δεν μπορεσα να βγαλω ακρη, επισης δεν δουλεψε ποτε η επιστροφη στα 8. Τεραστια η ικανοποιηση μου. Πολυ καλυτερα ηταν τα Me τα οποια δουλευαν. Ειχαν και τα νοσταλγικα bsod. οποτε μπορεις να βαλεις τα me να εισαι κομπλε!προς τι το αγχος και η στεναχωρια αφου καλυπτεσαι με ενα απαρχαιωμενο λειτουργικο;γιατι να κανεις ποστ εφοσον καλυπτεσαι απο κατι αλλο;απλα να λεμε για να λεμε ε;; ο πυρηνας στην εκδοση 1511 ειναι καλογραμμενος,εχε υποψιν,εχει 1700 διορθωτικες
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 φιλοι μου μου λενε τα 10 θα μας παρακολουθουν,αλλα εχουν android τηλεφωνα!!!!εκει τι λες;η γινεσαι κακος η δεν ασχολεισαι.εχει κανεις ιδεα οτι η καμερα του smartphone μπορει να ανοιξει και να κανει καταγραφη;οχι! εν μερει σταματας τις αποστολες δεδομενων ,ακομα και εντελως με 3 των κατασκευαστων προγραμματων,με το andoid τι σταματαει καποιος; αρα η ασχετοσυνη ειναι μεγαλο προβλημα ,οταν δεν γνωριζουν τον μεγαλυτερο ρουφ,την google Άντε πάλι η γελοία δικαιολογία του Android. Ναι τα Android σε παρακολουθούν. Τι δουλειές κάνεις στο android κινητό σου και πόση ώρα την ημέρα το έχεις στο ίντερνετ σε σχέση με τα Windows; Γιατί εγώ ζήτημα είναι αν ανοίγω το wi-fi στο κινητό μία φορά την εβδομάδα για 10 λεπτά.
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Άντε πάλι η γελοία δικαιολογία του Android. Ναι τα Android σε παρακολουθούν. Τι δουλειές κάνεις στο android κινητό σου και πόση ώρα την ημέρα το έχεις στο ίντερνετ σε σχέση με τα Windows; Γιατί εγώ ζήτημα είναι αν ανοίγω το wi-fi στο κινητό μία φορά την εβδομάδα για 10 λεπτά. εισαι η μεγαλη εξαιρεση εσυ,θαυμα παιδι!αφου δεν το χρειαζεσαι το smartphone ποιος ο λογος να το παρεις;παρε ενα νοκια 1100,θα εχεις και αυτονομια 6 ημερων,εχε υποψιν οτι εμεις που τα χρησιμοποιουμε κανουμε συναλλαγες ebanking και πολλα αλλα,και οχι μια ωρα αλλα 10 ωρες--η μηπως αν βγεις εξω θα δεις καποιον με απλο τηλεφωνο;θα δεις οτι δεν φευγει απο το χερι κανενος το κινητο 2
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 εισαι η μεγαλη εξαιρεση εσυ,θαυμα παιδι!αφου δεν το χρειαζεσαι το smartphone ποιος ο λογος να το παρεις;παρε ενα νοκια 1100,θα εχεις και αυτονομια 6 ημερων,εχε υποψιν οτι εμεις που τα χρησιμοποιουμε κανουμε συναλλαγες ebanking και πολλα αλλα,και οχι μια ωρα αλλα 10 ωρες Γιατί; δεν υπάρχουν εφαρμογές που λειτουργούν offline; Συναλλαγές e-banking κάνεις και από το PC, δεν χρειάζεσαι το κινητό.
Oxygene Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 @Georgc Είσαι εξ' αρχής άκυρος γιατί συγκρίνεις ένα Desktop OS* με ένα Mobile OS *Ασχέτως αν αυτό το Desktop OS περνάει κρίση ταυτότητας
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γιατί; δεν υπάρχουν εφαρμογές που λειτουργούν offline; εχουμε να λεμε για να λεμε,ετσι;μπορει κανεις να κανει χρηση του android χωρις συνδεση δεδομενων; αλλα ειπαμε εσυ εισαι εξαιρεση google χωρις συνδεση με διαδικτυο = 0
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μην το κανουμε κατασκοπικο θριλερ το θεμα . Ο λογος να μην βαλει καποιος προς το παρον τα 10ρια ειναι αν κατι απο το hardware που εχει δεν συνεργαζεται. Το λειτουργικο μια χαρα ειναι. Απο εκει και περα αν θελουν να στειλουν δεδομενα και 3 δευτερολεπτα να εχεις ανοικτο το ιντερνετ μπορουν να τα στειλουν χωρις να μπορεις να προσδιορισεις και τι στελνουν. Σαμπως στα 7αρια και στα xp εχει κανεις προσβαση στον κωδικα του λειτουργικου να δουν τι στελνουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα