Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω που εχω αγορασει προ ετών ενα laptop με γνήσια windows 7 πάνω, μπορώ με το CD-KEY εκείνο να βάλω τα W10 στο PC μου; Και αν ναι, η αναβάθμιση θα ισχύσει για ενα χρόνο μόνο ή μόνιμα; Κάνεις upgrade μέσα από τα 7αρια και ισχύει για πάντα η αναβάθμιση. Το θέμα είναι όμως αν θα σου δουλέψουν καλά οι drivers γιατί εμένα στο ένα από τα δυο πισια μου τα critical events παίζουν τρίλιζα στο reliability monitor. Το πολύ πολύ αν προκύψει θέμα γυρνάς πάλι στα 7 πάντως.
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς έχω το κλασικό πρόβλημα με τις 2 κάρτες γραφικών που παίζει μόνο ή βασική κάρτα και η άλλη δεν παίρνει μπροστά με τιποτα. Εγώ και κάνα εκατομύριο PC ακομα. Οπότε win8.1 μέχρι να γίνει κάτι με το θέμα
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 octomber 2010 Για την ακριβεια 22 του Ιουλη 2009 και ΟΛΑ τα ετοιμα PC/Laptops που αγοραστικαν με Vista, απο τον Ιουνη του 2009 και μετα ειχαν δικαιομα δωρεαν αναβαθμισης σε windows 7!
lepaterious Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Η Apple έχει συγκερκιμένο target group και σε αυτό έχει την πλειοψηφία. Επίσης έχει τα κινητά που έχει ένα αρκετά σοβαρό ποσοστό, οπότε λεφτά βγάζει και με το παραπάνω. Τώρα για το αν θα έπρεπε να κλαίει ή όχι, αν είχε στόχο ολόκληρη την αγορά θα είχε κλείσει. Εφόσον πουλάει συγκεκριμένα πράματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους/εταιρείες και δεν την απηλεί κανένας, είναι μια χαρά. Άρα με αυτό που λες συνεχίζει να μην βγαίνει νόημα με πριν... Εφόσον κατάφερε να πουλήσει συσκευές το βασικό δηλαδή ανέβασε και τα ποσοστά! Ξαναλέω πως θα πιάσει τα ποσοστά αν δεν έχει μεγάλες πωλήσεις? Και δεν αναφέρομαι μόνο στην apple... Τα ποσοστά που αναφέρεις άφορα μόνο τον dev που θέλει να ξέρει αν θα γράψει το προϊόν του για την συγκεκριμένη αγορά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 octomber 2010 Ο συγκεκριμένος μήνας δεν έχει μ/m ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά 1
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Άρα με αυτό που λες συνεχίζει να μην βγαίνει νόημα με πριν... Εφόσον κατάφερε να πουλήσει συσκευές το βασικό δηλαδή ανέβασε και τα ποσοστά! Ξαναλέω πως θα πιάσει τα ποσοστά αν δεν έχει μεγάλες πωλήσεις? Και δεν αναφέρομαι μόνο στην apple... Τα ποσοστά που αναφέρεις άφορα μόνο τον dev που θέλει να ξέρει αν θα γράψει το προϊόν του για την συγκεκριμένη αγορά! Κάποιοι έχετε μπλέξει τη βούρτσα με τη χτένα. Όταν τα στελέχη μίας εταιρείας συνεδριάζουν, δεν λένε "πρέπει να κάνουμε Χ πωλήσεις", λένε πρέπει να πιάσουμε αυτό το ποσοστό σε αυτό το χρονικό διάστημα για να έχουμε κέρδος. Η Apple δεν ενδιαφέρεται για μεγάλο ποσοστό, ενδιαφέρεται για σταθερό ποσοστό, το οποίο και έχει και φροντίζει να έχει κέρδος με αυτό το σταθερό ποσοστό. Η Μ$ από την άλλη θέλει μεγάλο ποσοστό γιατί βγάζει κέρδος από τις εταιρείες και τις πιστοποιήσεις στα προγράμματά της. Δεν ενδιαφέρεται καν για τις πωλήσεις των Windows αφού ένα αρκετά καλό ποσοστό από αυτο το 91% είναι πειρατικά. Γι αυτό έδωσε και τσάμπα αναβάθμιση στα 10. Αν διαβάσεις και το άρθρο που έστειλε πριν ο Ektor δεν μιλάει για πωλήσεις αλλά για χρήση των 10 από 1 δις συσκευές μέχρι το 2018. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το οικονομικό μοντέλο της εκάστοτε εταιρείας.
Bspus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον πρέπει να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έβαλε Win10 (αναβάθμιση από 7) και είναι σούπερ ευχαριστημένος... Οχι βεβαια, ειμαστε πολλοι. Απλως δεν θα κατσει ο καθενας να φτιαξει thread η να απαντησει σε καποιο σχετικο για την αναβαθμιση που εκανε και δεν του παρουσιασε προβλημα. Οι παραπονεμενοι θα ειναι παντοτε αυτοι που φαινονται περισσοτερο. 5
AggelosTz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 έχω τα 8.1 λειτουργούν πολύ καλά και απροβλημάτιστα στο Low budget Toshiba μου με χάλια επεξεργαστή οπότε περιμένω το καλοκαίρι να φύγει από την μπάρα το εικονίδιο για αναβάθμιση. Τα 10 φυσικά και θα επικρατήσουν εφόσον όλα τα νέα λάπτοπ έρχονται με προεγκατεστημένα τα 10 οπότε σε κανα χρόνο θα είναι πλειοψηφία εκτός και αν όλοι δεν αγοράσουν καινούργια λάπτοπ ή όσοι αγοράσουν ψάχνουν πειρατικά να βάλουν τα 7 πράγμα που αποκλείεται. Το UI των 10 είναι μια χαρά και όμορφο. Δεν τα εγκαθιστώ γιατί ξέρω ότι το λάπτοπ μου δεν θα γίνει i7 σε θέμα απόδοσης μόνο λόγω λειτουργικού.
wnet Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα είναι αν έχεις το PC για:1) Την πλάκα σου, γενική χρήση Internet και επειδή απλά γουστάρεις τεχνολογία2) επειδή ΒΙΟΠΟΡΙΖΕΣΑΙ από αυτόνΑν κάποιος ανήκει στην πρώτη κατηγορία το θεωρώ φυσιολογικό να δοκιμάσει τα 10 και μετα να μας λέει "μα είναι ωραία, γιατί δεν τα βάζετε;;;"Αν όμως ανήκει στη δεύτερη κατηγορία δεν έχει κανένα σοβαρό λόγο για να τα βάλει (τουλάχιστον ακόμα):1) Ιδιωτικότητα;;; καλύτερα στα 7 και μάλιστα από δω και στο εξής να προσέχει και κει τι αναβαθμίσεις θα βάζει2) Ασφάλεια;;; δόξα το Θεό μέχρι το 2020 περίπου θα έχει Updates στα 7 ... θα δούμε μέχρι τότε....3) Drivers;;; και άμα δεν κάτσουν;;;4) Updates;;; Θα μπαίνουν με το ζόρι στα 10, θέλει δε θελει.... και άμα η μαμά Microsoft δε γουστάρει και κανένα πρόγραμμα θα το σβήνει5) UI;; ok, έχει μια ομορφιά στα 10 δε λέω αλλά το να πρέπει να πας μέσα απο 15 καρτέλες με ρυθμίσεις και στο τέλος να σε βγάζει πάλι στο control panel είναι κάπως μακακία....6) και εκτός όλων των άλλων... αν βγάζεις τα προς το ζειν από το PC σου ... δε θες να κάτσει κάτι στραβά και να μείνεις χωρίς αυτό μερικές μέρες....Για να μην είμαι άδικος έχουν και κάποια πράγματα τα 10 που θα μου άρεσαν (π.χ. Hyper-V in Hyper-V.) αλλά οκ... δεν μου είναι και απαραίτητο... 4
antonakis6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 διαβαζε τι γραφω προσεκτικα και μετα σχολιαζε αλλα ειπαμε..τσουπ κλασικος νεοελληνας να πει την μακακια του να το παιξει υπερανω γιατι το 90%που δεν ασχολουνται σοβαρα,προφανως και τα βαζει γιατι μοστρα να κοιταχτε εβαλα τα 10 ουυ πωπω.... ισα ισα που το προλαβαινεις το δρομολογιο του οσε τα σχολεία ποτε ξεκινουν? 1
lepaterious Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάποιοι έχετε μπλέξει τη βούρτσα με τη χτένα. Όταν τα στελέχη μίας εταιρείας συνεδριάζουν, δεν λένε "πρέπει να κάνουμε Χ πωλήσεις", λένε πρέπει να πιάσουμε αυτό το ποσοστό σε αυτό το χρονικό διάστημα για να έχουμε κέρδος. Η Apple δεν ενδιαφέρεται για μεγάλο ποσοστό, ενδιαφέρεται για σταθερό ποσοστό, το οποίο και έχει και φροντίζει να έχει κέρδος με αυτό το σταθερό ποσοστό. Η Μ$ από την άλλη θέλει μεγάλο ποσοστό γιατί βγάζει κέρδος από τις εταιρείες και τις πιστοποιήσεις στα προγράμματά της. Δεν ενδιαφέρεται καν για τις πωλήσεις των Windows αφού ένα αρκετά καλό ποσοστό από αυτο το 91% είναι πειρατικά. Γι αυτό έδωσε και τσάμπα αναβάθμιση στα 10. Αν διαβάσεις και το άρθρο που έστειλε πριν ο Ektor δεν μιλάει για πωλήσεις αλλά για χρήση των 10 από 1 δις συσκευές μέχρι το 2018. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το οικονομικό μοντέλο της εκάστοτε εταιρείας. Πάλι τα ποσοστά έρχονται μέσα από τις πωλήσεις! Αν η apple σταματήσει να αναβαθμίζει τα προϊόντα της μετά από λίγο καιρό χάνει αυτό το ποσοστό το κρατάει κάνοντας καινούργιες πωλήσεις. Η ms όντως την ενδιαφέρουν τα ποσοστά ώστε να έχει τους devs να γράφουν για την πλατφόρμα της.. Άσε την βούρτσα και την χτένα γιατί δεν βγάζει νόημα ότι λες.
eaglos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Παρά την τρελή προώθηση, το "δωρεάν", το σου τα κάνω τσουρέκια για να αναβαθμίσεις, το ποσοστό είναι τραγικό. Τα 7άρια θα γίνουν τα νέα XP και τα 8.1 θα παρουν τη σκυτάλη μόλις σταματήσει η υποστήριξη στα 7άρια. Θα ήθελα ένα γράφημα που να δείχνει πόσοι από αυτούς που έβαλαν 10άρια, ξαναγύρισαν σε 7/8.1. Για τα XP το ποσοστό αφορά στην πλειοψηφία του ταμειακά συστήματα (PoS) και εταιρικά περιβάλλοντα όπου το να περάσεις από XP σε κάτι άλλο δεν είναι ούτε εύκολο ούτε φθηνό.
Georgc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα λειτουργικο ειναι,αρκει να εχεις 2 gb ram ,οπως και στα 7 οπως και στα 8.x.,τα windows 7 πλεον θελουν 230-250 ενημερωσεις με το sp1 ,τα 8 παρα πολλες επισης και αντε θελουν τοσες πολλες λες να κανεις υπομονη λιγες ωρες για τη ληψη και εγκατασταση αλλα βγαζει αποτυχια και επαναφορα αλλες τοσες ωρες,η αλλιως λιγες λιγες οπως μου ειπαν στην ms και απενεργοποιηση του secure boot σε νεες μητρικες
maria.gal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον εσύ σκορπίζεις ανοησίες χωρίς αποδείξεις. Τα xp έχουν αναβάθμιση μέχρι το 2019, μέσω pos ready. Τα έχω στο κατεβαστήρι και πάνε σφαίρα. Όσο αφορά αφορά τα λειτουργικά συστήματα, ο καθένας απλά κοιτάζει τις ανάγκες του. Προσωπικά δοκίμασα τα 10 δεν μου άρεσαν και τα έβγαλα. Κάποιος άλλος μπορεί να τα βρήκε Τι ακριβώς δεν σου άρεσε..?? και δεν πιστεύω να εννοείς οτι τα XP ειναι καλύτερα απο τα 10αρια..?
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τι ακριβώς δεν σου άρεσε..?? και δεν πιστεύω να εννοείς οτι τα XP ειναι καλύτερα απο τα 10αρια..? Καλύτερα σε τι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα