anashario Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω που εχω αγορασει προ ετών ενα laptop με γνήσια windows 7 πάνω, μπορώ με το CD-KEY εκείνο να βάλω τα W10 στο PC μου; Και αν ναι, η αναβάθμιση θα ισχύσει για ενα χρόνο μόνο ή μόνιμα;
sfk9039 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Γρήγορα? Φυσικό μιας και ήταν σχεδιασμένα για υλικό μιας δεκαετίας και πίσω που δεν έφτανε καλά καλά το 20% της δύναμης των σημερινών. Όμορφα? Προσωπική σου άποψη φυσικά, δεν λέω πως όλες οι σημερινές επιλογές είναι και τέλειες αλλά το στύλ των XP είναι απλώς παροχημένο, μιας εποχής περασμένης προ πολλού. Αν δεν υπήρχαν styles τύπου Zune ακόμα θα πέρναγα Vista Mods σε κάθενα μηχάνημα που θα'πιανα. Ασφαλή? Τεχνολογίες ξεπερασμένες, γεμάτες τρύπες και αδύνατον να εξαλυφθούν, μόνο να μπαλωθούν προσωρινά. Ασυμβατότητες λόγω ηλικίας και λογισμικό γεμάτο προβλήματα που σταμάτησε να ενημερώνεται αιώνες πριν. Παραγωγικά? Ίσως, κυρίως γιατί κάποιοι δινόσαυροι δεν τα έχουν αλλάξει ακόμα, είτε λόγω οικονομικής δυσκαιρίας είτε λόγω πείσματος (OP) πιστεύωντας ακόμα σε μια χρυσή εποχή η οποία πέρασε ανεπιστρεπτί. Κάνε μας, σε παρακαλώ, την χάρη και μην σκορπίζεις ανοησίες χωρίς αποδείξεις Φιλικά, Στέφανος. Μάλλον εσύ σκορπίζεις ανοησίες χωρίς αποδείξεις. Τα xp έχουν αναβάθμιση μέχρι το 2019, μέσω pos ready. Τα έχω στο κατεβαστήρι και πάνε σφαίρα. Όσο αφορά αφορά τα λειτουργικά συστήματα, ο καθένας απλά κοιτάζει τις ανάγκες του. Προσωπικά δοκίμασα τα 10 δεν μου άρεσαν και τα έβγαλα. Κάποιος άλλος μπορεί να τα βρήκε οκ.
pcuser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Να συμπληρώσω σε όσα -σωστά ή όχι- ειπώθηκαν παραπάνω ότι σε tablets 8'' τα Win 8.1 είναι προτιμότερα γιατί μπορείς πιο εύκολα να χρησιμοποιείς το "metro" με τα δάκτυλά σου αγνοώντας το desktop. Γενικά ακολουθώ την τακτική του TRILOBYTER στις αναβαθμίσεις. If it works don't fix it! 1
pcuser Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 πραγματικα προσπαθησα οχι μια αλλα δυο φορες να παω απο 7 στα 10 (θελοντας να ειμαι στη μοδα) ομως δεν μπορω με τιποτα να τα συνηθισω. αυτη η μανια τους να αλλαζουν συνεχεια το user interface απο τα 7 και μετα δεν το καταλαβαινω. οποτε γυρισα επειγοντως στα 7. αν βγαλουν καμια εκδοση των 10 που να μοιαζει με τα 7 τοτε το συζηταμε. απο τα ΧP χαρηκα πολυ που πηγα στα 7. κριμα, δεν συμβαινει το ιδιο απο τα 7-->10 Μάλλον δεν δοκίμασες τα 8.1 Αν θέλεις να μοιάζει με Win7, βάλε Win8.1 και αγνόησε εντελώς το "metro". Και είσαι έτοιμος. BTW, το "interface" των windows είναι το ίδιο από τα Win95 μέχρι και τα Win8.1. Κάπου κάπου (κάθε 20 χρόνια πχ) πρέπει να αλλάζουμε γραβάτα...
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 H διαφορά είναι μικρή σε συσκευές, μιλάμε για Desktops. Μιλαμε για συσκευες που εχουν desktop os,δλδ desktop,laptop,AIO και τα windows tablets! Και οχι δεν ειναι μικρη η διαφορα,αλλα τεραστια! 100 εκατομυρια χρηστες στα windows 7 τον μαρτη 2010,ηταν πανω απο 10%! 100 εκατομυρια χρηστες στα windows 10 τον οκτωμβρη 2015,ηταν στα 6.6%! 1
LongTom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εδώ είναι που κράζουν οι πάουα ουζέρς & h4ck3rs τα άθλια win10; Τότε να πω και εγώ ότι μου κατέστρεψαν το γκομπιούτερ, με έριξαν στα ναρκωτικά και έφαγαν την γάτα μου... Win 95 για πάντα... Για τους σοβαρούς χρήστες τώρα, τα win10 μέχρι τώρα είναι πολύ σταθερά,γρήγορα και προτιμώ το UI εν συγκρίσει με τα προηγούμενα παράθυρα.Τα πέρασα στο άψε σβήσε δίχως κανένα παρατράγουδο. Οι περισσότεροι γνωστοί και συνάδελφοι, που έχουν win Η/Υ, έχουν αναβαθμίσει και έχουν την ίδια εμπειρία με εμένα. Στο δε tab των 8", με 1giga RAM παρακαλώ, είναι πολύ ταχύτερα από τα win 8.1 και αύξησαν την διάρκεια της μπαταρίας. 2
coffeex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οποιος δεν τα αντεχει τα Windows, πεδιον δοξας λαμπρον μπορει να εχει προς την Apple ή καποιο Linux. Kai Kali Tyxi που λενε. Αν έπαιζαν τα games σε OS X ή Linux τότε θα λέγαμε ότι ισχύει αυτό που γράφεις.
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μιλαμε για συσκευες που εχουν desktop os,δλδ desktop,laptop,AIO και τα windows tablets! Και οχι δεν ειναι μικρη η διαφορα,αλλα τεραστια! 100 εκατομυρια χρηστες στα windows 7 τον μαρτη 2010,ηταν πανω απο 10%! 100 εκατομυρια χρηστες στα windows 10 τον οκτωμβρη 2015,ηταν στα 6.6%! Και πάλι, σαν εταιρεία δεν σε νοιάζουν τα νούμερα αλλά το ποσοστό της αγοράς. Και 300 εκατομμύρια να είναι το 10% δεν σε νοιάζει γιατί είναι 10%.
lepaterious Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι, σαν εταιρεία δεν σε νοιάζουν τα νούμερα αλλά το ποσοστό της αγοράς. Και 300 εκατομμύρια να είναι το 10% δεν σε νοιάζει γιατί είναι 10%. Δεν βγαίνει κανένα νόημα σε αυτό που λες! Δηλαδή η apple πρέπει να κλαίει με μαύρο δάκρυ που είναι στο 5 - 10% παρόλο που μπορεί να έχει πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες mac.
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν βγαίνει κανένα νόημα σε αυτό που λες! Δηλαδή η apple πρέπει να κλαίει με μαύρο δάκρυ που είναι στο 5 - 10% παρόλο που μπορεί να έχει πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες mac. Η Apple έχει συγκερκιμένο target group και σε αυτό έχει την πλειοψηφία. Επίσης έχει τα κινητά που έχει ένα αρκετά σοβαρό ποσοστό, οπότε λεφτά βγάζει και με το παραπάνω. Τώρα για το αν θα έπρεπε να κλαίει ή όχι, αν είχε στόχο ολόκληρη την αγορά θα είχε κλείσει. Εφόσον πουλάει συγκεκριμένα πράματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους/εταιρείες και δεν την απηλεί κανένας, είναι μια χαρά.
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι, σαν εταιρεία δεν σε νοιάζουν τα νούμερα αλλά το ποσοστό της αγοράς. Και 300 εκατομμύρια να είναι το 10% δεν σε νοιάζει γιατί είναι 10%. Για ποιαν εταιρια μιλας? Γιατι αν δε κανω λαθος η MS,εθεσε ως στοχο τις 1 δισεκατομυριο (windows 10) συσκευες μεχρι το τελος του 2018 και οχι καποιο ποσοστο!
maria.gal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εγω μολις τα περασα αλλα ειναι στα αγγλικα. Ξερει κανεις πως μπορω να τα γυρισω? http://www.howtogeek.com/232659/how-to-change-the-display-language-in-windows-10/
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σεμπτεμβρης-Μαρτη=7μηνες windows 7 Αυγουστος-Δεκεμβρη=5μηνες windows 10 Επισης 10% το 2010 ΔΕΝ ΙΣΟΥΤΑΙ με 10% το 2015 σε αριθμο συσκευων! octomber 2010
nzeppos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον πρέπει να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έβαλε Win10 (αναβάθμιση από 7) και είναι σούπερ ευχαριστημένος... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα