BrocasHelm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μόνο σε tablet και μόνο μετά την αναβάθμιση του Νοέμβρη αξίζουν. Αν δεν σε νοιάζει το DX μένεις με τα 7 σε υπολογιστή.
priamosss Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Windows 7 για πάντα τα καλύτερα και τα πιο σταθερά όλα τα αλλά είναι βλακειες 1
NEFTIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Απεθαντα (αθανατα) τα ΧΡ. Μου θυμιζουν κατι ζομπι που τα βαρας - τα βαρας κι αυτα ακομα ορθια. Δεν εχουν ψοφο τα τουστικα. Τοσο καλα ειναι. Ετσι θα γινει και με τα 7.... το 2030 μ.Χ. 3
SIP1995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 7+8+win98+android.... και το περίεργο.. ακομι και στο tablet τα βρήκα δύσχρηστα (ενώ με τα 8,1 οτι ειχε σχεση με metro τουλάχιστον την πάλευα) Για τα tablet υπάρχει και το tablet mode.....so simple.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το μεριδιο αυτο ειδικα προς το καλοκαιρι που θα τελειωσει και η δωρεαν αναβαθμιση να δειτε ποσο θα παει . Εγω προσωπικα αν και τα περασα τα 10ρια(οπως ειχα πει και στο αντιστοιχο θεμα)δυστηχως επεσα στο κομματι των ανθρωπων που μου εριχνε την ταχυτητα του internet,προβλημα που δεν λυθηκε και επιστροφη παλι πισω στα 8ρια.Ελπιζω να το διορθωσουν αυτο αργοτερα.
maria.gal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εχω βάλει την ποιο τελευταία εκδοσή (στην ουσία είναι τα W11 1511 OS build 11082.1000). Εδω και 15 μέρες και δεν εχω ουσιαστικά κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον κατι που να εχω διαπιστώσει) και μάλιστα βλέπω καλύτερο διαμοιρασμό στους 4 πυρήνες. Τώρα τα W 10 ειναι μακράν το καλύτερο OS έως τώρα. Την δυσπιστία πολλών την είχαμε δει (και την βλέπουμε) και με τα XP. 5
ilektrolo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σε καινούργιο partition είχα δοκιμάσει τα 10 στο ταπεινό laptop Toshiba quosmio f50 και δεν τράβαγε το μηχάνημα. Τώρα με αναβαθμίσεις μπορεί να έχουν φτιάξει αλλά θα το αφήσω για την ώρα και θα το δοκιμάσω την άνοιξη να δω πως πάνε. Federer για μένα είσαι στο hall of fame του σαιτ και σε παρακαλώ πολύ να σχολιάζεις συχνότερα
maria.gal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 κανεις σοβαρος χρηστης ή gamer δεν προκειται να φυγει συντομα απο win7 για να παει σε 10αρια...και δεν το λεω εγω η ιστορια το δειχνει...και με αυτα που κανει η μαλακοσοφτ βαζοντας τηλεμετρια κτλ κτλ απομακρυνει περισσοτερο καποιον που ξερει κατι παραπανω πραγματικα στο ν κανει upgrade. τωρα να το παιζεις οτι ξερεις κατι tech οπως ο κλασικος νεοελληνας και ν βαζεις τα 10 για να το παιζεις μοστρα αυτο ειναι αλλο θεμα Δλδ εγω δεν είμαι σοβαρός ...?
InfinitySurfer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Win 8.1 me aero και Classic Shell πάνω, και είσαι κομπλέ για πολύ καιρό ακόμα. Κάτσε να βγουν παιχνιδια με DΧ12...και βλέπουμε... 3
efo355 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 κανεις σοβαρος χρηστης ή gamer δεν προκειται να φυγει συντομα απο win7 για να παει σε 10αρια...και δεν το λεω εγω η ιστορια το δειχνει...και με αυτα που κανει η μαλακοσοφτ βαζοντας τηλεμετρια κτλ κτλ απομακρυνει περισσοτερο καποιον που ξερει κατι παραπανω πραγματικα στο ν κανει upgrade. τωρα να το παιζεις οτι ξερεις κατι tech οπως ο κλασικος νεοελληνας και ν βαζεις τα 10 για να το παιζεις μοστρα αυτο ειναι αλλο θεμα Αληθεια τώρα θεωρείς ότι όποιος βάζει 10αρια στο pc του το κάνει για μόστρα; Στα τρένα και γρήγορα
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 κανεις σοβαρος χρηστης ή gamer δεν προκειται να φυγει συντομα απο win7 για να παει σε 10αρια...και δεν το λεω εγω η ιστορια το δειχνει...και με αυτα που κανει η μαλακοσοφτ βαζοντας τηλεμετρια κτλ κτλ απομακρυνει περισσοτερο καποιον που ξερει κατι παραπανω πραγματικα στο ν κανει upgrade. τωρα να το παιζεις οτι ξερεις κατι tech οπως ο κλασικος νεοελληνας και ν βαζεις τα 10 για να το παιζεις μοστρα αυτο ειναι αλλο θεμα Ποσο μα ποσο αδικο εχεις στο παραπανω? Και ο λογος προφανως Direct 12.Κατσε να δεις μεχρι το καλοκαιρι,ειδικα οι gamers που λες πως θα πανε στα 10ρια αναγκαστικα καθως να ξανασκασουν 110+ευρω για windows δεν προκειται. 2
Coornio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φύγει σήμερα κάποιος απο τα XP. Πιο γρήγορα, όμορφα, ασφαλή και παραγωγικά! Άνετα βγάζουν άλλη μια 5ετία! Κι άσε την Micro$oft να ονειρεύεται 10άρια και 11άρια! Γρήγορα? Φυσικό μιας και ήταν σχεδιασμένα για υλικό μιας δεκαετίας και πίσω που δεν έφτανε καλά καλά το 20% της δύναμης των σημερινών. Όμορφα? Προσωπική σου άποψη φυσικά, δεν λέω πως όλες οι σημερινές επιλογές είναι και τέλειες αλλά το στύλ των XP είναι απλώς παροχημένο, μιας εποχής περασμένης προ πολλού. Αν δεν υπήρχαν styles τύπου Zune ακόμα θα πέρναγα Vista Mods σε κάθενα μηχάνημα που θα'πιανα. Ασφαλή? Τεχνολογίες ξεπερασμένες, γεμάτες τρύπες και αδύνατον να εξαλυφθούν, μόνο να μπαλωθούν προσωρινά. Ασυμβατότητες λόγω ηλικίας και λογισμικό γεμάτο προβλήματα που σταμάτησε να ενημερώνεται αιώνες πριν. Παραγωγικά? Ίσως, κυρίως γιατί κάποιοι δινόσαυροι δεν τα έχουν αλλάξει ακόμα, είτε λόγω οικονομικής δυσκαιρίας είτε λόγω πείσματος (OP) πιστεύωντας ακόμα σε μια χρυσή εποχή η οποία πέρασε ανεπιστρεπτί. Κάνε μας, σε παρακαλώ, την χάρη και μην σκορπίζεις ανοησίες χωρίς αποδείξεις Φιλικά, Στέφανος. 17
telis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάθε τρεις και λίγο, ένα θέμα για το πόσες εγκαταστάσεις έχουν τα 10. Κούραση... 2
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ποσο μα ποσο αδικο εχεις στο παραπανω? Και ο λογος προφανως Direct 12.Κατσε να δεις μεχρι το καλοκαιρι,ειδικα οι gamers που λες πως θα πανε στα 10ρια αναγκαστικα καθως να ξανασκασουν 110+ευρω για windows δεν προκειται. Oνομάζεται Vulkan, είναι το ίδιο με το DX12, το προωθούν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές αντί του DX12 και θα τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες. 1
ektor7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φρικη ειναι αυτο το γραφημα. Να εχει 56% ενα λειτουργικο δυο εκδοσεις πισω. Και το τωρινο καμαρι τους να εχει με το ζορι 10% και απο αυτα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι οσοι τσιμπησαν με το δωρεαν update, αλλιως θα παλευε με τα Win8. http://arstechnica.com/information-technology/2010/04/windows-7-surpasses-10-market-share/ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από ektor7 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα