SIP1995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αν και φάν των Windows την κακία μου θα τη πώ! Μπράβο ρε Microsoft Δείχνεις στην Google τον σωστό τρόπο του Fragmentation! Προσωπικά έκανα Image backup σε όλα τα μηχανάκια τσίμπησα το update για να μη χάσω την "προσφορά" και μετά την ολοκλήρωση τα έκανα όλα restore, έχω πλέον ένα και μόνο ένα μηχανάκι για να τεστάρω και να βλέπω πώς πάει το WIP της MS και όταν φτάσει σε κάποιο επιθυμητό επίπεδο...κάποτε, ίσως να το σκεφτώ να μεταπηδήσω και να κάνω το "άλμα", ώς τότε long live Win7/Win8.1 Me κάθε build διορθώνονται αρκετά πράγματα, οπότε δε θα πάρει πολύ να πετύχουν το επιθυμιτό αποτέλεσμα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ΥΓ Η δωρεάν αναβάθμιση θα σταματήσει ή όχι; (δεν το έχω ψάξει).. Nαι η προσφορά λήγει 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία των Win10
Federer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φύγει σήμερα κάποιος απο τα XP. Πιο γρήγορα, όμορφα, ασφαλή και παραγωγικά! Άνετα βγάζουν άλλη μια 5ετία! Κι άσε την Micro$oft να ονειρεύεται 10άρια και 11άρια! 4
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τα 7 ήταν και είναι το ποιο σταθερό os που έβγαλε για την ώρα... τα 8 ήταν καλά αλλά τους απομάκρυνε το interface τους από το ευρύ κοινό (αν και αργότερα βγηκε το start is back και full metro remover(ναι ακόμη και το store ξαπόστελνε) τα οποία τα έκαναν τα 8.1 πολύ χριστικα τα 10 όμως είναι κάτι σαν τέρας του frankenstain 3
mad_apo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είχα την εντύπωση ότι θα το έδιναν δωρεάν μέχρι αρχές του 2016. Αν έδωσαν παράταση ακόμα καλύτερα. Οχι μεχρι ιουλιο ειναι κανονικα. Ακομη δεν εχουν πει κατι για παραταση. Αν και νομιζω θα δωσουν ΑΝ θελουν να αυξησουν και αλλο το ποσοστο των Win10. Εγω παντως σε 5 pc που τα εχω βαλει ειναι αψογα. Τωρα γιατι τους ξινιζουν μερικους δεν ξερω (αν και υποθετω επειδη εχουν αντιγραφα τα Win7 και δεν θελουν να μπλεκουν με crack στα Win10 :P :P ) 2
SIP1995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να φύγει σήμερα κάποιος απο τα XP. Πιο γρήγορα, όμορφα, ασφαλή και παραγωγικά! Άνετα βγάζουν άλλη μια 5ετία! Κι άσε την Micro$oft να ονειρεύεται 10άρια και 11άρια! DirectX 12 ?
SIP1995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τα 7 ήταν και είναι το ποιο σταθερό os που έβγαλε για την ώρα... τα 8 ήταν καλά αλλά τους απομάκρυνε το interface τους από το ευρύ κοινό (αν και αργότερα βγηκε το start is back και full metro remover(ναι ακόμη και το store ξαπόστελνε) τα οποία τα έκαναν τα 8.1 πολύ χριστικα τα 10 όμως είναι κάτι σαν τέρας του frankenstain Επειδή είναι μίξη 7 με 8.1...
alexisnik19911 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά ήταν και τα Vista μετά το SP, η πραγματική ντροπή τα Millennium όμως ήταν γτπκ... τα vista εφτιαξαν με το SP2.αλλα ηδη ηταν πολυ αργα τοτε καθως ειχαν πλεον κακιστη φημη και φυσικα μετα απο λιγους μηνες ηρθαν τα 7αρια. 4
SIP1995 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Οχι μεχρι ιουλιο ειναι κανονικα. Ακομη δεν εχουν πει κατι για παραταση. Αν και νομιζω θα δωσουν ΑΝ θελουν να αυξησουν και αλλο το ποσοστο των Win10. Εγω παντως σε 5 pc που τα εχω βαλει ειναι αψογα. Τωρα γιατι τους ξινιζουν μερικους δεν ξερω (αν και υποθετω επειδη εχουν αντιγραφα τα Win7 και δεν θελουν να μπλεκουν με crack στα Win10 :P :P ) Και εγώ που τα έχω βάλει σε 4 (2pc/2laptop) μια χαρά τρέχουν..και σε φίλους που τα έβαλα, ούτε αυτοί έχουν παράπονο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 DirectX 12 ? sarcasm
alexisnik19911 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 κανεις σοβαρος χρηστης ή gamer δεν προκειται να φυγει συντομα απο win7 για να παει σε 10αρια...και δεν το λεω εγω η ιστορια το δειχνει...και με αυτα που κανει η μαλακοσοφτ βαζοντας τηλεμετρια κτλ κτλ απομακρυνει περισσοτερο καποιον που ξερει κατι παραπανω πραγματικα στο ν κανει upgrade. τωρα να το παιζεις οτι ξερεις κατι tech οπως ο κλασικος νεοελληνας και ν βαζεις τα 10 για να το παιζεις μοστρα αυτο ειναι αλλο θεμα 6
coffeex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως σε 5 pc που τα εχω βαλει ειναι αψογα. Τωρα γιατι τους ξινιζουν μερικους δεν ξερω Ένας γνωστός μου δεν τα βάζει γιατί του αρέσουν τα 8.1 (original) 1
jmirko15 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Φρικη ειναι αυτο το γραφημα. Να εχει 56% ενα λειτουργικο δυο εκδοσεις πισω. Και το τωρινο καμαρι τους να εχει με το ζορι 10% και απο αυτα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι οσοι τσιμπησαν με το δωρεαν update, αλλιως θα παλευε με τα Win8. Εδώ βλέπεις τα XP έχουν μεγαλύτερο ποσοστό.. Τωρα γιατι τους ξινιζουν μερικους δεν ξερω (αν και υποθετω επειδη εχουν αντιγραφα τα Win7 και δεν θελουν να μπλεκουν με crack στα Win10 :P :P ) Σοβαρά ρωτάς τώρα ή προσπαθείς να "τρολλάρεις";
aggelos_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως με 32μπιτο σύστημα τα έβγαλα. Καλύτερα πάνε τα 7. 1
Black Demis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Επειδή είναι μίξη 7 με 8.1... 7+8+win98+android.... και το περίεργο.. ακομι και στο tablet τα βρήκα δύσχρηστα (ενώ με τα 8,1 οτι ειχε σχεση με metro τουλάχιστον την πάλευα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα