nickvts13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια! Προσπαθω να περασω την cm11 στο lg l9ii αλλα αρχικα πρεπει να φλασαρω την cwm recovery. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2652201Εχω δοκιμασει απο εδω αλλα οταν δινω τα commands στον terminal emulator μου λεει not found :/, με αποτελεσμα να μην εγκαθισταται η cwm Υ.Γ Εχω κατεβασει το δευτερο v3 link (Download from this link to flash without CWM/Custom recovery)
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Χρονια πολλα Νομιζω σου εχουμε δωσει καποια απαντηση που ηθελες να το κανεις και root. Ετσι δεν ειναι?
nickvts13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Χρονια πολλα Νομιζω σου εχουμε δωσει καποια απαντηση που ηθελες να το κανεις και root. Ετσι δεν ειναι? Ναι αλλα καταφερα τελικα να το ροοταρω με την κκ...επισης ειναι αναγκαιο να φλασαρω την cwm? Μπορω να εγκαθαστισω την cm11 απο την stock recovery? Γιατι στο galaxy ace 2 δεν χρειαστηκα cwm για την cm 10.2
PseudonimoEl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα καταφερα τελικα να το ροοταρω με την κκ...επισης ειναι αναγκαιο να φλασαρω την cwm? Μπορω να εγκαθαστισω την cm11 απο την stock recovery? Γιατι στο galaxy ace 2 δεν χρειαστηκα cwm για την cm 10.2 Ναι χρειαζετε και ψαξε για twrp ακομα καλυτερα. Στο galaxy που λες μαλλον δεν θα ηταν καθαρη cyanogenmod αλλα βασιζοταν στην stock ρομ του κινητου σου για αυτο μπηκε ετσι
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα καταφερα τελικα να το ροοταρω με την κκ...επισης ειναι αναγκαιο να φλασαρω την cwm? Μπορω να εγκαθαστισω την cm11 απο την stock recovery? Γιατι στο galaxy ace 2 δεν χρειαστηκα cwm για την cm 10.2Με την stock recovery δεν μπορεις να περασης rom πρεπει να την αλλαξεις.
nickvts13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μμ οκ και πως θα την φλασαρω? Γιατί μου βγάζει το σφάλμα που ανάφερα
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε με το Odin Μακακια δικια μου ακυρο το Odin αυτο κανει για Samsung. Δεν το δουλευω το terminal αρα δεν ξερω να σου πω Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από saruman123
nickvts13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με κάποιον τρόπο από τον terminal emulator δεν γίνεται? Υ.Γ Τα loki flash και recovery.img τα εχω βαλει χυμα στην sd card, πρεπει να τα βαλω σε καποιον φακελο μηπως? γιατι στο xda αναφερει πως πρεπει να βρισκονται στην sd card root , αλλα τετοιος φακελος δεν υπαρχει Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από nickvts13
nickvts13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε με το Odin Μακακια δικια μου ακυρο το Odin αυτο κανει για Samsung. Δεν το δουλευω το terminal αρα δεν ξερω να σου πω OK μήπως ξέρει που βρίσκεται το sd card root? Γιατί εκεί λέει πως πρέπει να βάλω τα αρχεία
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μηπως πρεπει να φτιαξεις εσυ εναν φακελο που να λεγεται ετσι!!!(λεω τωρα)
PseudonimoEl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το root στα συστήματα Linux σημαίνει ο αρχικός φάκελος δηλαδή εκεί που ξεκινάνε όλα, οπότε στο android είναι το "/" πρέπει να χεις ένα file manager που να περνει δικαιώματα root για να πας εκεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα