Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόνο με αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική? Δεν γίνεται παραλαβή απο κατάστημα?

Μηπως επειδη ειναι preorder....

• Like 1
Δημοσ.

παιδες επαιζε ολες τις μερες με μαγικη στα 36. τωρα που το δινει 23 το τσιμπησα, ακομα και μαλακια να ειναι κανουμε καμια ανταλλαγη στο public. αν το δινουν τοτε στα 69 που το εχουν τωρα, θα το παρουν στα 40

• Like 1
Δημοσ.

παιδες επαιζε ολες τις μερες με μαγικη στα 36. τωρα που το δινει 23 το τσιμπησα, ακομα και μαλακια να ειναι κανουμε καμια ανταλλαγη στο public. αν το δινουν τοτε στα 69 που το εχουν τωρα, θα το παρουν στα 40

ΜΗΝ κανεις χαρές 23Ε σου δινει και να στο παρει 

Δημοσ.

ΜΗΝ κανεις χαρές 23Ε σου δινει και να στο παρει 

Και πως το ξερεις αυτο αρχηγε μου? need for speed παντως και assassins syndicate που ειναι στο ιδιο υψος τιμης τα παιρνουν 35. το 23 που λες εσυ δε ξερω πως προκυπτει...

Δημοσ.

Και πως το ξερεις αυτο αρχηγε μου? need for speed παντως και assassins syndicate που ειναι στο ιδιο υψος τιμης τα παιρνουν 35. το 23 που λες εσυ δε ξερω πως προκυπτει...

Αν κοιτάξεις το used game calculator τόσο λέει οτι το αγοράζει ;)

Δημοσ.

Αν κοιτάξεις το used game calculator τόσο λέει οτι το αγοράζει ;)

Καλυτερα να μην το κοιταξει γιατι θα ξενερωσει την ζωη του :P

Δημοσ.

Καλυτερα να μην το κοιταξει γιατι θα ξενερωσει την ζωη του :P

Θα ξενερωσω τη ζωη μου επειδη θα μου παρουν ενα παιχνιδι το οποιο αγορασα 23, και θα μου δωσουν παλι 23... Ελα Χριστε και Παναγια... Επισης αν διαβασες ειπα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ@#$% να ειναι TOTE TO ΔΙΝΟΥΜΕ PUBLIC.

Δεν ειπα οτι το αγοραζουμε για να πουλησουμε!!

Δημοσ.

μεγαλη πατατα το παιχνιδη στο   demo  !! Στα   public 23  euro χαχαχα  το αγοραζουνε  μτχ 

Χωρις να θελω να ανεβασω το game να πω οτι και το pro στο demo σε σχεση με το πραγματικο παιχνιδι μετα η μερα με τη νυχτα.

Οπως και να χει ομως ο ts ανεβασε μια προσφορα με βαση τις τιμες. 59 στο σκρουτζ, 23 στον κωτσο αρα προσφορα!

επισης οποιος το χτυπησει καντε το με αντικαταβολη. αν το μετανιωσουμε σκαμε ακυρο! τουλαχιστον εγω ετσι εκανα!

τοσα μας εχουν σκασει αυτοι, ας σκασουμε και εμεις κανενα

• Like 2
Δημοσ.

Χωρις να θελω να ανεβασω το game να πω οτι και το pro στο demo σε σχεση με το πραγματικο παιχνιδι μετα η μερα με τη νυχτα.

Οπως και να χει ομως ο ts ανεβασε μια προσφορα με βαση τις τιμες. 59 στο σκρουτζ, 23 στον κωτσο αρα προσφορα!

επισης οποιος το χτυπησει καντε το με αντικαταβολη. αν το μετανιωσουμε σκαμε ακυρο! τουλαχιστον εγω ετσι εκανα!

τοσα μας εχουν σκασει αυτοι, ας σκασουμε και εμεις κανενα

Εγω ειπα να μην δει γενικα ποσο αγοραζει το public τα παιχνιδια με αυτο τον μπακαλο υπολογιστη που εχουν στο site :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...