stratigos24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 http://gameshopper.gr/preorders/item/10335-sebastien-loeb-rally-evo-ps4-xbox-one Τιμή Skroutz: http://www.skroutz.gr/s/7563741/Sebastien-Loeb-Rally-Evo-PS4.html 6
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Mόνο με αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική? Δεν γίνεται παραλαβή απο κατάστημα?
Themos3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Mόνο με αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική? Δεν γίνεται παραλαβή απο κατάστημα? Μηπως επειδη ειναι preorder.... 1
gpapaiosif Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 παιδες επαιζε ολες τις μερες με μαγικη στα 36. τωρα που το δινει 23 το τσιμπησα, ακομα και μαλακια να ειναι κανουμε καμια ανταλλαγη στο public. αν το δινουν τοτε στα 69 που το εχουν τωρα, θα το παρουν στα 40 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 παιδες επαιζε ολες τις μερες με μαγικη στα 36. τωρα που το δινει 23 το τσιμπησα, ακομα και μαλακια να ειναι κανουμε καμια ανταλλαγη στο public. αν το δινουν τοτε στα 69 που το εχουν τωρα, θα το παρουν στα 40 ΜΗΝ κανεις χαρές 23Ε σου δινει και να στο παρει
gpapaiosif Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ΜΗΝ κανεις χαρές 23Ε σου δινει και να στο παρει Και πως το ξερεις αυτο αρχηγε μου? need for speed παντως και assassins syndicate που ειναι στο ιδιο υψος τιμης τα παιρνουν 35. το 23 που λες εσυ δε ξερω πως προκυπτει...
VonLoutsos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Και πως το ξερεις αυτο αρχηγε μου? need for speed παντως και assassins syndicate που ειναι στο ιδιο υψος τιμης τα παιρνουν 35. το 23 που λες εσυ δε ξερω πως προκυπτει... Αν κοιτάξεις το used game calculator τόσο λέει οτι το αγοράζει
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θα αλλάξει μέχρι να βγει το παιχνίδι 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αν κοιτάξεις το used game calculator τόσο λέει οτι το αγοράζει Καλυτερα να μην το κοιταξει γιατι θα ξενερωσει την ζωη του
gpapaiosif Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλυτερα να μην το κοιταξει γιατι θα ξενερωσει την ζωη του Θα ξενερωσω τη ζωη μου επειδη θα μου παρουν ενα παιχνιδι το οποιο αγορασα 23, και θα μου δωσουν παλι 23... Ελα Χριστε και Παναγια... Επισης αν διαβασες ειπα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ@#$% να ειναι TOTE TO ΔΙΝΟΥΜΕ PUBLIC. Δεν ειπα οτι το αγοραζουμε για να πουλησουμε!!
mao Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μεγαλη πατατα το παιχνιδη στο demo !! Στα public 23 euro χαχαχα το αγοραζουνε μτχ 1
panormou13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Προσφορα είναι αυτο μετραει..τωρα οταν βγει ανδεν παει ουτε 23 δεν θα το παρουν..
gpapaiosif Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 μεγαλη πατατα το παιχνιδη στο demo !! Στα public 23 euro χαχαχα το αγοραζουνε μτχ Χωρις να θελω να ανεβασω το game να πω οτι και το pro στο demo σε σχεση με το πραγματικο παιχνιδι μετα η μερα με τη νυχτα. Οπως και να χει ομως ο ts ανεβασε μια προσφορα με βαση τις τιμες. 59 στο σκρουτζ, 23 στον κωτσο αρα προσφορα! επισης οποιος το χτυπησει καντε το με αντικαταβολη. αν το μετανιωσουμε σκαμε ακυρο! τουλαχιστον εγω ετσι εκανα! τοσα μας εχουν σκασει αυτοι, ας σκασουμε και εμεις κανενα 2
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Χωρις να θελω να ανεβασω το game να πω οτι και το pro στο demo σε σχεση με το πραγματικο παιχνιδι μετα η μερα με τη νυχτα. Οπως και να χει ομως ο ts ανεβασε μια προσφορα με βαση τις τιμες. 59 στο σκρουτζ, 23 στον κωτσο αρα προσφορα! επισης οποιος το χτυπησει καντε το με αντικαταβολη. αν το μετανιωσουμε σκαμε ακυρο! τουλαχιστον εγω ετσι εκανα! τοσα μας εχουν σκασει αυτοι, ας σκασουμε και εμεις κανενα Εγω ειπα να μην δει γενικα ποσο αγοραζει το public τα παιχνιδια με αυτο τον μπακαλο υπολογιστη που εχουν στο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα