deviant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μια εφαρμογή στέλνει τιμές σε ένα html GUI, μέσω widgets γραμμένων σε javascript. Οι τιμές αυτές είναι ορατές από τον browser, καθώς μπορώ να τις δω με την κονσολα του firefox (developer tools). Θέλω να τραβήξω τις τιμές "σύγχρονα" μέσω ενώς προγράμματος. Καθώς δεν έχω αρκετές γνώσεις σε javascript και html ψάχνω για ένα μπούσουλα για να συνεχίσω καθώς έχω χα(ω)θεί.
defacer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κατά σχεδόν σίγουρα τοις εκατό δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο λόγω του SOP.
deviant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Η εφαρμογή που δημιουργεί το html είναι στo pc μου, η διεύθυνσή του είναι της μορφής: http://localhost:7272/blah-blah-blah, και η δεύτερη εφαρμογή θα τρέχει στο ίδιο pc. άρα δεν έχουμε διαφορετικό origin... Δεν είναι για εφαρμογές μέσω internet. (Ίσως να έπρεπε να βάλω το post στο προγραμματισμό και όχι στο web design - development , αλλά λόγω των συγγεκριμένων γλωσσών έκανα την επιλογή.) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από deviant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα