Προς το περιεχόμενο

USB 2.0 Card Readers to Giveaway[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει έρθει κάποιο e-mail ότι το έστειλαν; Μόνο το πρώτο e-mail έλαβα που έλεγε αυτό:

"Thank you for your order from Zapals. Once your package ships we will send an email with a link to track your order"

και από εκεί και πέρα τίποτα άλλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ψαρώνετε το μέλος που έβαλε '' Ήρθε για κάποια άλλη παραγγελία λέει '' άλλωστε εδώ και 2 μήνες όλο δώρα είναι ο zapals.

Σιγά μην το έφτασε από εκεί σε 5 μέρες. ούτε το amazon που το πληρώνεις δεν κάνει τόσο!

edit

@peg    :devil:  Σατανικό το κόλπο σου !!! ( οι μισοί τα είδαν όλα κολιόμενα που έβλεπαν υποεπεξεργασία την παραγγελία τους...χαχαχα) 

Επεξ/σία από maxdore217
  • Like 1
Δημοσ.

Ειναι σιγουρα το usb απο zapals?2 Ιανουριου ηταν η προσφορα ηρθε σε 5 μερες?

Sorry Sorry Sorry Sorry

Sorry Sorry Sorry

Παρέλαβα την κάρτα μνήμης.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα το χουν στειλει απ τις 11/1

Shipped By

Tracking Number

HKBAM

1

Your order was shipped via regular air mail (non tracking). The average shipping time is 7~45 days. Thanks for shopping with Zapals.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα παρελαβα 2 πακετα απο Ζαπαλς. Το USB adapter και το Car Steering Wheel Phone Holder και τα δυο ειναι οκ.

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα, Θεσσαλονίκη...ο ταχυδρόμος ακούγεται όλο και πιο θυμωμένος κάθε φορά που μου χτυπάει το κουδούνι...

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα, Θεσσαλονίκη...ο ταχυδρόμος ακούγεται όλο και πιο θυμωμένος κάθε φορά που μου χτυπάει το κουδούνι...

Δεν πειράζει ξιδακι η δουλειά του είναι.

Δημοσ.

Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ...

(6 από τις 8 μέχρι τώρα από το Zapals... καλά πάμε... μόνο ο φορτιστής αυτοκινήτου δεν έχει έρθει ακόμα από τις παραγγελίες του 2015)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...