Προς το περιεχόμενο

USB 2.0 Card Readers to Giveaway[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα σκετο 69.. και κλαιν.

Γιατι, αν εβλεπε τι θεμα υπηρχε?

Ερώτηση έκανα, μήπως το κουπόνι π.χ. είναι για μια φορά ανά άτομο ( οπότε αν έβλεπε ip θα έπρεπε να κάνεις κόλπο για να πάρεις και δεύτερο ).

Οχι, αν εχεις gmail, πχ [email protected]

email που σταλθηκαν σε:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

κτλπ, ΟΛΑ θα πανε σε σενα, δηλαδη στο [email protected]

http://www.techrepublic.com/blog/google-in-the-enterprise/quick-tip-dots-are-meaningless-in-your-gmail-address/

Καλή φάση ούτε εγώ το ήξερα ( ωραίος) 

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση έκανα, μήπως το κουπόνι π.χ. είναι για μια φορά ανά άτομο ( οπότε αν έβλεπε ip θα έπρεπε να κάνεις κόλπο για να πάρεις και δεύτερο ).

Ναι σωστος, εχει βαση αυτο.

Δημοσ.

Ναι σωστος, εχει βαση αυτο.

Εμένα το δέχτηκε και με ίδια ip. Δεν το ψάχνουν μάλλον και τόσο.

Βέβαια αν θες να είσαι σίγουρος χτυπάς ένα restart στο router αν έχεις δυναμική ip.

Δημοσ.

Καλή φάση ούτε εγώ το ήξερα ( ωραίος) 

Βασικά, εγώ με outlook.com το έκανα (πρόσθεσα μία τελεία στο username) και έκανα την εγγραφή. Δε μου ήρθε κάποιο e-mail στον κανονικό λογαριασμό (αυτό, δλδ, που γίνεται με το gmail) και την παραγγελία την πήρε κανονικά. 

Νομίζω, ότι το μόνο που δε θα έχω είναι το επιβεβαιωτικό e-mail όταν στείλουν την παραγγελία. Θα μπαίνω στο λογαριασμό και θα το δω από 'κει.

Αν τώρα προκύψει κάποιο πρόβλημα και δεν το στείλουν, τι είχαμε τι χάσαμε....

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Το παραγγείλαμε και αυτό !!! Να δούμε πότε και εάν θα παραλάβουμε κάτι απ΄όλα αυτά που έχουμε παραγγείλει !!!  :-D   Ευχαριστούμε dobro !

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Χρειάζεται νέο account με διαφορετικό e-mail.

Στο checkout βγάζει σφάλμα στην πληρωμή αλλά στη δεύτερη προσπάθεια περνάει η παραγγελία.

Ό,τι δεν αδειάζει το πορτοφόλι, είναι καλοδεχούμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Dobro ευχαριστώ πολύ, πήρα και εγώ ένα.

Δοκίμασα το κόλπο στο λινκ που δίνει ο dimigar και περιγράφει ο 0verc0me και δημιούργησα καινούριο λογαριασμό του τύπου [email protected] και ήρθε κανονικά η επιβεβαίωση της παραγγελίας στο [email protected]

Επίσης σαν διεύθυνση παράδοσης δηλωσα την ίδια που έχω βάλει και στους προηγουμενους λογαριασμούς που έχω στο zapals,και το δέχτηκε μια χαρά.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ και εγώ.

Επίσης δοκίμασα και της παλιότερες προσφορές με τα κουπόνια τους και ισχύουν ακόμα, όχι τελείως δωρεάν, αλλά με συμβολικά ποσά σε σχέση με αυτά που ζητάει κυρίως για μεταφορικά...!!!

Δημοσ.

H πρώτη προσφορά από Ζ που με ενδιαφέρει. έκανα για πρώτη φορά λογαριασμό, δεν παίρνει το κουπόνι και μάλιστα ζητάει 14,3€ μεταφορικά.

Έκανα αποσύνδεση, λογκ ιν, τίποτα.

Έληξε ή κάνω κάτι λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...