Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό Lenovo G580 με intel i3 4gb ram HD500gb.Εδω και λίγο καιρό κατά την εκκίνηση μου εμφανίζει στο πάνω μέρος της οθόνης κάτι γραμμές κόκκινες και κίτρινες διακεκομένες οι οποίες μετακινούνται πάνω κάτω στο 1/5 της οθόνης.Μετά από κάποιες επανεκκινήσεις φεύγουν.Πριν λίγο αποφάσισα να μπω χωρίς επανεκκίνηση στο ίντερνετ.Ο browser είναι μια χαρά!Ξέρει κάποιος που οφείλονται οι γραμμές;

Δημοσ.

Στρέσαρε την κάρτα γραφικών με το furmark και πες μας τι παίζει.

Καλύτερα όμως πρώτα να το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη/τηλεόραση για να δεις αν στο κάνει και εκεί.

Δημοσ.

Έχω ένα φορητό Lenovo G580 με intel i3 4gb ram HD500gb.Εδω και λίγο καιρό κατά την εκκίνηση μου εμφανίζει στο πάνω μέρος της οθόνης κάτι γραμμές κόκκινες και κίτρινες διακεκομένες οι οποίες μετακινούνται πάνω κάτω στο 1/5 της οθόνης.Μετά από κάποιες επανεκκινήσεις φεύγουν.Πριν λίγο αποφάσισα να μπω χωρίς επανεκκίνηση στο ίντερνετ.Ο browser είναι μια χαρά!Ξέρει κάποιος που οφείλονται οι γραμμές;

οθόνη μου μυρίζει η καλωδιοταινία. η κάρτα γραφικών onboard δεν έχει τόσα θέματα στο Internet. Βγάλε καμια φώτο, μπορεί να λυθεί πιο εύκολα το πρόβλημα και μελλοντικά κάποιος μπορεί να βοηθηθεί.

Δοκιμάζεις σε εξωτερική οθόνη , δεν έχει καποιο πρόβλημα; Τεστάρεις την κάρτα γραφικών όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Έχει κάποιο πρόβλημα; Τεστάρεις πάλι κάρτα για να είσαι σίγουρος.

edit. Οι γραμμές συνήθως δεν δείχνουν σφάλμα κάρτας γραφικών αλλά οθόνης, αν ήταν σφάλμα υλικού της κάρτας δεν θα δούλευε ή θα έκανε άλλα κουλά.

Δημοσ.

Δυστυχώς επειδή είμαι εκτός Αθηνών δεν μπορώ να το δοκιμάσω με εξωτερική οθόνη.Ίσως αύριο κάνω το τεστ για την κάρτα γραφικών.Πάντως τώρα δεν το κάνει.Σήμερα άνοιξα 3 φορές τον Η/Υ και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.Θα δούμε...Ελπίζω να είναι κάτι που φτιάχνεται με χαμηλό κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...