Προς το περιεχόμενο

«The file "smBootTime.exe" seems to be corrupt!».

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχω τα windows 10 και σήμερα μόλις μπήκα σ’ αυτά, μου πέταξε το ακόλουθο μήνυμα: «The file "smBootTime.exe" seems to be corrupt!». Να προσθέσω ότι χρησιμοποιώ προγράμματα της iobit, ακόμα τρέχω κάπου κάπου προγράμματα anti-malware. Παρακαλώ για βοήθεια.

Καλή Χρονιά

Δημοσ.

Τρέχω τα windows 10 και σήμερα μόλις μπήκα σ’ αυτά, μου πέταξε το ακόλουθο μήνυμα: «The file "smBootTime.exe" seems to be corrupt!». Να προσθέσω ότι χρησιμοποιώ προγράμματα της iobit, ακόμα τρέχω κάπου κάπου προγράμματα anti-malware. Παρακαλώ για βοήθεια.

Καλή Χρονιά

Το smBootTime.exe βρηκα οτι είναι πρόγραμμα της iobit, το αντικατέστησα και προς το παρον δεν βγαίνει το μήνυμα.

Δημοσ.

Δεν τα εμπιστευομαι τα προγραμματα της iobit. Αφαιρεσε τα. Επισης αν εχει προγραμματα τυπου καθαριμος μητρωου pc booster και τετοι βγαλτα ολα.

Δημοσ.

Δεν τα εμπιστευομαι τα προγραμματα της iobit. Αφαιρεσε τα. Επισης αν εχει προγραμματα τυπου καθαριμος μητρωου pc booster και τετοι βγαλτα ολα.

Χρονια πολλα. Ευχαριστώ για την απαντηση. Μήπως θα μου προτείνατε κάποια αντίστοιχα προγράμματα για καθαρισμο μητρωου και για update των drivers; Ή δεν χρειάζονται.

Δημοσ.

Χρονια πολλα καλη χρονια. Οχι, δεν χρειαζονται. ΠΟΤΕ δεν θα βαζεις προγραμματα που καθαριζουν μητρωο και βρισκουν drivers. Χειροτερα γινεται η κατασταση. Το μητρωο δεν πρεπει να το ακουμπαμε με τετοια προγραμματα. Σου δινουν την ψευδαισθηση οτι και καλα σου κανουν πιο γρηγορο το pc επειδη το καθαριζει. Δεν ειναι ετσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...