Alex-V Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια σε ολους! Εχω ενα θεματακι. Θελω να τρεξω εναν emulator και οταν ανοιγω το .exe μου βγαζει οτι λειπει ενα dll. Ειδα οτι ειναι πακετο του directx 9.0c. Κατεβασα να τον installer και δεν τον τρεχει γιατι δεν υποστηριζεται απο τα 8.1. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά κανονικά υποστηρίζεται,τι κατεβάζεις και από που και δεν τρέχει; Τι μήνυμα σου βγάζει.
Alex-V Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αυτο απο την microsoft που κατεβαζω παντα μετα απο format. Τι εννοεις? απο τις ληψεις κανονικα εκει που κατεβαινει το exe. https://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=34429
Euclides Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πήγαινε στο Control Panel => Programs and Features => Turn Windows features on or Off => Legacy components => DirectPlay και ενεργοποίησέ το. Κάνε reboot, και προσπάθησε να εγκαταστήσεις ξανά το πρόγραμμα.
Alex-V Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Για ποιο λογο ομως να γινεται αυτο? Το αλλαξαν με καποιο update? Πιο παλια, παλι σε 8.1, ανοιγε κανονικα. Μισο λεπτο να δω αυτο. Τιποτα. Το ιδιο.
Acepower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το τελευταίο DirectX redist είναι που θες, όχι αυτό, έτσι googlαρέ το, με το redist μαζί, είναι July κάτι, 2010 νομίζω, είμαι παθών με emulator επίσης και έμαθα από τότε.
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τα περισσότερα προβλήματα τα δημιουργούν οι web downloaders. Να προτιμάς να κατεβάζεις το πλήρες πακέτο. Κάτι τέτοια προβλήματα παρουσιάζονται και από τον downloader της java. Εκείνος κατεβάζει πάντα την ανάλογη έκδοση για το λειτουργικό (32 ή 64) και μόνο αυτήν. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στα 64bit συστήματα καλά είναι να υπάρχει και η 32bit έκδοση, ιδίως αν ο browser είναι 32bit.
Alex-V Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβα. Το παραξενο ειναι οτι με το συγκεκριμενο αρχειo το 9.0c το ανοιγα μια χαρα στα 8.1 πιο παλια που ειχα κανει format και τωρα μου εβγαλε αυτο. Και το ιδιο εγινε και σε ενα αλλο pc μ 8.1 (καθαρο iso και καθαρη εγκατασταση). Anyway ολα μια χαρα με το λινκ που εστειλε το παιδι απο πανω και θα κοιταξω και αυτο που ειπες για το java.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα