lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Nα πάτε να το πάρετε, σας εύχομαι να σας βγει γερό και... να μη κλάψετε τα 200 ευρώ (λέμε τώρα, πάνω από 250 στο "Ελλαδιστάν" βλέπω να 'ρχεται)... ...Είμαι 45+ ετών... Έχω μηχανήματα και γκάτζετς από Spectrum ZX (με "γομολάστιχες" πλήκτρα) έως τώρα τον iMac4K & iPhone 6 & iPad Air2... Έχω πάρει ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ πράγματα. ΣΠΑΝΙΩΣ τα ανώνυμα προϊόντα μου βγήκαν καλά, πάντα σκυλόβριζα την τύχη μου. Δηλαδή η έκφραση (παμπάλαι) που λέει "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", δεν σας λέει κάτι; Είναι δυνατόν, άλλες επώνυμες μάρκες, να σου δίνουν ένα "βαρβάτο" κινητό στα 500-900 ευρώ... και αυτοί εδώ να σου δίνουν ένα φαινομενικά "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" τους... στα... 200 ευρώ;;;;;;; Και "το φάγατε";...Μπράβο σας. Εγώ πλέον άπαξ και δεν είναι γνωστή επωνυμία (πχ. Yamaha Soundbar - που ψάχνω ή Sennheiser ακουστικά κτλ), δεν πάω να πάρω κάτι ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ δεν τους ξέρει! Λυπάμαι. Δεν λέω, μπορεί να 'ναι φοβερό μηχάνημα και σιγά-σιγά να γίνει άλα-Apple εταιρεία, μακάρι και τους το εύχομαι.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΚΑΜΠΟΥΡΑ" ΜΟΥ να αποκτήσουν εμπειρίες! Αν θέλετε στην δική σας, μετά χαράς. Εγώ δεν θα πάρω... ...Άκου... ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ επεξεργαστή!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Μήπως έχει και... ταχύτητα φωτός; Μετατρέπεται και σε... lightsaber ίσως;;; Α ρε θύματα του μάρκετινγκ που είστε...
Hito Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Nα πάτε να το πάρετε, σας εύχομαι να σας βγει γερό και... να μη κλάψετε τα 200 ευρώ (λέμε τώρα, πάνω από 250 στο "Ελλαδιστάν" βλέπω να 'ρχεται)... ...Είμαι 45+ ετών... Έχω μηχανήματα και γκάτζετς από Spectrum ZX (με "γομολάστιχες" πλήκτρα) έως τώρα τον iMac4K & iPhone 6 & iPad Air2... Έχω πάρει ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ πράγματα. ΣΠΑΝΙΩΣ τα ανώνυμα προϊόντα μου βγήκαν καλά, πάντα σκυλόβριζα την τύχη μου. Δηλαδή η έκφραση (παμπάλαι) που λέει "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", δεν σας λέει κάτι; Είναι δυνατόν, άλλες επώνυμες μάρκες, να σου δίνουν ένα "βαρβάτο" κινητό στα 500-900 ευρώ... και αυτοί εδώ να σου δίνουν ένα φαινομενικά "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" τους... στα... 200 ευρώ;;;;;;; Και "το φάγατε";... Μπράβο σας. Εγώ πλέον άπαξ και δεν είναι γνωστή επωνυμία (πχ. Yamaha Soundbar - που ψάχνω ή Sennheiser ακουστικά κτλ), δεν πάω να πάρω κάτι ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ δεν τους ξέρει! Λυπάμαι. Δεν λέω, μπορεί να 'ναι φοβερό μηχάνημα και σιγά-σιγά να γίνει άλα-Apple εταιρεία, μακάρι και τους το εύχομαι. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΚΑΜΠΟΥΡΑ" ΜΟΥ να αποκτήσουν εμπειρίες! Αν θέλετε στην δική σας, μετά χαράς. Εγώ δεν θα πάρω... ...Άκου... ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ επεξεργαστή!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μήπως έχει και... ταχύτητα φωτός; Μετατρέπεται και σε... lightsaber ίσως;;; Α ρε θύματα του μάρκετινγκ που είστε... koultouraro hipsteras klassikos. prepei na mas eksigisei tin gnwmi tou kai afou exei agorasei auta pou leei mas leei kai 8umata. euxaristo. mou kanes ti mera 2
giorgoslouk Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Φίλε Hito ξαναγράψε τα μηνύματά σου σε αναγνώσιμη γλώσσα καθώς τα κορακίστικα απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Οι mods θα σου τα διαγράψουν.
giorgoslouk Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Nα πάτε να το πάρετε, σας εύχομαι να σας βγει γερό και... να μη κλάψετε τα 200 ευρώ (λέμε τώρα, πάνω από 250 στο "Ελλαδιστάν" βλέπω να 'ρχεται)... ...Είμαι 45+ ετών... Έχω μηχανήματα και γκάτζετς από Spectrum ZX (με "γομολάστιχες" πλήκτρα) έως τώρα τον iMac4K & iPhone 6 & iPad Air2... Έχω πάρει ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ πράγματα. ΣΠΑΝΙΩΣ τα ανώνυμα προϊόντα μου βγήκαν καλά, πάντα σκυλόβριζα την τύχη μου. Δηλαδή η έκφραση (παμπάλαι) που λέει "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", δεν σας λέει κάτι; Είναι δυνατόν, άλλες επώνυμες μάρκες, να σου δίνουν ένα "βαρβάτο" κινητό στα 500-900 ευρώ... και αυτοί εδώ να σου δίνουν ένα φαινομενικά "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" τους... στα... 200 ευρώ;;;;;;; Και "το φάγατε";... Μπράβο σας. Εγώ πλέον άπαξ και δεν είναι γνωστή επωνυμία (πχ. Yamaha Soundbar - που ψάχνω ή Sennheiser ακουστικά κτλ), δεν πάω να πάρω κάτι ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ δεν τους ξέρει! Λυπάμαι. Δεν λέω, μπορεί να 'ναι φοβερό μηχάνημα και σιγά-σιγά να γίνει άλα-Apple εταιρεία, μακάρι και τους το εύχομαι. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΚΑΜΠΟΥΡΑ" ΜΟΥ να αποκτήσουν εμπειρίες! Αν θέλετε στην δική σας, μετά χαράς. Εγώ δεν θα πάρω... ...Άκου... ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ επεξεργαστή!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μήπως έχει και... ταχύτητα φωτός; Μετατρέπεται και σε... lightsaber ίσως;;; Α ρε θύματα του μάρκετινγκ που είστε... Δεν πειράζει φίλε μου. Δίνε εσύ χιλιάρικα για μηλαράκια κι άσε μας εμάς τους ταπεινούς να κάνουμε τη δουλειά μας με οκταπύρηνα κινεζάκια των 200€. 4
tarif16 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Nα πάτε να το πάρετε, σας εύχομαι να σας βγει γερό και... να μη κλάψετε τα 200 ευρώ (λέμε τώρα, πάνω από 250 στο "Ελλαδιστάν" βλέπω να 'ρχεται)... ...Είμαι 45+ ετών... Έχω μηχανήματα και γκάτζετς από Spectrum ZX (με "γομολάστιχες" πλήκτρα) έως τώρα τον iMac4K & iPhone 6 & iPad Air2... Έχω πάρει ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ πράγματα. ΣΠΑΝΙΩΣ τα ανώνυμα προϊόντα μου βγήκαν καλά, πάντα σκυλόβριζα την τύχη μου. Δηλαδή η έκφραση (παμπάλαι) που λέει "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", δεν σας λέει κάτι; Είναι δυνατόν, άλλες επώνυμες μάρκες, να σου δίνουν ένα "βαρβάτο" κινητό στα 500-900 ευρώ... και αυτοί εδώ να σου δίνουν ένα φαινομενικά "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" τους... στα... 200 ευρώ;;;;;;; Και "το φάγατε";... Μπράβο σας. Εγώ πλέον άπαξ και δεν είναι γνωστή επωνυμία (πχ. Yamaha Soundbar - που ψάχνω ή Sennheiser ακουστικά κτλ), δεν πάω να πάρω κάτι ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ δεν τους ξέρει! Λυπάμαι. Δεν λέω, μπορεί να 'ναι φοβερό μηχάνημα και σιγά-σιγά να γίνει άλα-Apple εταιρεία, μακάρι και τους το εύχομαι. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΚΑΜΠΟΥΡΑ" ΜΟΥ να αποκτήσουν εμπειρίες! Αν θέλετε στην δική σας, μετά χαράς. Εγώ δεν θα πάρω... ...Άκου... ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ επεξεργαστή!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μήπως έχει και... ταχύτητα φωτός; Μετατρέπεται και σε... lightsaber ίσως;;; Α ρε θύματα του μάρκετινγκ που είστε... εδώ εσύ έφαγες την μεγάλη μηλοπαραμύθα,έχεις πληρώσει τον κούκο αηδόνι!!!...και μιλάς για τους υπόλοιπους,που αν μη τι άλλο,δεν σκάνε 500-900 ευρώ. ...η απλά κάνεις επίδειξη πλούτου. Υ.Γ... είμαι 46 και τέτοιο σχόλιο δεν θα έγραφε ούτε ο 10άχρονος γιος μου!!! Υ.Γ.2....την πιθανότητα να μην μπορεί κάποιος να πάρει πιο ακριβή συσκευή την σκέφτηκες??,η το καλάμι είναι μακρύ???
ff7lucas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 αυτα τα κινητα οχι τοσο γνωστων εταιρειων οπως samung , lg ειναι καλα;αντεχουν ,η μετα 2 μηνες κολλανε και ειναι για πεταμα; αυτο ειναι πολυ ωραιο παντως οχι φιλε,παρε samsung
giorgoslouk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτα τα κινητα οχι τοσο γνωστων εταιρειων οπως samung , lg ειναι καλα;αντεχουν ,η μετα 2 μηνες κολλανε και ειναι για πεταμα; αυτο ειναι πολυ ωραιο παντως Μπήκα στον κόσμο του Android το 2011 αγοράζοντας ένα Samsung Galaxy Mini.Το κράτησα περίπου ένα χρόνο και το έδωσα στο γιό μου.Σήμερα το έχει η ανηψιά μου και λειτουργεί κανονικά (με τα γνωστά κολλήματα) Το δεύτερο ήταν ένα Huawei X5 Pro το οποίο αντικατέστησε το Samsung.Το κράτησα περίπου ένα χρόνο, του φλασάρισα άπειρες custom roms και στη συνέχεια το πούλησα σε μία φίλη. Λειτουργεί επίσης κανονικά μέχρι σήμερα. Το τρίτο ήταν ένα ZTE V967S.Το έφερα το καλοκαίρι του 2013 για φίλο αλλά δεν τον βόλεψε το μέγεθος.Το κράτησε μόλις ένα μήνα και μετά το πήρα εγώ.Στη συνέχεια το πήρε η κόρη μου και σήμερα το έχει ο φίλος της.Λειτουργεί επίσης κανονικά. Το τέταρτο ήταν ένα Lenovo A850.Το κράτησα περίπου 8 μήνες και το έδωσα στον γιό μου.Σήμερα το έχει ένας φίλος του και λειτουργεί κανονικά. Το πέμπτο ήταν ένα Xiaomi Redmi Note.Το πούλησα το Μάιο που πέρασε σε φίλο που έχει μαγαζί σε νησί.Όλο το καλοκαίρι έπαιζε μουσική στο μαγαζί του από το τηλέφωνο.Τώρα το έχει η κόρη του και λειτουργεί κανονικά. Το έκτο ήταν το Meizu M1 Note.Αγοράστηκε τον περασμένο Απρίλιο και το κράτησα μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το έχει η κόρη μου και λειτουργεί κανονικά. Τώρα έχω το Xiaomi Redmi Note 2.Ως ώρας άψογο. Σκέπτομαι να το αντικαταστήσω με το Redmi Note 3 ή το Ulefone Power λόγω της μεγάλης τους μπαταρίας που μου χρειάζεται λόγω βαριάς χρήσης. Αυτά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από giorgoslouk
reviewit Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 6$ KUWCULFZ κουπονι για το ulefone power , 173$ τελικη τιμη
The_Judas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Nα πάτε να το πάρετε, σας εύχομαι να σας βγει γερό και... να μη κλάψετε τα 200 ευρώ (λέμε τώρα, πάνω από 250 στο "Ελλαδιστάν" βλέπω να 'ρχεται)... ...Είμαι 45+ ετών... Έχω μηχανήματα και γκάτζετς από Spectrum ZX (με "γομολάστιχες" πλήκτρα) έως τώρα τον iMac4K & iPhone 6 & iPad Air2... Έχω πάρει ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ πράγματα. ΣΠΑΝΙΩΣ τα ανώνυμα προϊόντα μου βγήκαν καλά, πάντα σκυλόβριζα την τύχη μου. Δηλαδή η έκφραση (παμπάλαι) που λέει "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", δεν σας λέει κάτι; Είναι δυνατόν, άλλες επώνυμες μάρκες, να σου δίνουν ένα "βαρβάτο" κινητό στα 500-900 ευρώ... και αυτοί εδώ να σου δίνουν ένα φαινομενικά "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" τους... στα... 200 ευρώ;;;;;;; Και "το φάγατε";... Μπράβο σας. Εγώ πλέον άπαξ και δεν είναι γνωστή επωνυμία (πχ. Yamaha Soundbar - που ψάχνω ή Sennheiser ακουστικά κτλ), δεν πάω να πάρω κάτι ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ δεν τους ξέρει! Λυπάμαι. Δεν λέω, μπορεί να 'ναι φοβερό μηχάνημα και σιγά-σιγά να γίνει άλα-Apple εταιρεία, μακάρι και τους το εύχομαι. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ "ΚΑΜΠΟΥΡΑ" ΜΟΥ να αποκτήσουν εμπειρίες! Αν θέλετε στην δική σας, μετά χαράς. Εγώ δεν θα πάρω... ...Άκου... ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ επεξεργαστή!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μήπως έχει και... ταχύτητα φωτός; Μετατρέπεται και σε... lightsaber ίσως;;; Α ρε θύματα του μάρκετινγκ που είστε... χαχα... εμείς θύματα του μάρκετινγκ αλλά εσύ έδωσες χιλιάδες ευρώ για να πάρεις τα mac και τα iphones. Λες και τα pc με hardware από intel-gigabyte-msi κλπ δεν είναι επώνυμα δεν καλύπτουν τις ίδιες ανάγκες με το 1/3 των χρημάτων από αυτά που έδωσες. Οι κινέζοι έχουν πλέον τεχνογνωσία και παρέχουν καλά κινητά. xiaomi, lenovo, huawei κλπ δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά. Σε τελική ανάλυση δεν χρειάζονται όλοι ένα κινητό των 900 ευρώ. Εγώ πέρσι με 900 ευρώ πήρα επώνυμο υπολογιστή intel i5+8gb ram+κάρτα γραφικών amd280 3gb+οθόνη dell 24'(δηλαδή καλύτερο από τα πιο πολλά mac) + κινητό lenovo (8 cores, 2gb ram, 4000mah μπαταρία).
akefaloskavalaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα είναι παιδιά η Ulefone είναι γενικά αξιόπιστη; Τι γνωρίζουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα