Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιον ακριβώς ξεφτιλίζει ? ο επώνυμος σου έχει service-αντιπροσωπείες κανονικά,σου εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη software.

αυτό άμα σου πάθει κάτι τι θα κάνεις? 

είναι πολύ value for money αλλά δεν ξεφτιλίζει κανέναν,και εγώ πήρα tablet των 50 ευρώ παλιά,καλο χρυσό αλλά με μια και μόνο πτώση απο ύψος γονάτου έσπασε στα δύο η οθόνη...... ένα άλλο mls της ανηψιάς μου έχει φάει τις σαβούρες του αιώνα και ζεί και βασιλεύει,απλά ότι πληρώνεις παίρνεις μάγκα! δεν είναι κορόιδα αυτοί που παίρνουν κάτι ποιοτικό και τους κρατάει μια ζωή.

και στα 290 ευρώ μια χαρά επώνυμες κινητάρες παίρνεις επώνυμες όπως το htc desire 820 με παρόμοια χαρακτηριστικά και ξέρεις ότι είσαι καλυμένος.

Τι σημαίνει "ότι.πληρωνεις παίρνεις"??? Αυτό π εσένα σ φαίνεται φτηνό άρα όχι τόσο καλό για τον μέσο κινέζο πρέπει να δουλέψει δύο μήνες ώστε να το αγορασει..όπως όλα τα πράγματα στην αγορά έτσι και τα κινέζικα έχουν διαβαθμίσεις ....υπαρχοθν και κινεζιες εκτός από κινέζικα,και απλά πρέπει να ξέρεις τι παίρνεις και από που....τι πάει να πει " έπεσε από μισό μέτρο και έσπασε ή οθόνη";....θέλεις να σου ποσταρω πρόσφατη φωτό από iPhone 5s φίλου που έπαθε ακριβώς το ίδιο?και τώρα κλαίει?εν κατακλείδι....είμαι χρόνια χρήστης κινεζικών συσκευών από λενοβο Coolpad και εσχάτως όλη τη σειρά των Xiaomi note,γράφω με.το note 3 τώρα.....το συγκρινω αααανετα με ένα επώνυμο τως 600 ευρώ και ας κάνει 180...αν σπάσει ή οθόνη του έχει 30 ευρώ ή αγορά...αν πάθει κάτι το εσωτερικό του απλά το Στέλνω πίσω και μ δίνουν άλλο....αν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα software υπάρχει ελληνική κοινότητα Xiaomi .....φιλικά.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζει και η samsung μια τέτοια μπαταρία ή κάποια άλλη κορυφαία εταιρία κινητών. Αφού υπάρχουν ήδη οι μπαταρίες.Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή.

Δημοσ.

ποιον ακριβώς ξεφτιλίζει ? ο επώνυμος σου έχει service-αντιπροσωπείες κανονικά,σου εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη software

και αυτο το μηνυμα το εγραψες την ιδια ωρα που υπαρχει το θεμα με την μηνυση στην apple

http://www.insomnia.gr/topic/594957-μήνυση-κατά-της-apple-για-τις-κακές-επιδόσεις-του-iphone-4s-μ/?p=54541251

• Like 1
Δημοσ.

το overclock ειναι εφικτό σε τετοιους επεξεργαστες;

Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω και να χρειάζεται!

ποιον ακριβώς ξεφτιλίζει ? ο επώνυμος σου έχει service-αντιπροσωπείες κανονικά,σου εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη software.

είναι πολύ value for money αλλά δεν ξεφτιλίζει κανέναν,και εγώ πήρα tablet των 50 ευρώ παλιά,καλο χρυσό αλλά με μια και μόνο πτώση απο ύψος γονάτου έσπασε στα δύο η οθόνη...... ένα άλλο mls της ανηψιάς μου έχει φάει τις σαβούρες του αιώνα και ζεί και βασιλεύει,απλά ότι πληρώνεις παίρνεις μάγκα! δεν είναι κορόιδα αυτοί που παίρνουν κάτι ποιοτικό και τους κρατάει μια ζωή.

και στα 290 ευρώ μια χαρά επώνυμες κινητάρες παίρνεις επώνυμες όπως το htc desire 820 με παρόμοια χαρακτηριστικά και ξέρεις ότι είσαι καλυμένος.

Το παράδειγμα που έδωσες με τα τάμπλετ δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό πάντως. Τα ΜLS δεν θεωρούνται και ιδιαίτερα επώνυμα ενώ και τα πολύ επώνυμα (apple, samsung, lenovo κλπ) άνετα σπάνε από το μισό μέτρο. Θέμα τύχης είναι, πως θα πέσει! :)

Δημοσ.

Βλέπουμε μεγάλη επέλαση εταιριών από κίνα αφού και τα επώνυμα εκει κατασκευάζονται. Προφανώς τώρα θα δούμε κατά πόσον η ποιότητα και η τιμή έχουν αξία

Δημοσ.

μου έπεσε samsung galaxy note 10.1 2014,με θήκη icarer,tempered glass....την έφαγε στο πλάι,άρπαξε το πλαϊνό,έσπασε η οθόνη!!!

μου ζήτησαν 280 ευρώ επισκευή.....Καληνύχτα φίλε μου,το παράδειγμά σου αστοχότατο!!!

να σημειώσω ότι έχω cubot x9 σχεδόν 1 χρόνο,το έχει ξεσκίσει ο γιός μπυ στο παιχνίδι,δουλεύει ακόμα άψογα....άρα πάλι άστοχος με τους επώνυμους.μάλιστα έχω εμπειρίες πολλές γύρω μου με επισκευές επώνυμων,όπως κι εγώ παλιότερα με nexus 4 kai lg g2!!!...φίλος έχει στείλει όλα τα galaxy note 3,4,s6 για αλλαγές κεντρικού button!!!....άλλος φίλος σε 2 χρόνια πήρε ε καινούργια iphone αντικατάσταση....

να συνεχίσω?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά απλά δεν έχουν την υπερτιμολογηση που έχουν τα άλλα επώνυμα λόγω διαφήμισης κλπ. Όλα στην Κίνα κατασκευάζονται. Όσο για το service της htc που αναφέρει κάποιος νομίζω ότι το παράδειγμα είναι άστοχο αν κρίνω από αυτά που λένε πρώην κάτοχοι που έπαθαν βλάβες. Η πολιτική του service νομικά είναι πιστεύω ίδια για όλες τις εταιρίες το θέμα είναι πόσο την εφαρμόζουν. Προσωπικά έχω ένα Huawei 2 χρόνια και θα ξαναπερνα χωρίς δισταγμό.

Δημοσ.

Γενικά είμαι υπέρ των κινέζικων κι εγώ, αλλά αυτό το "όλα στην Κίνα φτιάχνονται" δεν είναι επιχείρημα...:)

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαίνει "ότι.πληρωνεις παίρνεις"??? Αυτό π εσένα σ φαίνεται φτηνό άρα όχι τόσο καλό για τον μέσο κινέζο πρέπει να δουλέψει δύο μήνες ώστε να το αγορασει..όπως όλα τα πράγματα στην αγορά έτσι και τα κινέζικα έχουν διαβαθμίσεις ....υπαρχοθν και κινεζιες εκτός από κινέζικα,και απλά πρέπει να ξέρεις τι παίρνεις και από που....τι πάει να πει " έπεσε από μισό μέτρο και έσπασε ή οθόνη";....θέλεις να σου ποσταρω πρόσφατη φωτό από iPhone 5s φίλου που έπαθε ακριβώς το ίδιο?και τώρα κλαίει?εν κατακλείδι....είμαι χρόνια χρήστης κινεζικών συσκευών από λενοβο Coolpad και εσχάτως όλη τη σειρά των Xiaomi note,γράφω με.το note 3 τώρα.....το συγκρινω αααανετα με ένα επώνυμο τως 600 ευρώ και ας κάνει 180...αν σπάσει ή οθόνη του έχει 30 ευρώ ή αγορά...αν πάθει κάτι το εσωτερικό του απλά το Στέλνω πίσω και μ δίνουν άλλο....αν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα software υπάρχει ελληνική κοινότητα Xiaomi .....φιλικά.

Το στέλνεις τώρα, και χρειάζεται 1 μήνα για να πάει και 1 μήνα για να γυρίσει. Μέχρι τότε;

Επίσης, δεν θα μιλήσω για το πιθανό spyware που μπορεί να υπάρχει στα κινέζικα κινητά. Και όχι μόνο απο μικρές εταιρίες αλλά απο μεγάλες εταιρίες λινκ

Και γενικά υπάρχει λόγος που δεν υπάρχουν αντιπροσωπειές στην Ευρώπη/Αμερική από κινέζικες εταιρίες. Γιατί μόνο στην Κίνα μπορούν αυτές οι εταιρίες να επιβιώσουν, εδώ θα είχαν φάει τόσες μηνύσεις.

• Like 2
Δημοσ.

και αυτο το μηνυμα το εγραψες την ιδια ωρα που υπαρχει το θεμα με την μηνυση στην apple

http://www.insomnia.gr/topic/594957-μήνυση-κατά-της-apple-για-τις-κακές-επιδόσεις-του-iphone-4s-μ/?p=54541251

μάγκα δεν είναι μόνο η apple,εμένα sony ericsson,samsung,lg,nokia κλπ που είχα ποτέ δεν έπαθαν τίποτα απο πτώσεις.

δεν μου φαίνεται φτηνό,150 έχω δώσει το Max για κινητό στην ζωή μου εκτός επιδοτήσεων....

Υπάρχουμε και εμείς που δεν παντρευόμαστε μια συσκευή (απάντηση για το το ποιοτικό της μιας ζωής).

Από εκεί και πέρα έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που έκλαιγαν τα iphone i samsung τους που έπεσαν από απόσταση ίδια με αυτή που διαλύθηκε η οθόνη του tablet των 50 ευρώ.

Η mls είναι ελληνική εταιρεία (με ότι αυτό σημαίνει), μέτριας ποιότητας και κατασκευής κινέζικα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Υπάρχουν πολλές πλέον εταιρείες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από apple, samsung και που έχουν για πλάκα της sony, htc.

Μιλάω για Huawei, lenovo, Meizu, Xiaomi.

Η ποιότητα κατασκευής τους είναι αν όχι καλύτερη

Η ulefone είναι σχετικά νέα στον χώρο (όσο αφορά την παγκόσμια αγορά τουλάχιστον) και αφού πέρασε την παιδική ασθένεια των πρώτων μοντέλων με το πολύ πλαστικό (σύνηθες για κάποιες εταιρείες για να έχουν χαμηλό κόστος και να γίνουν γνώστες λόγω πολύ χαμηλών τιμών) τώρα μπαίνει σε άλλη θέση με μεταλλικές κατασκευές.

3η μου χρονία με "κινέζικα" με 5 συσκευές 4 κινητά και ένα tablet που δεν χρειάστηκε να πάω σε αντιπρόσωπο ή σε εξουσιοδοτημένο service.

Όσο για την οθόνη αυτό που βάζουμε εδώ και 2 χρόνια λέγεται tempered glass και μπαίνει σε συσκευές ανεξάρτητα από το κόστος τους και γλιτώνεις την οθόνη από οποιαδήποτε πτώση (σε λογικά πλαίσια πάντα).

Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει απλά η επιμονή κάποιων ότι επειδή πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για μια συσκευή αυτή τα αξίζει μου θυμίζει το βιντεάκι με τους οπαδούς που σπάνε ένα αυτοκίνητο και στην ερώτηση γιατί η απάντηση είναι " γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες".

Καλή χρονία σε όλους.

όλες οι συσκευές κινδυνεύουν,απλά αν σου πάθει κάτι η κινεζιά απο φυσιολογικά η μη αιτια την έκατσες την βάρκα.

μπορεις να μου πεις ποσες φορες εχεις παει τον επωνυμο σου στο service? ας σταματησει πια αυτη η καραμελα

δεν έχει χρειαστεί.

παιδιά όταν κάποιος σου έχει αντιπροσωπεία στην χώρα σου είναι λογικό να σου έχει καλύτερη εξυπηρέτηση απο τον κινέζο που στο στέλνει με courier.....
όταν λέω ότι πληρώνεις παίρνεις εννοώ 1) την υποστήριξη-service,την καλύτερη αντοχή,την εγγύηση ότι αυτό που σου λέει στο δίνει κιόλας δηλαδή όχι να πας να πάρεις φωτό με κινητό των 13mp και να σου τραβάει χειρότερα απο 5mp sammy,το έχω δει αυτό με κινεζιά απο παραγγελία να τραβάει τα ίδια με το παλιό μου galaxy trend plus,επιπλέον η δουλειά που θα πέσει στο λειτουργικό δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδια με αυτή που θα ρίξει η sony και η sammy και η lg.
θέλετε να σας πω για τα φλας που σε πολλές κινεζιές είναι για τον π@42@τσο καβάλα? που λένε 5mp και δεν έχουν ούτε αυτόματη εστίαση? που έχουν ένα σωρό θέματα?.
δεν λέω υπάρχουν και κάποια αξιόλογα κινητά κινέζικα όπως τα lenovo,τα oppo και άλλα όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για μία συσκευή αν δεν ξέρεις τον κατασκευαστή γιατί αν κάνει μια μακακία η lg θα το μάθουν όλοι και θα φάει θάψιμο ενώ μια κινεζιά δεν θα το μάθει κανένας οκ? και δεν μιλάω για τους "ενημερωμένους" του insomnia αλλά για τον πολύ κόσμο. 
  • Like 1
Δημοσ.

τα κινεζικα ειναι πιο "φτηνα" λογω bloatware , απατες με ψευτικο hardware που δεν καταλαβαινει ο "ενημερωμενος" ελληνας , spyware , ελλειψη εγγυησης , ελλειψη φπα και δασμων , δεν πληρωνουν πατεντες , δεν ακολουθουν αμερικανικες ή ευρωπαικες πιστωποιησεις. Για το τελευταιο δεν μπορει καποιος να θεωρει τον εαυτο του πχ οικολογο και να αγοραζει κινεζικο που καλα καλα δεν εχει ce.Οπως επισης οταν δεν πληρωνεις δασμους ή φπα εν γνωση σου δεν εισαι τιμιος πολιτης.

Οσον αφορα για αυτον που ειπε για τις κοινοτητες xiaomi ρωτησα τον κυριο που ηταν στο review του note 3 και δεν απαντησε τι σχεση εχει με την κανονικη xiaomi. Θελω να πω αν ειναι απλα φανς που κανουν δικες τους ρομ   εχουν την ιδια ασφαλεια ή ποιοτητα με των sony , lg κλπ? Στο τελευταιο απαντα ο καθενας μονος του και αναλαμβανει την ευθυνη του.

Υγ η απολυτη ξεφτιλα σχολια σε κινεζομαγαζα καντε root το κινητο μου και να το στειλετε ταχυδρομικα μην περασει τελωνιο + ζητανε καποιο δωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...