Pekolo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σωστά κάποιοι αναφέρουν και το δείκτη SAR. Ελκυστική τιμή για τα παρεχόμενα χαρακτηριστικά, ωστόσο στη δημοσιότητα επίσημα δεν τα έχουμε δει όλα. Και ο δείκτης SAR είναι ένα από αυτά, για κάποιους,σημαντικό.
hackerW32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 το overclock ειναι εφικτό σε τετοιους επεξεργαστες;
takos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 214 Γραμμάρια συσκευη καλη ειναι, αν καποιος ειναι ψιρας και δεν θελει το SΑR τοτε γιατι περνει συσκευες της οποιες της κολαει στο σωμα του, μακρια απο το σωμα η καθε συσκευη τουλάχιστον μισό μετρο. Εχει φορτιστη 9v 2-3amper!!, αρα θα παρει εναν αιώνα να φορτισει σε usb 5v 0,5Amper η και καθολου. Ελληνικο Menu & PlayStore. Fingerprint τι αλλο να ζητησει κανει με 200€? για εναν επαγγελματια ειναι μια χαρα. 0,85cm δεν το λες και παχύ. Product size: 15.2 x 7.6 x 0.85 cm Product weight: 0.214 kg Package weight: 0.550 kg
dancer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αυτα τα κινητα οχι τοσο γνωστων εταιρειων οπως samung , lg ειναι καλα;αντεχουν ,η μετα 2 μηνες κολλανε και ειναι για πεταμα; αυτο ειναι πολυ ωραιο παντως μα ειναι δυνατον ρε φιλε να λες αυτα που λες το 2016? επωνυμες εταιριες ειναι οχι μαρκα με εκαψες και με εγγυηση 1 -2 χρονια αναλογως το μοντελο. Σε πληροφορω σαν χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλυτερα απο πολλα επωνυμα που πληρωνεις διπλασια και τριπλασια στη χωρα μας. 1
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είναι στην ουσία ένα Meizu M2 Note με μεταλλικό σκελετό, αυξημένη μνήμη στα 3gb, gorilla γυαλί και διπλάσια μπαταρία. Θα ήθελα να δω έναν Helio X10 επάνω όμως ... Έρχεται και το Lenovo K4 note από κοντά κι αυτό μεταλλικό ενώ λέγεται για χαμηλή τιμη οπότε ...
Human Soul Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τώρα θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.Το ξύλινο πόσο ανθεκτικό είναι στις μεγάλες θερμοκρασίες που αναπόφευκτα θα εμφανιστούν κάποια στιγμή στο κινητό; 1
georgepppo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά αυτό το κινητό ξεφτιλίζει όλους τους επώνυμους νταβατζήδες ποιον ακριβώς ξεφτιλίζει ? ο επώνυμος σου έχει service-αντιπροσωπείες κανονικά,σου εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη software. αυτό άμα σου πάθει κάτι τι θα κάνεις? είναι πολύ value for money αλλά δεν ξεφτιλίζει κανέναν,και εγώ πήρα tablet των 50 ευρώ παλιά,καλο χρυσό αλλά με μια και μόνο πτώση απο ύψος γονάτου έσπασε στα δύο η οθόνη...... ένα άλλο mls της ανηψιάς μου έχει φάει τις σαβούρες του αιώνα και ζεί και βασιλεύει,απλά ότι πληρώνεις παίρνεις μάγκα! δεν είναι κορόιδα αυτοί που παίρνουν κάτι ποιοτικό και τους κρατάει μια ζωή. και στα 290 ευρώ μια χαρά επώνυμες κινητάρες παίρνεις επώνυμες όπως το htc desire 820 με παρόμοια χαρακτηριστικά και ξέρεις ότι είσαι καλυμένος. 1
Questioner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πάμε προς κατάργηση των πλαστικών υλικών σε mid to high end συσκευές. Πολύ θετική εξέλιξη και οι Κινέζοι δείχνουν να το καταλαβαίνουν και με το παραπάνω. Στα του θέματος. Βρίσκω την συσκευή πολύ όμορφη και φαίνεται ποιοτική. Σε αυτή την τιμή και με τέτοια μπαταρία είναι πολύ δελεαστική πρόταση. 1
loveisforfree Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Όχι ένα SAR αλλά όλα τα iPhone έχουν πάνω από 1 δεν βλέπω να μην τα παίρνουν ομως.. 1
papars Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το κακό με αυτό είναι ότι δεν υπάρχει ποικιλία αξεσουάρ. Πχ εγώ θέλω flip case αντε βρες... 1
Spiros2332 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά αυτό το κινητό ξεφτιλίζει όλους τους επώνυμους νταβατζήδες Πες τα Χρυσοστομε!
xampo_s Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 και το iphone εχει 1 και όλοι το αγοράζουν Όχι ένα SAR αλλά όλα τα iPhone έχουν πάνω από 1 δεν βλέπω να μην τα παίρνουν ομως.. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ο δείκτης SAR για κάποιο λόγο θεσπίστηκε και πιστεύω πρέπει να το κοιτάμε και αυτό. Εγώ τουλάχιστον όταν επιλέγω συσκευή είτε για μένα είτε για δώρο το τσεκάρω (παει καιρος :'( xoxo) Υπάρχουν και αξιοπρεπείς συσκευές με χαμηλό SAR, δεν ειναι ανάγκη να πηγαίνει κανεις σε high end. Λύση ειναι και τα mid-high end μοντέλα παλαιότερης γενιάς που βγαίνουν πολύ φθηνότερα λόγω των νεότερων που κυκλοφόρησαν. But that is just my opinion.
antonakis6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ποιον ακριβώς ξεφτιλίζει ? ο επώνυμος σου έχει service-αντιπροσωπείες κανονικά,σου εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη software. αυτό άμα σου πάθει κάτι τι θα κάνεις? είναι πολύ value for money αλλά δεν ξεφτιλίζει κανέναν,και εγώ πήρα tablet των 50 ευρώ παλιά,καλο χρυσό αλλά με μια και μόνο πτώση απο ύψος γονάτου έσπασε στα δύο η οθόνη...... ένα άλλο mls της ανηψιάς μου έχει φάει τις σαβούρες του αιώνα και ζεί και βασιλεύει,απλά ότι πληρώνεις παίρνεις μάγκα! δεν είναι κορόιδα αυτοί που παίρνουν κάτι ποιοτικό και τους κρατάει μια ζωή. και στα 290 ευρώ μια χαρά επώνυμες κινητάρες παίρνεις επώνυμες όπως το htc desire 820 με παρόμοια χαρακτηριστικά και ξέρεις ότι είσαι καλυμένος. μπορεις να μου πεις ποσες φορες εχεις παει τον επωνυμο σου στο service? ας σταματησει πια αυτη η καραμελα
Hannibal_Lector Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ποιον ακριβώς ξεφτιλίζει ? ο επώνυμος σου έχει service-αντιπροσωπείες κανονικά,σου εγγυάται την ποιότητα κατασκευής και την υποστήριξη software. αυτό άμα σου πάθει κάτι τι θα κάνεις? είναι πολύ value for money αλλά δεν ξεφτιλίζει κανέναν,και εγώ πήρα tablet των 50 ευρώ παλιά,καλο χρυσό αλλά με μια και μόνο πτώση απο ύψος γονάτου έσπασε στα δύο η οθόνη...... ένα άλλο mls της ανηψιάς μου έχει φάει τις σαβούρες του αιώνα και ζεί και βασιλεύει,απλά ότι πληρώνεις παίρνεις μάγκα! δεν είναι κορόιδα αυτοί που παίρνουν κάτι ποιοτικό και τους κρατάει μια ζωή. και στα 290 ευρώ μια χαρά επώνυμες κινητάρες παίρνεις επώνυμες όπως το htc desire 820 με παρόμοια χαρακτηριστικά και ξέρεις ότι είσαι καλυμένος. Υπάρχουμε και εμείς που δεν παντρευόμαστε μια συσκευή (απάντηση για το το ποιοτικό της μιας ζωής). Από εκεί και πέρα έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που έκλαιγαν τα iphone i samsung τους που έπεσαν από απόσταση ίδια με αυτή που διαλύθηκε η οθόνη του tablet των 50 ευρώ. Η mls είναι ελληνική εταιρεία (με ότι αυτό σημαίνει), μέτριας ποιότητας και κατασκευής κινέζικα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Υπάρχουν πολλές πλέον εταιρείες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από apple, samsung και που έχουν για πλάκα της sony, htc. Μιλάω για Huawei, lenovo, Meizu, Xiaomi. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι αν όχι καλύτερη Η ulefone είναι σχετικά νέα στον χώρο (όσο αφορά την παγκόσμια αγορά τουλάχιστον) και αφού πέρασε την παιδική ασθένεια των πρώτων μοντέλων με το πολύ πλαστικό (σύνηθες για κάποιες εταιρείες για να έχουν χαμηλό κόστος και να γίνουν γνώστες λόγω πολύ χαμηλών τιμών) τώρα μπαίνει σε άλλη θέση με μεταλλικές κατασκευές. 3η μου χρονία με "κινέζικα" με 5 συσκευές 4 κινητά και ένα tablet που δεν χρειάστηκε να πάω σε αντιπρόσωπο ή σε εξουσιοδοτημένο service. Όσο για την οθόνη αυτό που βάζουμε εδώ και 2 χρόνια λέγεται tempered glass και μπαίνει σε συσκευές ανεξάρτητα από το κόστος τους και γλιτώνεις την οθόνη από οποιαδήποτε πτώση (σε λογικά πλαίσια πάντα). Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει απλά η επιμονή κάποιων ότι επειδή πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για μια συσκευή αυτή τα αξίζει μου θυμίζει το βιντεάκι με τους οπαδούς που σπάνε ένα αυτοκίνητο και στην ερώτηση γιατί η απάντηση είναι " γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες". Καλή χρονία σε όλους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα