kavouras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έχω σε ενα mini pc το motherboard asrock E350M1 και θέλω να το αλλάξω γιατι κάηκε. Θέλω όμως να κρατήσω όλα τα εξαρτήματα που ήδη έχω(μνήμες κτλ). Μπορώ να βγάλω και τον επεξεργαστή να τον βάλω σε άλλο motherboard? Ποιό motherboard θα προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ
terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά Μπορείς να κρατήσεις μνήμες και λοιπά κομμάτια αλλά όχι μητρική και επεξεργαστή (μιας και είναι κολλημένος στη μητρική και πρέπει να πάρεις άλλο σετ) Από εκεί και πέρα ανάλογα το budget και τη χρήση θα σου προταθούν αρκετές λύσεις για να επιλέξεις
kavouras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και καλή χρονιά! Άρα δε βγαίνει ο επεξεργαστής απο το motherboard. Γενικά θα προτιμούσα κάποια οικονομική λύση, μιας και το συγκεκριμένο pc το εχω για κατεβαστήρι.
terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να δεις στις αγγελίες για μεταχειρισμένα κομμάτια ή σε καινούργιο πας από 60€ και επάνω Πόσες συσκευές θα συνδέσεις ; Μερικές itx μητρικές έχουν 2 και άλλες 4 υποδοχές
kavouras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να δεις στις αγγελίες για μεταχειρισμένα κομμάτια ή σε καινούργιο πας από 60€ και επάνω Πόσες συσκευές θα συνδέσεις ; Μερικές itx μητρικές έχουν 2 και άλλες 4 υποδοχές Έψαξα σε αγγελίες, αλλα βρίσκω πιο παλιές μητρικές, πχ με DDR2 οπότε φαντάζομαι δεν θα κάνουν οι μνήμες που έχω(DDR3). Μακάρι να έβρισκα όμως κάποια που να κάνει... Πάνω θα έχω μόνο δυο σκληρούς, τίποτα άλλο.
kavouras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τελικά βρήκα μεταχειρισμένο το ίδιο motherboard, οπότε όλα καλά... Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα