SerkGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 γεια σας θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βάλω κωδικό σε 1 σελίδα οπός το facebook δηλαδή όταν γράφω www.facebook.com να μου ζητιέται κωδικός για να ανοίξει η σελίδα?
groot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 γεια σας θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βάλω κωδικό σε 1 σελίδα οπός το facebook δηλαδή όταν γράφω www.facebook.com να μου ζητιέται κωδικός για να ανοίξει η σελίδα? Θέλει να μπλέξεις με την register του μηχανήματός σου. Επίσης, θα πρέπει να πειράξεις το master boot record του σκληρού σου. Εάν έχεις όρεξη για διάβασμα, πες μου. Αλλιώς πες μου να σου στείλω ένα app που σου βάζει κωδικούς παντού όπου θέλεις.
SerkGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Θέλει να μπλέξεις με την register του μηχανήματός σου. Επίσης, θα πρέπει να πειράξεις το master boot record του σκληρού σου. Εάν έχεις όρεξη για διάβασμα, πες μου. Αλλιώς πες μου να σου στείλω ένα app που σου βάζει κωδικούς παντού όπου θέλεις. καλύτερα για πες για το app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα