Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα θέμα με το φανταστικό κατά τα άλλα κινητό, με τους χάρτες και την αναζήτηση οδών για πλοήγηση.

Αναφέρομαι στο stock software MAPS, δεν μου βρίσκει καμία οδό στα ελληνικά.

Και στα αγγλικά τα ονόματα των δρόμων είναι πολλές φορές άσχετα γραμμένα.

(Είχα παλιότερα και το Lumia 930, δεν μου εμφάνιζε κάτι τέτοιο, οι χάρτες και πλοήγηση ήταν άριστα)

Στις ρυθμίσεις που κοίταξα δεν βλέπω κάτι σχετικό.

Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζετε και εσείς κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα ή τι μπορεί να φταίει.

Δημοσ.

Το here maps το δοκιμασες?

Το έψαξα στο store και δεν μου το βγάζει. Εβαλα και το sysapp pusher και ενώ το βλέπω στη λίστα του pusher, δεν με αφήνει να το κατεβάσω (not available).

Τσέκαρα και το Lumia 930, είναι το Here Drive+ που χρησιμοποιούσα, απλά φανταστικό.

Καμιά ιδέα πως να το βάλω στο 950 ???

ΥΓ: χμμμμ βλέπω αυτό... το βρήκα με QR code αλλά πάλι δεν με αφήνει να το κατεβάσω "not currently available"

http://wmpoweruser.com/here-apps-disappear-from-the-store-but-its-just-a-bug/

Δημοσ.

Καλά σε αυτό το θέμα με το here maps ακόμα δεν βρήκαν λύση?? αίσχος ένας απο τους πολλούς λογούς που πέταξα το lumia

εμένα τους εξαφάνισε μετά απο αναβάθμιση της εφαρμογής...μετά την αναβάθμιση απλά δεν υπάρχει τι επαναφορά συσκευής δοκίμασα τη αλλαγή στο region και ένα σορό άλλες αλχημείες που βρήκα σε διάφορα forum...τζίφος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχάριστα νέα !!!

Από το store ή με QR code δεν με αφήνει ακόμα να το κατεβάσω, ΑΛΛΑ μέσα από το SYSAPP PUSHER (θα το βρείτε free στο store) σήμερα με άφησε να κατεβάσω τόσο το Here Drive+ όσο και το Here Maps, και με χάρτες και voice για Ελλάδα  !!!!!!!!!

Οι εφαρμογές είναι άψογες, δεν συγκρίνονται με τις stock (και καλύτερες από το google maps και πλοήγηση). Δουλεύουν μια χαρά στο 950.

Αλληλούια !!!

Επεξ/σία από qwerty99
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...