Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού έκανες όλες αυτές τις αλλαγές και πάλι δεν πήρε έχει κάπου θέμα η μητρική, το που το έχει είναι μεγάλο θέμα... Συνήθως αυτές με το chipset της Nvidia έχουν και εκεί θέμα λόγο κολλήσεων, τώρα εσένα αν έχει σκάσει κανένα πυκνωτής μέσα ή καμιά δίοδος οκ ψάξτο αλλά θα φαινόταν τόσο σκάλισμα που του έχεις κάνει...  Good luck

Δημοσ.

Το εχω αρκετο καιρο το λαπτοπ μετα απο καποια στιγμη και μετα αρχιζε να μου ενφανιζει κατι γραμμες στιν οθονη και να βγαζει διαφορα χρωματα (μπλε.κιτρινο.κοκκινο κλπ.).....Στο συγκεκριμενο λαπτοπ η καρτα γραφικών ειναι αποσπομενη ....

Μετα καποια στιγμη δεν ενφανιζε τπτ και απλα ανοιγε και εκανε και ηχο τον Windows kai ετσι το αφησα εφοσον ο τεχνικος μου ειπε πως θελει αλλαγη καρτας γραφικων !

Πρόσφατα το ξανα βρηκα σε ενα συρταρη...... και οταν πηγα να το ανοίξω αναβο-εσβηνε αυτη τη φορα ανα 20-25 δευτερα ανοιγε εκλεινε συνεχεια..... δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων GeForce 9300M Gs 256Mb πάλη τα ίδια ανοιγω εκλεινε 

Τι μπορει να φταίει (CPU μηπως η Μητρική) ??? 

Σε ACER 5920G που εκλεινε μόνο του όποτε ήθελε ήταν θέμα μητρικής και συγκεκριμένα πυκνωτή .NEC/TOKIN 

Το πιθανότερο 99 % είναι πρόβλημα της μητρικής . 

• Like 1
Δημοσ.

Tous puknwtes NEC TOKIN τους εχουν ολα τα λαπτοπ η μητρικη Σε ACER 7520G εχει ?

Δεν με κατάλαβες . Μην εστιάζεις στο nec/tokin . Εγώ σου λέω ότι είναι κλασσικό σύμπτωμα μητρικής . Μπορεί να ναι οποιοσδήποτε πυκνωτής . Μπορεί να είναι και northbridge . Δεν ξέρεις . Απλά 99 % πάνω στην μητρική σου είναι το θέμα . 

Δημοσ.

θα δοκιμασω να αλλαξω μερικους πυκνωτες αλλιως μιας και ειναι κομματια το λαπτοπ........ και αμα δε φτιαξει θα το παρατησω....thanks  για τα σχολια σας.....

αν βρω και καμια αλλη μητρικη λειτουργικη σε καλη τιμη που να μ συμφερει θα το δω !

Δημοσ.

Δεν με κατάλαβες . Μην εστιάζεις στο nec/tokin . Εγώ σου λέω ότι είναι κλασσικό σύμπτωμα μητρικής . Μπορεί να ναι οποιοσδήποτε πυκνωτής . Μπορεί να είναι και northbridge . Δεν ξέρεις . Απλά 99 % πάνω στην μητρική σου είναι το θέμα . 

Οσο αφορα τους πυκνωτες ο τεχνικος μου ειπε πως με μια ματια που τσεκαρε δεν εχει σκεσμενο η χαλασμενο πυκνωτη και πως δεν αξειζει να το φτιαξω :( αλλα εκει που το βλεπαμε ειδαμε μια διοδο φαινοταν σαν προβληματικη αλλα μ ειπε δυσκολα να βρεις τετιο πραγμα......

DARE-DEVIL εσυ ασχολισε γενικα με αυτα να το εβλεπες ?

Δημοσ.

Οσο αφορα τους πυκνωτες ο τεχνικος μου ειπε πως με μια ματια που τσεκαρε δεν εχει σκεσμενο η χαλασμενο πυκνωτη και πως δεν αξειζει να το φτιαξω :( αλλα εκει που το βλεπαμε ειδαμε μια διοδο φαινοταν σαν προβληματικη αλλα μ ειπε δυσκολα να βρεις τετιο πραγμα......

DARE-DEVIL εσυ ασχολισε γενικα με αυτα να το εβλεπες ?

Δεν είμαι τεχνικός επαγγελματίας . Είμαι καλός στο να βρίσκω τις βλάβες αλλα όχι να επισκευάζω πλακέτες . Να αλλάξω οτιδήποτε πάνω στο λαπτοπ μπορώ ! Μετα την μηχανολογία που σπουδάζω το δεύτερο hobby είναι οι υπολογιστές. Απο μικρός με κατσαβίδια ήμουν :P

Δημοσ.

μια απορία το δικο σου λαπτοπ που το επισκευασες ?

Δεν το επισκεύασα. Δεν γνωρίζω να αλλάζω πυκνωτή και φυσικά θες ένα γερό budget για τα μηχανήματα που χρειάζεσαι . 

Μου ζήτησαν μετά απο τρελά παζάρια απο 90  ευρώ 50 ευρώ και σκέψου ότι το ανταλλακτικό έχει 5 ευρώ . ;Σε συνοικιακό service υπολογιστών το πήγα.

Δεν είχα σκοπό να το επισκευάσω εκτός αν  μου λέγαν 20 ευρώ . Το λαπτοπ έγινε βίδες και πουλήθηκαν όλα τα λειτουργικά parts του  (σχεδόν,υπάρχει αγγελία στο insomnia )

Δημοσ.

kala eisai 50 ευρω για το τιποτα alla to thema  ειναι πως εχει καποιους πυκνωτες και διοδους pou den boreis na ta vreis sthn agora mono Ebay .....!

Δημοσ.

An mporeis na mou vreis esu κανενα εμπειρο να κανω να το φτιαξω σε μια λογικη τιμη καλα θα ειναι ....γτ εγω σε εναν που το πηγα δεν ειχε τα καταλληλα εργαλεια....οποτε (Kstgr) οτι θελω τεχνικο αυτο το γνωριζουυμε ολη εδω στο θεμα ποιος θα τον βρη το θεμα ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...