Simos805 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, εδώ και καιρό (συγκεκριμένα από την εγκατάσταση του iOS 8.3 μέχρι και το iOS 9.2 που είμαι τώρα) όταν γράφω μια λέξη στα ελληνικά που τελειώνει με "ς", άμα πατήσω backspace, αντί να σβηστεί ένα-ένα γράμμα, σβήνεται ολόκληρη η λέξη. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό γιατι άμα πχ κάνω λάθος σε μια λέξη γράφοντάς την και πατήσω καταλάθος το "σ" ενώ ήθελα να πατήσω το "α" πχ, με αναγκάζει να σβήσω ολόκληρη τη λέξη και να την ξαναγράψω αντι να σβήσω μόνο το "σ". Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό? φυσικά έχω κάνει από τότε πολλές φορες restore κλπ.
InTheEnd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι και εγω εχω αυτο το προβλημα,αλλα νομιζα οτι απλα ετσι ηταν
dimips Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν αλλάζει έτσι είναι σε όλα τα iPhone είναι πρόβλημα του ελληνικού keyboard , έχει αναφερθεί πολλές φορές στην Apple αλλά δεν έχει αλλάξει.
Simos805 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν αλλάζει έτσι είναι σε όλα τα iPhone είναι πρόβλημα του ελληνικού keyboard , έχει αναφερθεί πολλές φορές στην Apple αλλά δεν έχει αλλάξει.Μάλιστα.. Δεν ήταν έτσι παλιά πάντως, από το iOS 8.3 και μετά έγινε. Ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσουν λοιπόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα