Beerloah Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Άλλη μια ορθή επιλογή (πέραν του J5, αλλά και των Κινέζικων), εφόσον δεν είσαι απαιτητικός χρήστης, θα ήταν το stock android smartphone - Motorola Moto G 3rd GEN. Απλά value for money.
galimanas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Επεξεργαστη, καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια λογο αναλυσης γιατι φορανε την ιδια gpu, λιγο καλυτερη καμερα εχει το p7, καλυτερο ηχο σε ενταση εχει το p8 lite. Μην μου πεις για την full hd αναλυση του p7 γιατι δεν βρισκω τον λογο στις 5 ιντσες με αυτην την αναλυση και επειδη το ειχα το p8 lite η οθονη του για την τιμη του ειναι πολυ καλη, μονο στον ηλιο δεν βολευει και τοσο. μιλια μακρια καλυτερη κατασκευη το p7.καλυτερο επεξεργαστη το p8 γιατι?καλυτερη αναλυση οθονης και εδω το p7.καλυτερη καμερα το p7,οπως και καλυτερο ηχο επισης..εγω το εγω το p7 και ειναι σουπερ!οταν επιασα το p8 lite μου φανηκε λιγο ψευτικο αν εχεις πιασει το p7.
PseudonimoEl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είχα το p8 lite σίγουρα είναι λίγο χειρότερη σαν κατασκευή από το p7 αλλά δεν είναι καμία πλαστικουρα της πλάκας,σαν ένταση ήχου έχει ποιο καλή το p8 lite,οθόνη το έγραψα και γω αλλά να το βρασω με την gpu που έχει το p7,με την kit Kat το p7 ήταν πολύ καλό, με την lollipop καταστράφηκε το κινητό. Μιλάμε για ένα κινητό με 0 υποστήριξη από την εταιρεία του με gpu από την εποχή του s3 με full HD ανάλυση κιολας οπότε σε βάθος χρόνου θα τον πρόδωσει,τώρα πάμε στο p8 lite εχει 64bit επεξεργαστή, καλύτερες ραμ σε ταχύτητα ίδια gpu με μικρότερη ανάλυση άρα αποδίδει καλύτερα, μπαταρία δεν ξέρω αλλά κάνει πολύ καλή διαχείριση έχω βαρέσει μέχρι 5:30 sot, και για αυτά που προσφέρει είναι άψογο. Αν μπορεί να πάει σε k3 note από Ελλάδα ας το κάνει είναι πολύ καλύτερο σπ'ολα αλλά μην λέμε ότι θέλουμε το p8 lite είναι καλύτερη επιλογή από το ξεχασμένο p7.
galimanas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είχα το p8 lite σίγουρα είναι λίγο χειρότερη σαν κατασκευή από το p7 αλλά δεν είναι καμία πλαστικουρα της πλάκας,σαν ένταση ήχου έχει ποιο καλή το p8 lite,οθόνη το έγραψα και γω αλλά να το βρασω με την gpu που έχει το p7,με την kit Kat το p7 ήταν πολύ καλό, με την lollipop καταστράφηκε το κινητό. Μιλάμε για ένα κινητό με 0 υποστήριξη από την εταιρεία του με gpu από την εποχή του s3 με full HD ανάλυση κιολας οπότε σε βάθος χρόνου θα τον πρόδωσει,τώρα πάμε στο p8 lite εχει 64bit επεξεργαστή, καλύτερες ραμ σε ταχύτητα ίδια gpu με μικρότερη ανάλυση άρα αποδίδει καλύτερα, μπαταρία δεν ξέρω αλλά κάνει πολύ καλή διαχείριση έχω βαρέσει μέχρι 5:30 sot, και για αυτά που προσφέρει είναι άψογο. Αν μπορεί να πάει σε k3 note από Ελλάδα ας το κάνει είναι πολύ καλύτερο σπ'ολα αλλά μην λέμε ότι θέλουμε το p8 lite είναι καλύτερη επιλογή από το ξεχασμένο p7. εγω με kitkat το εχω το p7 φιλε μου και παει σφαιρα
PseudonimoEl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εγω με kitkat το εχω το p7 φιλε μου και παει σφαιρα Βαλε lollipop να δεις τοτε, δεν το θεωρω λογικο να περνουμε ενα κινητο και να το αφηνουμε 2 εκδοσεις πισω, αφου θα δωσει που θα δωσει ενα ποσο που ειδικα στις μερες μας δεν ειναι μικρο ας διαλεξει το καλυτερο και να μην το βλεπουμε οπαδικα τελειως γιατι δεν εχω κανενα κολλημα με p8 lite αλλωστε για αυτο το δωσα επειδη δεν με καλυπτε σε καποια πραγματα
galimanas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 και p8 lite na parei argotera η ηhuawei τα παραταει τα κινητα της
PseudonimoEl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά δεν θα σταματήσει στην lollipop και το p8 lite βγήκε σαν mid range πρόταση όχι σαν hi end όπως το p7 και από την στιγμή που με την κακογραμενη lollipop είναι άριστο φαντάσου με την marshmallow. Καταλαβαίνω ότι θες να υποστηρίξεις το κινητό σου αλλά δυστυχώς δεν είναι καλύτερη πρόταση αγοράς από το p8 lite
Kokoretsi93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Letv x500 ή Letv x600 κορυφαια και τα 2, 200 ευρω περιπου και τα 2 με το χ600 και λιγο φθινοτερο
galimanas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά δεν θα σταματήσει στην lollipop και το p8 lite βγήκε σαν mid range πρόταση όχι σαν hi end όπως το p7 και από την στιγμή που με την κακογραμενη lollipop είναι άριστο φαντάσου με την marshmallow. Καταλαβαίνω ότι θες να υποστηρίξεις το κινητό σου αλλά δυστυχώς δεν είναι καλύτερη πρόταση αγοράς από το p8 lite Faster CPU Huawei Ascend P7 1.8 GHz Huawei Ascend P8 Lite 1.2 GHz Around 50% faster CPU than Huawei Ascend P8 Lite. Faster CPU means more smooth experience. Has Dual Sim Huawei Ascend P7 No Huawei Ascend P8 Lite Yes Use multiple sims at the same time. It allows you to use two services without the need to carry two devices at the same time Better Screen Resolution Huawei Ascend P7 1080 x 1920 px Huawei Ascend P8 Lite 720 x 1280 px Around 125% more pixels than Huawei Ascend P8 Lite. More resolution means sharper and crisper screen. Octa Core CPU Huawei Ascend P7 Quad Core Huawei Ascend P8 Lite Octa Core More cores result in better parallelism, meaning more tasks can be processed in parallel without slowing down the User Interface. Slimmer Huawei Ascend P7 6.5 mm Huawei Ascend P8 Lite 7.7 mm Around 15% slimmer than Huawei Ascend P8 Lite. Slimmer devices are easier to carry in pocket and look more fashionable. Bigger Battery Huawei Ascend P7 2500 mAH Huawei Ascend P8 Lite 2200 mAH Around 13% more Battery Capacity than Huawei Ascend P8 Lite. With more battery size, device's battery can generally last more time, though it depends on various other factors too. Supports DLNA Huawei Ascend P7 Yes Huawei Ascend P8 Lite No DLNA standard enables easy sharing of music, photos, and videos over wifi. You can stream video from your DLNA supported device to your DLNA TV via WiFi. Αυτα για να βλεπεις οτι το p7 ειναι καλυτερο φιλε μου!
PseudonimoEl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Faster CPU Huawei Ascend P7 1.8 GHz Huawei Ascend P8 Lite 1.2 GHz Around 50% faster CPU than Huawei Ascend P8 Lite. Faster CPU means more smooth experience.Has Dual Sim Huawei Ascend P7 No Huawei Ascend P8 Lite YesUse multiple sims at the same time. It allows you to use two services without the need to carry two devices at the same time Better Screen Resolution Huawei Ascend P7 1080 x 1920 px Huawei Ascend P8 Lite 720 x 1280 pxAround 125% more pixels than Huawei Ascend P8 Lite. More resolution means sharper and crisper screen.Octa Core CPU Huawei Ascend P7 Quad Core Huawei Ascend P8 Lite Octa CoreMore cores result in better parallelism, meaning more tasks can be processed in parallel without slowing down the User Interface. Slimmer Huawei Ascend P7 6.5 mm Huawei Ascend P8 Lite 7.7 mmAround 15% slimmer than Huawei Ascend P8 Lite. Slimmer devices are easier to carry in pocket and look more fashionable. Bigger Battery Huawei Ascend P7 2500 mAH Huawei Ascend P8 Lite 2200 mAHAround 13% more Battery Capacity than Huawei Ascend P8 Lite. With more battery size, device's battery can generally last more time, though it depends on various other factors too. Supports DLNA Huawei Ascend P7 Yes Huawei Ascend P8 Lite NoDLNA standard enables easy sharing of music, photos, and videos over wifi. You can stream video from your DLNA supported device to your DLNA TV via WiFi. Αυτα για να βλεπεις οτι το p7 ειναι καλυτερο φιλε μου! Το οτι εχει μεγαλυτερη μπαταρια δεν σημαινει οτι κραταει παραπανω εχει full hd αναλυση με μολις 300 mah παραπανω μπαταρια, δευτερον το οτι ο επεξεργαστης σου ειναι ποιο ψιλα χρονισμενος δεν σημαινει οτι ειναι και ποιο γρηγορο θα σου δωσω να καταλαβεις τωρα, εχω το z2 τωρα εχω επεξεργαστη 2.3 ghz το galaxy s6 εχει 2.1 αρα εχω καλυτερο; φυσικα και οχι Συνεχιζω το p7 οπως και το p8 lite εχουν την mali 450 που ειναι μια καρτα γραφικων απο την εποχη του galaxy s3 και μαλιστα αυτη η καρτα δεν ηταν και η καλυτερη την εποχη οποτε λες να αποδιδει καλυτερα σε μια οθονη με full hd η σε μια οθονη με αναλυση hd? Δεν ξερω τι γραφει το καθε site στις συγκρισεις το θεμα ειναι η πραγματικη χρηση και σου μιλαω βαση εμπειριας και οχι με νουμερα Οριστε και η μπαταρια βρηκα ενα screenshot απ'οταν το ειχα
MrLifeguard Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σ'αυτα τα λεφτά χώρις δεύτερη σκέψη το xiaomi mi4c.Άριστο λογισμικό,σύντομα θα πάρει και την 6.0,η εμπειρία χρησης θα είναι πολύ καλη! Επίσης έχεις ωραία οθόνη και αρκετά καλή κάμερα σ'αυτο το εύρος τιμης.
prokemon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 επειδη σκεφτομαι να παρω το huaweii p8 lite ξερει κανεις αμα ειναι κομπλε απο αποψη ακτινοβολιας?
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 επειδη σκεφτομαι να παρω το huaweii p8 lite ξερει κανεις αμα ειναι κομπλε απο αποψη ακτινοβολιας?Απο οτι θυμαμαι ειναι SAR: 0,331 W/kgΟποτε εισαι τελεια. Το οτι εχει μεγαλυτερη μπαταρια δεν σημαινει οτι κραταει παραπανω εχει full hd αναλυση με μολις 300 mah παραπανω μπαταρια, δευτερον το οτι ο επεξεργαστης σου ειναι ποιο ψιλα χρονισμενος δεν σημαινει οτι ειναι και ποιο γρηγορο θα σου δωσω να καταλαβεις τωρα, εχω το z2 τωρα εχω επεξεργαστη 2.3 ghz το galaxy s6 εχει 2.1 αρα εχω καλυτερο; φυσικα και οχι Συνεχιζω το p7 οπως και το p8 lite εχουν την mali 450 που ειναι μια καρτα γραφικων απο την εποχη του galaxy s3 και μαλιστα αυτη η καρτα δεν ηταν και η καλυτερη την εποχη οποτε λες να αποδιδει καλυτερα σε μια οθονη με full hd η σε μια οθονη με αναλυση hd? Δεν ξερω τι γραφει το καθε site στις συγκρισεις το θεμα ειναι η πραγματικη χρηση και σου μιλαω βαση εμπειριας και οχι με νουμερα Screenshot_2015-07-31-23-35-29.png Screenshot_2015-07-31-23-35-36.png Οριστε και η μπαταρια βρηκα ενα screenshot απ'οταν το ειχα Γιατι τοσο πολυ η οθονη(33%)
PseudonimoEl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ήταν στις αρχές που το είχα λιώσει άσχημα σε παιχνίδια και ίντερνετ και όλα αυτά σε 3g συνέχεια τότε συνδεμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα