DoctorDonLoL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 χρονια πολλα και καλη χρονια ψαχνω για smartphone στα 200 ευρω μετα απο λιγη ερευνα εχω βρει μερικες επιλογες 1)Huawei Ascend P7 --- ειναι καπως παλιο αλλα πολυ καλο (μαιος 2014) 2)Huawei P8 lite --- νεοτερο αλλα πιο κακο σε χαρακτηριστικα (μαιος 2015) 3)Xiaomi redmi note 3 --- κορυφαιο απο χαρακτηριστηκα αλλα οχι εμφανισιμο (δεν το προτιμω) αυτες ειναι οι βασικες διαφορες για μενα αν το Huawei Ascend P7 δεν ηταν τοσο παλιο θα το ειχα ηδη παρει αλλα το σκεφτομαι λογω αυτου δεν ξερω ποσο μεγαλο ρολο παιζει οτι ειναι ηδη 1,5 χρονου τι αποψη εχετε εσεις?
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλο ειναι να κοιταξεις σε νεοτερα με του Ρ7(οχι οτι ειναι κακο) Δες τη θες απο το κινητο πρωτα. Και αν θες κοιτα και απο εξωτερικο. Με αυτα τα λεφτα απο εξωτερικο ειναι το Xiaomi redmi note 2 &3 Xiaomi Mi4c Meizu note m2 OnePlus X και αλλα....... Απο Ελλαδα αν ψαξεις στο forum υπαρχουν πολλες επιλογες και λυσης που εχουμε δωσει μεσα σε αυτο το διαστημα.
DoctorDonLoL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οπως τα ξανακοιταω ειμαι αναμεσα στo Huawei Ascend P7 και το Xiaomi Mi4c ειναι σχεδον ιδια σε ολα αλλα κλεινω πιο πολυ προς το Huawei Ascend P7 λογω εμφανισης παρολο που ειναι παλιοτερο (εκτος και αν με πεισετε) δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει αυτο αφου πανω κατω εχουν παρομοια χαρακτηριστικα ακομα και το android να μεινει στο 5 δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο το OnePlus X δεν το βρηκα καπου
PseudonimoEl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οπως τα ξανακοιταω ειμαι αναμεσα στo Huawei Ascend P7 και το Xiaomi Mi4c ειναι σχεδον ιδια σε ολα αλλα κλεινω πιο πολυ προς το Huawei Ascend P7 λογω εμφανισης παρολο που ειναι παλιοτερο (εκτος και αν με πεισετε) δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει αυτο αφου πανω κατω εχουν παρομοια χαρακτηριστικα ακομα και το android να μεινει στο 5 δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο το OnePlus X δεν το βρηκα καπου Δεν θα παρει καμια αλλη αναβαθμηση με την τελευταια εκδοση που πηρε δεν ειναι και οτι ποιο σταθερο, το p8 lite εχει καλυτερα χαρακτηριστικα
Laurelien Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το Samsung Galaxy J5 έχω ακούσει είναι καλό. 2
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οπως τα ξανακοιταω ειμαι αναμεσα στo Huawei Ascend P7 και το Xiaomi Mi4c ειναι σχεδον ιδια σε ολα αλλα κλεινω πιο πολυ προς το Huawei Ascend P7 λογω εμφανισης παρολο που ειναι παλιοτερο (εκτος και αν με πεισετε) δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει αυτο αφου πανω κατω εχουν παρομοια χαρακτηριστικα ακομα και το android να μεινει στο 5 δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο το OnePlus X δεν το βρηκα καπου Το OnePlus X θα το βρεις στο Vickmall με 246.75€Εκτως αν υπαρχει και πουθενα αλλου ποιο φτηνα
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οπως τα ξανακοιταω ειμαι αναμεσα στo Huawei Ascend P7 και το Xiaomi Mi4c ειναι σχεδον ιδια σε ολα αλλα κλεινω πιο πολυ προς το Huawei Ascend P7 λογω εμφανισης παρολο που ειναι παλιοτερο (εκτος και αν με πεισετε) δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει αυτο αφου πανω κατω εχουν παρομοια χαρακτηριστικα ακομα και το android να μεινει στο 5 δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο το OnePlus X δεν το βρηκα καπου το OnePlus X δεν θα το βρεις Ελλαδα......μονο ενα μαγαζι το εχει που η τιμη του ειναι φευγα....μονο απο εξωτερικο. Μεταξυ των 2 που λες. προσωπικα μ αρεσει το P7 απο design/εμφανιση αλλα αντικειμενικα ειναι σαφως καλυτερη (κ πιο καινουργια) επιλογη το Xiaomi Mi4c συνολικα στα specs. το p7 me to p8lite ειναι περιπου τα ιδια στα specs αλλα το τελευταιο ειναι νεωτερο σε κυκλοφορια.
DoctorDonLoL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) πολυ ωραιο το OnePlus X και φαινεται πολυ καλο σε κατι βιντεακια εχετε καμμια πληροφορια παραπανω αλλα εχει 40 ευρω extra.... και κατι διαβασα για την καμερα το P7 αν δεν ηταν τοσο παλιο θα ηταν σιγουρη επιλογη οσο για το P8lite εχει μικροτερη αναλυση (οχι οτι με νοιαζει τοσο) αναμεσα σε Ρ8lite και Ρ7 γενικα καλυτερο ειναι το Ρ8lite? απο καμερα τι παιζει? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από DoctorDonLoL
DoctorDonLoL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αλλα και το Xiaomi Mi4c ειναι καλο δεν ξερω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 4 OnePlus X Xiaomi Mi4c Huawei Ascend P7 Huawei P8 lite
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 πολυ ωραιο το OnePlus X και φαινεται πολυ καλο σε κατι βιντεακια εχετε καμμια πληροφορια παραπανω αλλα εχει 40 ευρω extra.... και κατι διαβασα για την καμερα το P7 αν δεν ηταν τοσο παλιο θα ηταν σιγουρη επιλογη οσο για το P8lite εχει μικροτερη αναλυση (οχι οτι με νοιαζει τοσο) αναμεσα σε Ρ8lite και Ρ7 γενικα καλυτερο ειναι το Ρ8lite? απο καμερα τι παιζει? η καμερα του OnePlus X κ απο review κ απο ερωτησεις απο εδω κ απο εκει ειναι μετρια. Σε φως βγαζει οκ σε μη φως ειναι προβληματικη......ισως φτιαξει με καποιο update στο μελλον κανεις δεν ξερει. Επιπλεον το OxygenOS εχει διαφορα bugs που μερικα διορθωνονται με τα καινουργια updates μερικα παραμενουν μεχρι νεοτερας. Αυτα ειναι κ τα 2 σοβαρα μειονεκτηματα του. Τα υπολοιπα ειναι πλεονεκτηματα αν και ο επεξεργαστης ειναι ελαφρως παλαιοτερος αλλα απροβληματιστη λειτουργια. Το p8lite θα το βαλω αγγελια απο βδομαδα λογω αλλαγης συσκευης (OnePlus). Εχει σχετικα καλη καμερα χωρις να ειναι τοπ αλλα οκ average camera θα την ελεγα. Το λογισμικο παει καλα ειχε ενα θεμα το ΒΤ αλλα φτιαχτηκε. Για το p7 στα εγραψα παραπανω. Ειναι καλυτερο σαν design απο το p8lite αλλα παλιοτερη συσκευη με οτι αυτο συνεπαγεται. Τα Xiaomi εχει καλυτερα specs απο ολα αλλα εξαρταται εσυ σε τι δινεις περισσοτερο βαρος στην καμερα, επεξεργαστη ή στο design ή στο να εχεις απροβληματιστο λογισμικο καθε ενα καπου υπερτερει και καπου υστερει. καλη χρονια ξεχασα να στο γραψω το απογευμα
galimanas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα παρει καμια αλλη αναβαθμηση με την τελευταια εκδοση που πηρε δεν ειναι και οτι ποιο σταθερο, το p8 lite εχει καλυτερα χαρακτηριστικαπου που ειναι καλυτερο το p8 lite και δεν το ξερω?
PseudonimoEl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 που ειναι καλυτερο το p8 lite και δεν το ξερω? Επεξεργαστη, καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια λογο αναλυσης γιατι φορανε την ιδια gpu, λιγο καλυτερη καμερα εχει το p7, καλυτερο ηχο σε ενταση εχει το p8 lite. Μην μου πεις για την full hd αναλυση του p7 γιατι δεν βρισκω τον λογο στις 5 ιντσες με αυτην την αναλυση και επειδη το ειχα το p8 lite η οθονη του για την τιμη του ειναι πολυ καλη, μονο στον ηλιο δεν βολευει και τοσο.
DoctorDonLoL Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 στην εμφανηση και στην καμερα δινω μεγαλυτερη βαρυτητα πως θα τα κατετασσες εσυ απο αποψη καμερας οταν λες για το P7 οτι ειναι παλιοτερη συσκευη με οτι αυτο συνεπαγεται .... τι συνεπαγεται μπορεις να μου εξηγησεις? σκεψου οτι εχω ακομα το sony xperia j το P7 εχει καλυτερη αναλυση, πιο καλη κατασκευη αλλα δεν θα παρει το android 6 αν αυτο ειναι το μονο αρνητικο της παλαιότητας δεν μετραει πολυ για εμενα νομιζω (σε συγκριση με το P8 lite) οσο για το oneplus x συμφωνα με αυτα τα προβληματακια που ειπες αξιζει δηλαδη τα 250 ευρω ? αν και μπορει να διορθωθουν οπως λες και ειναι και πολυ ωραιο το Xiaomi Mi4c δεν μου αρεσει τοσο αλλα εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το P7 οποτε....
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 στην εμφανηση και στην καμερα δινω μεγαλυτερη βαρυτητα πως θα τα κατετασσες εσυ απο αποψη καμερας οταν λες για το P7 οτι ειναι παλιοτερη συσκευη με οτι αυτο συνεπαγεται .... τι συνεπαγεται μπορεις να μου εξηγησεις? σκεψου οτι εχω ακομα το sony xperia j το P7 εχει καλυτερη αναλυση, πιο καλη κατασκευη αλλα δεν θα παρει το android 6 αν αυτο ειναι το μονο αρνητικο της παλαιότητας δεν μετραει πολυ για εμενα νομιζω (σε συγκριση με το P8 lite) οσο για το oneplus x συμφωνα με αυτα τα προβληματακια που ειπες αξιζει δηλαδη τα 250 ευρω ? αν και μπορει να διορθωθουν οπως λες και ειναι και πολυ ωραιο το Xiaomi Mi4c δεν μου αρεσει τοσο αλλα εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το P7 οποτε.... οποτε Ascend P7 (το Λευκό) ακριβως αυτο που εγραψες εννοουσα το με οτι συνεπαγεται. Οτι οι εταιριες κανουν focus κ δινουν προτεραιοτητα σε καινουργια μοντελα να τα υποστηριξουν με το ver.6 παρα σε παλιοτερα. Κ οπως σωστα εγραψες ισχυει για το Ascend p7 αυτο. Αν δεν σε πειραζει προχωρας τοτε. Τα εχω δουλεψει και τα 2 τα huawei δεν βρισκω μεγαλες διαφορες εξισου μου αρεσουν (στην εμφανιση). Το θεμα εμφανιση εινα καθαρα προσωπικο γουστο του καθενος. Δεν εχουνε μεγαλες διαφορες μεταξυ τους περα οτι το 1 θα παρει 6 το αλλο οχι http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6124&idPhone2=7201 το ποσο καλη θα βγει η 6 ειδωμεν ισως βγει καλη ισως τρωει περισσοτ.μπαταρια. Για το oneplus Χ στα εγραψα απο οσο εψαξα γιατι εψαξα αρκετα απο οσα εχω δει κλπ. Το αν αξιζει ή οχι ειναι αν αυτα τα αρνητικα εχουν αντικτυπο σε αυτα που κανεις ψαχνει. Εγω προσωπικα το εγκρινω παρα τα οποια θεματα καμερας αλλα και λογισμικου εχει (εχει αρκετα bugs παντως μιας και καθημερινα διαβαζω το φορουμ της OP) γιατι δινω βαρος στο design να μου αρεσει κατι. Επιπλεον να ξερεις οτι γλυστραει υπερβολικα πολυ αρα κ ευαισθητο ειναι να πεσει ή να σπασει οθονη κλπ. Εφοσον δινεις βαρυτητα στην καμερα (ετσι εγραψες παραπανω) απορριπτεται για εσενα. Εμενα η καμερα με καλυπτει παρα τα σκοτεινα πλανα που δεν βλεπονται. Ειναι μετρια ομως. Αυτο λενε οσοι το εχουν απλα εγω ακομη το ψαχνω να δω αν τελικα μου κανει συνολικα αλλα κλεινω στο να το παρω τελικα..... παρα τα bugs αφου πονταρω οτι θα φτιαχτουν με updates της OnePlus. Στην εμφανιση δεν εχει αντιπαλο φυσικα.... Αυτα για το Χ. Αν παμε καθαρα σε specs to Xiaomi redmi note 3 ειναι υπερπληρης. Εχει ΔΙΠΛΑΣΙΑ μπαταρια απο τα υπολοιπα.......Στο αναφερω μιας και το ανεφερες στο 1ο σου ποστ εδω σαν 3η επιλογη. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6124&idPhone2=7201&idPhone3=7769 Τελος ειναι και τι σου καθεται καλυτερα στο χερι. Τι σου καθεται στο χερι κ με μια ματιά. (πχ εμενα δεν μου αρεσει ΚΑΝΕΝΑ LG στο ματι εννοω για αυτο και τα απορριπτω κατευθειαν) αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.
DoctorDonLoL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ωραια, σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια με βλεπω να πηγαινω προς το Huawei Ascend P7 που το εχω βρει στα 200 ευρω δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος χρηστης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα