Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χχχχχχχ κατέβασε την τιμή για online εκμάθηση Γερμανικών, στα 10 ευρώ, όλο το πρόγραμμα. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Εγώ είχα κάνει ιταλικά, λέω να καπαρώσω και τα γερμανικά και να τα κάνω το καλοκαίρι. Νομίζω αξίζει.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον! Έχουμε δώσει 10 ευρώ σε χίλια δυο αλλά χαζά πράγματα!έκανα το πρώτο βίντεο που υπάρχει στο YouTube και μαθαίνεις εύκολα κάποια βασικά! Θα το δοκιμάσω

Δημοσ.

Η τιμή από ότι διάβασα σε ένα άρθρο είναι φιξ. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι παραπάνω από το duolingo ή παρόμοια εφαρμογή προσφέρουν τα συγκεκριμένα μαθήματα;

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια έμαθες σένα μήνα ιταλικά;

Ναι. Μην φανταστείς ότι μπορώ να διαβάσω την κόλαση του Δάντη, αλλά μπορώ να παρακολουθώ Rai, σχετικά άνετα. Το κυριότερο, ότι δεν ασχολήθηκα με γραμματική. Κατευθείαν διαλόγους. 

Η τιμή από ότι διάβασα σε ένα άρθρο είναι φιξ. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι παραπάνω από το duolingo ή παρόμοια εφαρμογή προσφέρουν τα συγκεκριμένα μαθήματα;

Το duolingo δεν το έψαξα. Αυτό που μου άρεσε, ήταν ότι δεν χρειάστηκα άλλο βοήθημα (λεξικό κλπ) και ήταν ευκολόχρηστο. Έμαθα να χρησιμοποιώ περίπου 500 λέξεις και να κάνω σωστές προτάσεις. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η ποιότητα ήχου. Γενικά το προτείνω.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον, θα κάνω εγγραφή.Στον ιστότοπο που έχεις όμως δεν βρίσκω δεσμό για εγγραφή, αναφορά στην προσφορά κλπ. Μπαίνω από κινητό, το αναφέρω αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό.

Δημοσ.

Ναι. Μην φανταστείς ότι μπορώ να διαβάσω την κόλαση του Δάντη, αλλά μπορώ να παρακολουθώ Rai, σχετικά άνετα. Το κυριότερο, ότι δεν ασχολήθηκα με γραμματική. Κατευθείαν διαλόγους. 

μακαρι φιλε αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω, ειδικα το να παρακολουθεις και τηλεοραση 

Δημοσ.

Από τα Terms & Conditions, προκύπτει ότι αυτός που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα είναι ο PETROPOULOS NIKOS CAPRICCI M.I.K.E.

http://gimoka-compatible-capsules.webnode.gr/

Νομίζω πως το θέμα πρέπει να κλειδωθεί.

Υπάρχουν δωρεάν τρόποι εκμάθησης όπως το duolingo...

Y.Γ. Από τον τίτλο του site στο οποίο μαθαίνεις και αγγλικά, ο τίτλος είναι λάθος.

Easily learn languages online  -> ΛΑΘΟΣ

Learn languages easily online -> ΣΩΣΤΟ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...