Προς το περιεχόμενο

Πολυ ζεστη πιανει...

jimmede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που λετε παιδες εχω παρατηρησει οτι αν παιξω κανα  game  απαιτητικο με λιγο παραπανω αυξημενα γραφηκα μετα απο κανα μισαωρο κλεινει απο την ζεστη.....αν παιζω για παραδειγμα LOL πιανει 77 βαθμους κελισιου...δεν μ φενεται καλο..εσας??επιισης θα ηθελα μια οικονομικη λυση για ψυκτρα ...οχι μεγιστες απαιτησεις αλλα ικανοποιητικες... εχω AMD A series στα 3.8Hz

ΥΓ δεν εχω καρτα γραφικων...χρησημοποιο του επεξεργαστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 μήνες μετά...

Γιατί είμαι 1000% σίγουρος πως το μηχάνημα δεν βγάζει ζέστη αλλά βλέπει ο ts την λάθος ένδειξη θερμοκρασιών cpu και νομίζει πως ψήνεται το μηχάνημα ; Λοιπόν, για να λες a series 3.8 ghz 100% μιλάς για τον a10 5800k, επίσης το στοκ φαν είναι οριακά για τον 5800k αλλά μπορείς να το κάνεις να επαρκεί με έναν τρόπο, κλείνοντας το turbo core, το οποίο μπουστάρει τους πυρήνες μέχρι τα 4.2, μέχρι τα 4.2 τους δύο και 4 ghz και στους 4 αλλά με τρελό ρεύμα, κοντά 1.4v, Κλείνοντας το turbo, χάνεις ελάχιστα σε απόδοση, κερδίζεις άνετα 10-12 βαθμούς, μιας και κατεβαίνεις από τα 4-4.2 ghz (4 ghz σε όλους τους πυρήνες και 4.2 ghz στους δύο ή στον ένα όπως προείπα) και από 1.4v ρεύματος στο 1.3, κερδίζεις και σε κατανάλωση εννοείται. Το turbo core υπάρχει ως cpb mode, στις asus έτσι είναι, βρίσκεται στην κατηγορία cpu configuration και από auto το βάζεις disabled και καθάρισες. Σε full load δεν θα περνάς τους 60 με το εργοστασιακό φανάκι, εκεί κυμαίνεται ο 5800k με κλειστό turbo.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...