Προς το περιεχόμενο

Gaming Mechanical Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! εχω το blackwindow ultimate 2014 και προς το παρον μου αρεσει αρκετα αν και τα πλαινα εχτρα κουμπια στα αριστερα ειναι λιγο μπερδευτικα! και αρκετος ο θορυβος των κουμπιων.. επισης πολλα ακουγονται για τα razer για "double type" μιας και μου ετυχε πατωντας τον αριθμο 1 εγραφε δυο φορες 1 και με doa το γυρισα και πηρα καινουργιο το οποιο ειναι αριστο!

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει k70 αλλα σου ειπα γνωμη για το razer.. συμβουλη δικια μου πηγαινε σε ενα μαγαζι που εχει και τα δυο και δοκιμασε να δεις τι σε βολευει και τι σ αρεσει πιο πολυ εσενα.. 

• Like 1
Δημοσ.

k70 all the way! Καλυτερο keyboard σε ποιοτητα κατασκευης, και το razer εχει τα "δικα" του mechanical keys που ειναι και καλα cherry mx αλλα επεξεργασμενα απο αυτους για να τα κανουν gaming και καλα.... Παρε corsair, και καλυτερο support εχουν, μην το σκεφτεσαι καν.

• Like 2
Δημοσ.

Η razer έχει keil switch που είναι αντιγραφή από τους cherry MX αλλά σε κινεζικη έκδοση!

Απλά να σ πω ότι οι κειλ διαφημίζονται έως 20εκστουρια κλικς ςνω οι αντίστοιχοι cherry έως 50 εκ!

Νμζω μόνο κ μόνο από αυτό ειναι φανερό τι πρπει να πάρεις!

Άποψη μ μακριά από razer προιντα overpriced άχρηστα πραγματάκια με μέτρια κατασκευή κ κακό aftersale support!

Αμα δν θες τον "fancy" rgb φωτισμό πάρε κάποιο coolermaste που θα σ βγει πιο φθηνά η στα ίδια λεφτά το cm xti!

Δημοσ.

Δεν τιθεται ερωτημα για το ποιο θα επιλέξεις. Ειχα blackwidow ultimate 2014 και το αντικατεστησα με το Logitech G710+.

Πας για K70 χωρις να το σκεφτείς. Μονο το after sale support των 2 εταιρειών να συγκρίνεις,φτανει για να πας σε Corsair.

Δημοσ.

δεν μου αρεσει το cm xti :P

Κοινως θελεις καγκουρο πληκτρολογιο(μεγαλυτερη εμφαση στον φωτισμο απο οτι βλεπουμε),αφου ουτε για τους διακοπτες δεν εχεις ψαξει

Μπορειτε να μ πειτειτ διαφορα εχουν τα cherry mx red,cheery mx blue,cherry mx brown,kai cherry mx silent?

Τοτε απο τα δυο οντως το Corsair αξιζει,οχι μονο για ποιοτητα κατασκευης και Cherry Mx,αλλα και μιας και το Razer ειναι αδικαιολογητα πανακριβο. Αλλη προταση με φωτισμο στα χρηματα αυτα ειναι τα Logitech G410 και G910.

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

-Εαν εχετε να προτεινετε και καποιο αλλο δεκτο

Επισης φιλικα παντα αλλα οταν ζητας γνωμη απο αλλους μεταξυ δυο προιοντων να δινεις παραπανω στοιχεια οπως τι παιχνιδια θα παιζεις,που δινεις περισσοτερο βαση,στο γραψιμο ή στα παιχνιδια και σε τι παιχνιδια,αν δινεις βαση στον φωτισμο κλπ.Μην καθομαστε και μυριζουμε τα νυχια μας γιατι μετα πως να προτεινεις κατι ετσι απλα οταν εισαι στα τυφλά.

Δημοσ.

τα red ειναι καλυτερα?

Δεν εχει καλυτεροι και χειροτεροι,ειναι τι σε βολευει εσενα.

• Cherry MX Black: Είναι γραμμικοί διακόπτες και μάλιστα από τους πιο ‘άκαμπτους’ της Cherry, καθώς απαιτούν μέτρια προς υψηλή δύναμη ενεργοποίησης, συγκεκριμένα 60 cN (εκατοστό Νιούτον). Οι εν λόγω διακόπτες δε θεωρούνται ιδανικοί για πληκτρολόγηση, αφού λόγω της μεγάλης δύναμης που απαιτούν κουράζουν εύκολα. Ωστόσο, το δυνατότερο ελατήριο που φέρουν αποτρέπει τα λανθασμένα πατήματα και έτσι τα πληκτρολόγια με αυτούς τους διακόπτες προτιμούνται για παιχνίδια στρατηγικής και MOBAs που απαιτούν ακρίβεια από τον παίκτη.
  • Cherry MX Red: Είναι γραμμικοί διακόπτες και απαιτούν σχετικά μικρή δύναμη ενεργοποίησης, στα 45 cN. Έτσι, δεν κουράζουν κατά την πολύωρη χρήση, ενώ μπορούν να πατηθούν με μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν κάνει συνώνυμους των gaming πληκτρολογίων.
  • Cherry MX Brown: Αποτελούν μαζί με τους Blue τους δημοφιλέστερους tactile διακόπτες. Προσφέρουν ικανοποιητικό feedback, σχετικά αθόρυβη λειτουργία και απαιτούν 45 cN για να ενεργοποιηθούν Είναι ιδανικοί για πληκτρολόγηση, αλλά και για τους περισσότερους τύπους παιχνιδιών, με εξαίρεση ίσως τα FPS.
  • Cherry MX Blue: Είναι tactile διακόπτες που διαθέτουν ένα σαφώς πιο ηχηρό ‘κλικ’ σε σύγκριση με τους προηγούμενους μηχανικούς διακόπτες. Ο ιδιαίτερος αυτός ήχος σας βοηθά να καταλάβετε ότι ενεργοποιήσατε τον διακόπτη, πράγμα που βοηθά στην ταχύτερη πληκτρολόγηση. Προτείνονται κυρίως για δακτυλογράφους παρά για gamers. Απαιτούν 50 cN για ενεργοποίηση.
  • Cherry MX Clear: Είναι ουσιαστικά μια πιο άκαμπτη έκδοση των Cherry MX Brown διακοπτών, καθώς απαιτούν περισσότερη δύναμη για να ενεργοποιηθούν (65 cN), αλλά φέρουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.
  • Cherry MX Green: Αποτελούν μια πιο άκαμπτη έκδοση των Cheery MX Blue, απαιτώντας 80 cN για ενεργοποίηση.

Δημοσ.

@iCyd μπορεις να μου τα εξηγησεις πιο "λιανα" γιατι δεν καταλαβα και πολλα απο το κειμενο που μου εστειλες..

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ασε το ειδα στo spoiler

Δημοσ.

long story short αν θες γρήγορο multiple typing για games πας σε red. αν θες κάτι πιο all around για γενικότερη χρήση πας σε brown. αν είσαι typist maniac και θες να πληκτρολογείς ονειρευόμενος πως είσαι σε γραφομηχανή πας σε blue. Τα υπόλοιπα δε σε ενδιαφέρουν σε αυτή τη τη φάση αφού είναι πιο εξειδικευμένα ή δύσκολα τα βρίσκεις Ελλάδα.

Αλλά καλό είναι εφόσον τα σκας που τα σκας αν δε θες να το ψάξεις περεταίρω τουλάχιστον πέρνα όπου μπορείς και δοκίμασέ τα μη σου βγει φόλα και ξενερώσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...