Thanos233 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος του Lg G3 και έχω ένα πρόβλημα με τον proximity sensor. Από ότι φαίνεται το κινητό πρέπει να πάει για service. Να το στείλω Αθήνα? Πόσο καιρό λέτε να πάρει η όλη διαδικασία? Ευχαριστώ
SIP1995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος του Lg G3 και έχω ένα πρόβλημα με τον proximity sensor. Από ότι φαίνεται το κινητό πρέπει να πάει για service. Να το στείλω Αθήνα? Πόσο καιρό λέτε να πάρει η όλη διαδικασία? Ευχαριστώ 1) Το service της LG να ξέρεις είναι η Procordia (πολύ καλό), τώρα το πόσο θα κάνει εξαρτάται από το αν θα έχουν ανταλλακτικά σε περίπτωση που χρειαστεί φτιάξιμο (το πιο πιθανό είναι να έχουν) και το πολύ σε μιά βδομάδα θα το έχεις πίσω. Κάτι ακόμα, μίλα με την LG πρώτα για να στείλουν courier να το πάρει. 1
Thanos233 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 1) Το service της LG να ξέρεις είναι η Procordia (πολύ καλό), τώρα το πόσο θα κάνει εξαρτάται από το αν θα έχουν ανταλλακτικά σε περίπτωση που χρειαστεί φτιάξιμο (το πιο πιθανό είναι να έχουν) και το πολύ σε μιά βδομάδα θα το έχεις πίσω. Κάτι ακόμα, μίλα με την LG πρώτα για να στείλουν courier να το πάρει. Σε ευχαριστώ πολύ!
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια. Μακαρι να ειναι αυτο που λες γιατι αυτη εκει στο service θα σου βγαλουν κανενα προβλημα στην πλακετα(ταχα μου)και θα σου ζητησουν κανενα 200€. Ειναι οπου μπλεξεις. Ακουω πολα παραπονα τωρα τελευταια για την LG γι αυτο το λεω. Αντε καλα ξεμπερδεματα.....
SIP1995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια. Μακαρι να ειναι αυτο που λες γιατι αυτη εκει στο service θα σου βγαλουν κανενα προβλημα στην πλακετα(ταχα μου)και θα σου ζητησουν κανενα 200€. Ειναι οπου μπλεξεις. Ακουω πολα παραπονα τωρα τελευταια για την LG γι αυτο το λεω. Αντε καλα ξεμπερδεματα..... Λες να χάλασε και η LG και να μας έγινε και αυτή Arvato ?
saruman123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Λες να χάλασε και η LG και να μας έγινε και αυτή Arvato ?Αυτο ειπα και εγω "οπου μπλεξεις"Αλλη εχουν κακες και αλλη καλες εμπειριες
mao Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 procardia Άσχετη τεχνική , Είχα κάποιο πρόβλημα με το LG το G2 το ακουστικό και μέχρι να μου το αλλάξουνε ..(ήτανε χαλασμένο)(τελικα Παραδέχτηκαν) έπαθα τα μύρια δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα