Προς το περιεχόμενο

Tablet Lenovo S8-50 159€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους, να έχετε υγεία και να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε !

Ο Κωτσόβολος έχει το Lenovo S8-50 στα 159€ (συν δωροεπιταγή 5€ που σου δίνει για την επόμενη αγορά σου εάν παραλάβεις από κατάστημα) με επόμενη στα 219€ και απ΄ότι είδα στο skroutz η φθηνότερη τιμή που έχει παίξει μέχρι σήμερα ήταν τον Αύγουστο στα 170€ οπότε μάλλον πρόκειται για καλή περίπτωση.

Link Κωτσόβολου: http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=22032&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nlweek35-2nd-January-01012016

Εξέλιξη τιμής: http://www.skroutz.gr/s/5830988/Lenovo-Tab-S8-50-8-16GB.html

• Like 1
Δημοσ.

229€ το είχε τη παραμονή, αυτή είναι μια πολύ καλή τιμή...ειδικά η οθόνη του είναι από τις καλυτερες που έχω δει...

Δημοσ.

χρονια πολλα και καλη χρονια.αξιζει να το παρει καποιος? και κατι αλλο,κλησεις μπορεις να κανεις με το συγκεκριμενο ταμπλετ?

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους. Έχει τελειώσει η προσφορά. Στα 229 πλέον, ας μπει και ένα τέλος στον τίτλο.

Δημοσ.

Οι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ που το πηραν να το χαρουν στο επακρο. προκειται γισ το καλυτερο ταμπλετ αυτη τη στιγμη που μιλαμε ακομη και στην τιμη των 230 ευρω. κορυφαια οθονη με απιστευτο κοντραστ πολυ δυνατη σε χρηση κατευθειαν στον ηλιο.

τετραπυρινο επεξεργαστη 2gb ram καμεραρα πισω 8mp. Το πηρα στον αδερφο μου πριν ενα χρονο ισως και λιγοτερο στα 189 απο σκρουτζ.

μετα απο ενα χρονο καθημερινης απαιτητικης χρησης δεν εχει κανει κιχ.

οποιος το πετυχει σε price dropη καποια ψευτοπροσφορα το ΧΤΥΠΑΕΙ αμεσως

Δημοσ.

Οι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ που το πηραν να το χαρουν στο επακρο. προκειται γισ το καλυτερο ταμπλετ αυτη τη στιγμη που μιλαμε ακομη και στην τιμη των 230 ευρω. κορυφαια οθονη με απιστευτο κοντραστ πολυ δυνατη σε χρηση κατευθειαν στον ηλιο.

τετραπυρινο επεξεργαστη 2gb ram καμεραρα πισω 8mp. Το πηρα στον αδερφο μου πριν ενα χρονο ισως και λιγοτερο στα 189 απο σκρουτζ.

μετα απο ενα χρονο καθημερινης απαιτητικης χρησης δεν εχει κανει κιχ.

οποιος το πετυχει σε price dropη καποια ψευτοπροσφορα το ΧΤΥΠΑΕΙ αμεσως

Παρότι έψαχνα για windows tablet, το είδα τις προάλλες από κοντά στον Κωτσόβολο και με έβαλε σε πειρασμό ακόμη και στην αρχι΄κη τιμή....

Ένα xiaomi mipad 2 για την ελληνική αγορά θα έλεγα...

Στα 159€ ήταν εξαιρετική προσφορά κι αν δεν είχα μόλις σχεδόν δώσει 150€ για παραγγελία από κίνα, θα το είχα ήδη στα χέρια μου...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οθόνη, δεν έχω δει καλύτερη σε τάμπλετ...

Δημοσ.

Το είχα πάρει και λόγο προβλήματος το πήγα πίσω..

Πολύ καλό τάμπλετ αλλά η μπαταρία του δεν ήταν καθόλου καλή. 

Με το πιστωτικό που μου έκοψαν πήρα το A10-70F το οποίο είναι 10.1 και γενικά πολύ καλύτερο με την μόνο διαφορά οτι δεν έχει φλάς.

Αξίζει πιο πολύ πιστεύω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...