BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Η ίδια διαδικασία είναι. Αν δεν δεις φως βάλε το recuva στον σταθερό να κάνεις ανάκτηση αρχείων.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 εχω την εντυπωση οτι για καποιο αγνωστο λογο ο ssd εγινε raw συνεβη και σε μενα σε φλασακι απο δικη μου βλακεια που εκανα μεσα απο linux, για να σιγουρευτεις βαλε το easeus partition master και τρεξε το να δεις αν τον βλεπει ως raw format αν τοτε ναι τοτε μονο με το easeus recovery data θα παρεις τα αρχεια σου πισω Edit: βλεποντας τωρα την εικονα επιβαιβεωσε την υποψια μου εγινε raw το partition ουτε με linux το διαβαζει σε μενα to easeus data recovery δουλεψε με το φλασακι απλα δεν ειναι free με οτι συνεπαγεται με trial εκδοση δεν κανει recovery μολις επιλεξεις μετα το scan recover σου ζηταει registration serial και ακολουθησα τη νομιμη οδο , δεν ξερω κανενα freeware προγραμμα να σου πρωτεινω εκτος του εμπορικου αλλα οσο και αν εψαξα στο google για rocovery raw format αυτο βγαζει σαν πρωτο και δεν βλεπω και κανενα πρωτινομενο, εστω και linux
kosnireggae Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 δεν χρειαζεται να υπάρχει partition. μεσα στο προγραμα θα σου ανοιξει τα αρχεία. δεν κανεις επαναφορα στον ιδιο αλα περνεις απλα τα αρχεία και τα αντιγραφείς σε αλον οπως πχ sto c.δοκιμασε με το data rescue pc 3 βρες το κάπου σε φουλ εκδοσή παρε και ενα σχετικο video
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι έχει γίνει raw και εκτός από το easeus partition υπάρχει και το find and mount που πολύ απλό προγραμματάκι. Δοκίμασε και τα δύο για ανάκτηση των αρχείων.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σας ευχαριστω ολους εχω κατεβασει το find and mount με τα δυο πρωτα σκανς δεν βρηκε κατι και κανω το 3ο αυτη τη στιγμη και αργει αν δν γινει κατι θα δοκιμασω και τα αλλα προγραμματα.Να ρωτησω ομως και κατι αλλο οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου λεει μετα απο το starting windows οτι θελει να τσεκαρει τον δικσο και τον σσδ αλλα και το c και το αφησα μια φορα και αρχισε να σβηνει αρχεια πολλα και πολυ γρηγορα και το κρατησα πατημενο το power να σβησει.Μηπως φταιει και η μητρικη?Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα να τσεκαρει τους δισκους για να μην μου βγαζει καθε φορα που τον ανοιγω οτι πρεπει να τον τσεκαρει?Επειδη αν το ανοιξω και ξεχαστω αρχιζει και σβηνει.Ευχαριστω και παλι
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είναι ενεργοποιημένο το check disk. Διάβασε το παρακάτω άρθρο για να το σταματήσεις από την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το pc. http://www.makeuseof.com/tag/stuck-chkdsk-use-fix-right-way/
ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τα δοκιμασα ολα και δεν ηταν κατι στο τελος εκανα το check που λεει και στο αρθρο και μαλλον ενταξει αλλα θελει να το κανει και στον ssd και οταν το εκανε πριν μου εσβηνε κατι δεν ξερω τι ηταν. :/Με το find and mount δυστυχως δεν εγινε κατι εκανα και τα 3 scans που ειχε αλλα τιποτα.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το easeus recovery data το δοκίμασες? Πρέπει να βρεις όμως την πλήρη έκδοση (από το θείο).
ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το easeus recovery data μου βρηκε καποια αρχεια δεν ξερω αν ειναι ολα απλα μενει να βρω την πληρη εκδωση
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το easeus data recovery θα βρει και καποια παλια διεγραμενα αρχεια που θα εχουν περασει απο τον ssd θα ειναι ως file d δηλαδη delete files με κοκκινο θαυμαστικο, μην επιχειρισεις να κανεις σε αυτα recovery γιατι θα ειναι μη προσπελασιμα θα ειναι κενα 0, αν ηταν μαγνητικος δισκος μηχανικος και quick format να τον εκανες η πληροφορια των αρχειων δεν χανεται παρα μονο με εγγραφη νεων δεδομενων στην επιφανεια του σκληρου θα γινοτανε πραγμα που θα ηταν πιο ευκολη η διαδικασια ανακτησης δεδομενων, απο εμπειρικη προσωπικη ετσι δοκιμη απο περιεργεια σε ενα παλιο 250 σκληρο μετα απο 2 φορμαρισματα διαδοχικα για εγκατασταση windows με το recuva ανακτησα οχι ολα για να πω την αληθεια καποια αρχεια απο τον προηγουμενο φακελο windows old απο την προηγουμενη εγκατασταση των windows παροτι προηγηθηκαν εκ των υστερων αλλα 2, στα ηλεκτρονικα αποθηκευτικα μεσα αυτο το μειον εχουν απαξ και σβηστει αρχειο τελος δεν υπαρχει επιστροφη μπορει να καταγραφονται στο ιστορικο του smart τι εχουν περαστει αλλα ειναι μη προσπελασιμα στην ανακτηση τους
Euclides Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να δοκιμάσεις και το recovery του AOMEI Partition Assistant που είναι free. http://www.disk-partition.com/help/partition-recovery.html
TheELF Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται το data recovery της easeus αλλά το partition recovery και αυτό είναι ελεύθερο. Θα προσπαθήσει να ξανά φτιάξει το διαμέρισμα από raw σε κανονικό που να διαβάζεται. http://www.easeus.com/partition-recovery/
ARTHURLUFFY Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια εκανα ανακτηση καποια αρχεια αλλα δεν προλαβα ολα γιατι θα φυγω και θα λειπω για καμια βδομαδα οταν γυρισω θα δοκιμασω και τα υπολοιπα και αν εχω καποια απορια θα γραψω παλι.Ευχαριστω καλη χρονια σε ολους με υγεια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα