Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν ssd intel 330 180gb.
Ειχα μεσα περασμενa windows και διαφορα αρχεια.
Ηθελα να κανω φορματ στον υπολογιστη της κοπελας μου και εβαλα μια θηκη που εχω που κανει δισκους απο λαπτοπ 2,5 σε εξωτερικους και τον συνδεσα με usb και περασα τα αρχεια στον ssd για να κανω φορματ.
Σημερα τον συνδεσα και διαβαζει μονο το ενα κομματι που ειναι 100mb και το αλλο μου λεει οτι θελει φορματ.
Μετα ξανα εβαλα τον ssd στο δικο μου pc να δω αν θα ανοιξει με τα windows και μου λεει οτι πρεπει να βαλω το cd τον windows και να κανω επανεκκινηση στο pc κλπ.
Πειτε μου καποιο καλο recovery προγραμμα η καποια αλλη λυση γιατι μεσα ειχα και τα δικα μου αρχεια και τις κοπελας μου και τα εχω χασει ολα.
Ευχαριστω πολη και καλη χρονια

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ομως και σαν εξωτερικος με την θηκη δεν τον διαβαζει μου λεει οτι χρειαζεται φορματ οποτε δεν νομιζω να ειναι απο το partition αλλα δεν ξερω κιολλας :/

Δημοσ.

Το λινκ δουλεύει ναι.

Μπες με ένα Live CD π.χ Hirens Boot CD επιλέγονας τα mini XP και πάρε τα αρχεία σου σε άλλο δίσκο.

Για να ανεβάσεις εικόνα επιλέγεις το περισσότερες επιλογές απάντησης αντί για απάντηση. Στη σινέχεια κάνεις κλικ στο επιλέξτε Αρχεία και επιλέγεις την εικόνα και στο τέλος κάνεις κλικ στο Προσθήκη σε μήνυμα.

Δημοσ.

Αυτο εννοεις?

τωρα ειδα οτι δν ανεβαινουν οι εικονες

να και οι προηγουμενες

ναι αυτο σ εστειλα εικονα η πρωτη ειναι απο αυτο κ οι αλλες 2 ειναι απο mini xp

post-279472-0-96201800-1451675772_thumb.png

post-279472-0-32512200-1451675833_thumb.jpg

post-279472-0-33373000-1451675837_thumb.jpg

Δημοσ.

το f δεν εχει καρτελα security λες να το κανω στον E που ειναι απο τον ιδιο δισκο απλα ειναι τα 100mb που δημιουργουνε τα windows?

Το εκανα στον e και δεν εγινε τιποτα υπαρχει καποια αλλη λυση?
Αν τον κανω φορματ μπορω με καποιο προγραμμα να ανακτησω τα αρχεια μου?

post-279472-0-67666100-1451676476_thumb.png

Δημοσ.

Δεν έχει στο νόημα σε άλλο partition. Όχι μην του κάνεις format. Οι λύσεις που σου είπα με live cd ή σε άλλο πιάνει αλλά σε σένα γιοκ. Άσε με να σκεφτώ άλλη λύση.

Δημοσ.

Οκ περιμενω απαντηση ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια μακαρι να γινει κατι γιατι ειχα ολα τα αρχεια μεσα και απο οτι βλεπω αμφιβαλλω αν θα σωθει και ο σκληρος στο τελος περα απο τα αρχεια :/

Δημοσ.

Άνοιξε ένα cmd και κάνε check disk την εντολή chkdsk /f F:

Άκυρο ξέχασα ότι είναι ssd. Για δες μήπως με live cd το partition σου βγάλει την καρτελα security.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...