ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εχω εναν ssd intel 330 180gb.Ειχα μεσα περασμενa windows και διαφορα αρχεια.Ηθελα να κανω φορματ στον υπολογιστη της κοπελας μου και εβαλα μια θηκη που εχω που κανει δισκους απο λαπτοπ 2,5 σε εξωτερικους και τον συνδεσα με usb και περασα τα αρχεια στον ssd για να κανω φορματ.Σημερα τον συνδεσα και διαβαζει μονο το ενα κομματι που ειναι 100mb και το αλλο μου λεει οτι θελει φορματ.Μετα ξανα εβαλα τον ssd στο δικο μου pc να δω αν θα ανοιξει με τα windows και μου λεει οτι πρεπει να βαλω το cd τον windows και να κανω επανεκκινηση στο pc κλπ.Πειτε μου καποιο καλο recovery προγραμμα η καποια αλλη λυση γιατι μεσα ειχα και τα δικα μου αρχεια και τις κοπελας μου και τα εχω χασει ολα.Ευχαριστω πολη και καλη χρονια
kosnireggae Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα φιλε δοκιμασε με αυτο http://www.thedatarescuecenter.com/ssd-recovery.html λογικα εχασε το partition των windows !!!!!!προσεχε τι θα επιλεξεις μην κανεις ολικη διαγραφη των sector
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω πολυ ομως και σαν εξωτερικος με την θηκη δεν τον διαβαζει μου λεει οτι χρειαζεται φορματ οποτε δεν νομιζω να ειναι απο το partition αλλα δεν ξερω κιολλας :/
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Βάλε τον ssd σαν 2ο και όχι να ξεκινάς από αυτόν σε έναν σταθερό. Μπορείς να δεις έτσι το κυρίως partition?
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μου διαβαζει μονο το κομματι των 100mb δεν ξερω πως να ανεβασω εικονα αυτο το λινκ δουλευει?http://postimg.org/image/5652ihtcr/στο αλλο μου λεει 0/0
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Το λινκ δουλεύει ναι. Μπες με ένα Live CD π.χ Hirens Boot CD επιλέγονας τα mini XP και πάρε τα αρχεία σου σε άλλο δίσκο. Για να ανεβάσεις εικόνα επιλέγεις το περισσότερες επιλογές απάντησης αντί για απάντηση. Στη σινέχεια κάνεις κλικ στο επιλέξτε Αρχεία και επιλέγεις την εικόνα και στο τέλος κάνεις κλικ στο Προσθήκη σε μήνυμα.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Και με mini xp το ιδιο.Τι γινεται τωρα? καταστραφηκε εντελως?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Στο Device manager τι δείχνει? Σόρρυ στο Disk Management (Δεξι κλικ στο Computer και manage)
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αυτο εννοεις? τωρα ειδα οτι δν ανεβαινουν οι εικονες να και οι προηγουμενες ναι αυτο σ εστειλα εικονα η πρωτη ειναι απο αυτο κ οι αλλες 2 ειναι απο mini xp
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τώρα τις βλέπω τις εικόνες. Για κάνε αυτό.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 το f δεν εχει καρτελα security λες να το κανω στον E που ειναι απο τον ιδιο δισκο απλα ειναι τα 100mb που δημιουργουνε τα windows? Το εκανα στον e και δεν εγινε τιποτα υπαρχει καποια αλλη λυση?Αν τον κανω φορματ μπορω με καποιο προγραμμα να ανακτησω τα αρχεια μου?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει στο νόημα σε άλλο partition. Όχι μην του κάνεις format. Οι λύσεις που σου είπα με live cd ή σε άλλο πιάνει αλλά σε σένα γιοκ. Άσε με να σκεφτώ άλλη λύση.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Οκ περιμενω απαντηση ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια μακαρι να γινει κατι γιατι ειχα ολα τα αρχεια μεσα και απο οτι βλεπω αμφιβαλλω αν θα σωθει και ο σκληρος στο τελος περα απο τα αρχεια :/
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Άνοιξε ένα cmd και κάνε check disk την εντολή chkdsk /f F: Άκυρο ξέχασα ότι είναι ssd. Για δες μήπως με live cd το partition σου βγάλει την καρτελα security.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Με τα mini xp?Θα ειναι ιδια η διαδικαδια ομως η θα μπερδευτω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα